Fabia I immo

VW/Audi/Škoda/Seat

Moderátoři: šulda, Moderátoři

Odpovědět
Woko_O
Aktivista
Odpovědi: 0

Fabia I immo

Příspěvek od Woko_O »

Zdar.

Matka koupila Fabii, nechal sem udělat obyč klíček s čipem. Ke klíči je takovej bílej pásek, zacvakávací ale je ten jen něco jako FS8W a 6ti místné číslo. Takže nic co by mi naznačovalo PIN immo pro přízpusobení. Dá se z toho něco použít, nebo je to jen nějaká blbost a musim někde nechat vyčíst PIN? Diky..
oil
Přispěvovatel

Příspěvek od oil »

pokial je to novy kluc, tak nechapem preco ti ten kto ti robil kluc nenaklonoval ten povodny kluc ... pin k immo ti vycita hoci kto tu na fore, kto je v okoli, alebo origo predajca :) alebo mas kluc bez transponderu a potrebujes typ ID48, ale uz pouzity transponder nenahras do ineho auta, budes potrebovat novy, cena okolo 8€
Woko_O
Aktivista

Příspěvek od Woko_O »

Je to novej klíč, s transporderem do fabii do roku 07.. Když sem mu to říkal, tak se ptal, jestli tam jsem s tim autem.. Nebyl jsem, tak jsem řekl, že snad doma mám štítek, že si to udělám přes VAG. Ale štítek nejspíš není s PINem immo.. Vim ale že mi tenkrát do nějakýho VW udělali klíček, taky novej a právě rovnou s tim že immo fungoval..

Nechal jsem si udělat jen obyčejnej klíček, bez dálky.. jen s vybroušením a čipem, abych měl aspon něco čim pak nastartuju..
ladiktm
Přispěvovatel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ladiktm »

v autorizaku skoda jsem poptaval prizpusobeni klice na Fel II, vemes sebou karu, obcanku a doklady od vozu, berou 500kc + dph , pin nepotrebujes

ps. FS8W a 6ti místné číslo je seriove cislo klice, autorizak umi taky objednat, dostanes primo vybroseny klic s nenahranym transponderem, ktery si nechas prizpusobis, cena klice na Fel II 800kc :roll:
dreizig5
Aktivista

Příspěvek od dreizig5 »

a proč si nevyčteš pin a nepřizpusobíš :)
Woko_O
Aktivista

Příspěvek od Woko_O »

Nemám commandera ani jiné vybavení.. :)
oil
Přispěvovatel

Příspěvek od oil »

najlepsie bude ked sa vratis k tomu co ti robil kluc a daj mu origo kluc nech ti ho naklonuje a basta
Matias
Přispěvovatel
Příspěvek od Matias »

Pokud nemusím, tak neklonuju.
Naučím vždy nový.
Výhoda naučeného klíče po obd. Smažou se ostatní klíče již dříve naučené k vozu.
Odpovědět

Zpět na „Diagnostika - software/hardware VW group (vag-com, supervag, ...)“