rada B7variant nebo Superb 2 combi
Moderátoři: šulda, Moderátoři
rada B7variant nebo Superb 2 combi
poradte do čeho jit supa nebo pašouna ? motror 2.0 103=125 kw chci dovoz z D najeto cca 160000 

- jirkastrachota
- Přispěvovatel
Passat je tišší, podvozkově i uvnitř širší, pohodlnější, má měkčí sedačky, delší sedáky,víc místa na pravý koleno. Má vyšší profil pneu. Vzhledově je vyváženější-není to taková nudle. To místo vzadu na délku je u Supa fajn,ale kolikrát ho využiješ? A Passatu je ho taky dost. Navíc se tolik nekrade, je levnější.
Teďka měl stejný dilema kámoš a pokud do něčeho půjde z těch dvou půjde, tak Passat. Do toho zapadne každá prdel.
Sup je super auto ale pořád jen natažená odhlučněná OII
Teďka měl stejný dilema kámoš a pokud do něčeho půjde z těch dvou půjde, tak Passat. Do toho zapadne každá prdel.
Sup je super auto ale pořád jen natažená odhlučněná OII
Audi A8 3.0 TDI 171kw
Volvo XC90 2.4 D5 136kw Executive
Prodáno:
Volvo S80 2.4 D5 136kw
Audi A8 4.2 MPi V8 Quattro
OII Combi 1.9 TDI BXE 4x4
Allroad 2.5 tdi V6
OI 1.9 TDI
Prodáno:
Volvo S80 2.4 D5 136kw
Allroad 2.5 tdi V6
OI 1.9 TDI
pro Passat
-Odhlucneni
-Sedacky (z meho pohledu jsou sportovni sedacky z Passata o parnik lepsi, nez jakekoliv v superbu - specialne elektricke elegance v superbu jsou dost nepovedene a maji naprosto mizerne bocni vedeni. Toto je ale asi hodne subjektivni a chce to zkusit)
-Do prednich dveri lze dat petku s pitim (do Superba to fakt neni kam dat
-Lepsi volant a MF ovladani
-DCC - pokud lze, doporucuji poridit
-Ve spouste dalsich malych detailu je Passat lepsi a trosku vic dotazeny
pro Superb
-O dost vice mista v zadu
-Malinko vetsi kufr
-Normalni rucni brzda
-Lepsi dostupnost doplnku vybavy a za lepsi ceny
-Odhlucneni
-Sedacky (z meho pohledu jsou sportovni sedacky z Passata o parnik lepsi, nez jakekoliv v superbu - specialne elektricke elegance v superbu jsou dost nepovedene a maji naprosto mizerne bocni vedeni. Toto je ale asi hodne subjektivni a chce to zkusit)
-Do prednich dveri lze dat petku s pitim (do Superba to fakt neni kam dat

-Lepsi volant a MF ovladani
-DCC - pokud lze, doporucuji poridit
-Ve spouste dalsich malych detailu je Passat lepsi a trosku vic dotazeny
pro Superb
-O dost vice mista v zadu
-Malinko vetsi kufr
-Normalni rucni brzda
-Lepsi dostupnost doplnku vybavy a za lepsi ceny
Combi z Belgie bývají MR 2010 s BXE. Asi jediný evropský trh kam se to v combi dodavalo kvůli dani. Jinak CR v supu bylo už vždy druhá generace CR.
Audi A8 3.0 TDI 171kw
Prodáno:
Volvo S80 2.4 D5 136kw
Allroad 2.5 tdi V6
OI 1.9 TDI
Prodáno:
Volvo S80 2.4 D5 136kw
Allroad 2.5 tdi V6
OI 1.9 TDI
Ahoj hele pokud chces dovoz z D tak si rozmysli kde to koupit jestli na Placu a nebo na Sterku
protoze pokud to vemes z sterku tak ti to vyjde uplne stejne jak v CR a nebo taky i hur klidne
nemas tam zadnou zaruku . Protoze auta v D na sterku jsou auta ciste na Export takze ceny jsou nizsi a vetsinou bez servisky a nikdo ti na to ani nemusi dat zaruku jestli nejsoou Km stocene apod drobne nebo vetsi vady .

Take se rozmyslim mezi kombiky Passatem a Superbem II facelift.
Chtel bych do dvou let stari s nizkym najezdem cca do 50tkm max.
Prevodovku DSG,motor 125kW Superb,Passat mel ve stejne dobe 130kW.
S SII mam zkusenosti ze 2 liftbacku 2,0TDi 103kW(BMP,CFBB),manual,jezdim doted...Rikal jsem si,ze uz jsem se naradil dost a chci proste DSG.Dale trochu nejakou zmenu,coz u Supa je jen facelift,takze aspon face Combi.
Ted je to dilema jestli Passat,nebo Superb.
Nevim,jestli jsem postrehl spravne,ale u Supu se rika,ze je Combi trochu komfortnejsi,nez liftback,proto bych chtel pripadne aspon tuto zmenu na Combi u Supa.Protoze mi Sup prijde prkeny.
Passat mam zkusenost jen kratke svezeni.Postrehl jsem vetsi sirku,to se mi libilo a mene mista vzadu na nohy,to uz tolik ne,jsem docela vysoky a v aute se premistuji i v poctu 3-4 podobneho vzrustu.Podvozek se zdal pro me prijemnejsi,komfortnejsi(standart podvozek).
Co jsem si vsiml,kritizujete panorama strechu,je to tak u obou aut?Problem je,ze vybavenejsi verze ji mivaji..U passata moznost DCC,je psano,ze podvozek je u DCC o 1cm nizsi,nevadi ve meste? Autem se nekdy pohybuji po mestech hodne.
Chtel bych do dvou let stari s nizkym najezdem cca do 50tkm max.
Prevodovku DSG,motor 125kW Superb,Passat mel ve stejne dobe 130kW.
S SII mam zkusenosti ze 2 liftbacku 2,0TDi 103kW(BMP,CFBB),manual,jezdim doted...Rikal jsem si,ze uz jsem se naradil dost a chci proste DSG.Dale trochu nejakou zmenu,coz u Supa je jen facelift,takze aspon face Combi.
Ted je to dilema jestli Passat,nebo Superb.
Nevim,jestli jsem postrehl spravne,ale u Supu se rika,ze je Combi trochu komfortnejsi,nez liftback,proto bych chtel pripadne aspon tuto zmenu na Combi u Supa.Protoze mi Sup prijde prkeny.
Passat mam zkusenost jen kratke svezeni.Postrehl jsem vetsi sirku,to se mi libilo a mene mista vzadu na nohy,to uz tolik ne,jsem docela vysoky a v aute se premistuji i v poctu 3-4 podobneho vzrustu.Podvozek se zdal pro me prijemnejsi,komfortnejsi(standart podvozek).
Co jsem si vsiml,kritizujete panorama strechu,je to tak u obou aut?Problem je,ze vybavenejsi verze ji mivaji..U passata moznost DCC,je psano,ze podvozek je u DCC o 1cm nizsi,nevadi ve meste? Autem se nekdy pohybuji po mestech hodne.