Fabia I immo
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Fabia I immo
Zdar.
Matka koupila Fabii, nechal sem udělat obyč klíček s čipem. Ke klíči je takovej bílej pásek, zacvakávací ale je ten jen něco jako FS8W a 6ti místné číslo. Takže nic co by mi naznačovalo PIN immo pro přízpusobení. Dá se z toho něco použít, nebo je to jen nějaká blbost a musim někde nechat vyčíst PIN? Diky..
Matka koupila Fabii, nechal sem udělat obyč klíček s čipem. Ke klíči je takovej bílej pásek, zacvakávací ale je ten jen něco jako FS8W a 6ti místné číslo. Takže nic co by mi naznačovalo PIN immo pro přízpusobení. Dá se z toho něco použít, nebo je to jen nějaká blbost a musim někde nechat vyčíst PIN? Diky..
pokial je to novy kluc, tak nechapem preco ti ten kto ti robil kluc nenaklonoval ten povodny kluc ... pin k immo ti vycita hoci kto tu na fore, kto je v okoli, alebo origo predajca
alebo mas kluc bez transponderu a potrebujes typ ID48, ale uz pouzity transponder nenahras do ineho auta, budes potrebovat novy, cena okolo 8€
Je to novej klíč, s transporderem do fabii do roku 07.. Když sem mu to říkal, tak se ptal, jestli tam jsem s tim autem.. Nebyl jsem, tak jsem řekl, že snad doma mám štítek, že si to udělám přes VAG. Ale štítek nejspíš není s PINem immo.. Vim ale že mi tenkrát do nějakýho VW udělali klíček, taky novej a právě rovnou s tim že immo fungoval..
Nechal jsem si udělat jen obyčejnej klíček, bez dálky.. jen s vybroušením a čipem, abych měl aspon něco čim pak nastartuju..
Nechal jsem si udělat jen obyčejnej klíček, bez dálky.. jen s vybroušením a čipem, abych měl aspon něco čim pak nastartuju..
-
ladiktm
- Přispěvovatel
- Kontaktovat uživatele:
v autorizaku skoda jsem poptaval prizpusobeni klice na Fel II, vemes sebou karu, obcanku a doklady od vozu, berou 500kc + dph , pin nepotrebujes
ps. FS8W a 6ti místné číslo je seriove cislo klice, autorizak umi taky objednat, dostanes primo vybroseny klic s nenahranym transponderem, ktery si nechas prizpusobis, cena klice na Fel II 800kc
ps. FS8W a 6ti místné číslo je seriove cislo klice, autorizak umi taky objednat, dostanes primo vybroseny klic s nenahranym transponderem, ktery si nechas prizpusobis, cena klice na Fel II 800kc