Hučení od předního pravého kola GOLF mk4
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Hučení od předního pravého kola GOLF mk4
Zdravim všechny, mám problém s hučením přední nejspíše pravého předního kola. Od 30 km/h začne hučet jakoby by byla oskákaná guma ( přerušovaně).
nekope do volantu. při vyřazení pokračuje. Vyměnil jsem ložiska kola za nově SKF. stejně. geo by měla být taky v pořádku. Penu vyměněno stejné.
při zatáčení doleva se hučení stupňuje.
Myslíte si že by to mohla být poloosa?
děkuji
nekope do volantu. při vyřazení pokračuje. Vyměnil jsem ložiska kola za nově SKF. stejně. geo by měla být taky v pořádku. Penu vyměněno stejné.
při zatáčení doleva se hučení stupňuje.
Myslíte si že by to mohla být poloosa?
děkuji
-
- Aktivista
-
- Aktivista
Hlavně vzadu se to hůře zjišťuje, pevná náprava zvuk dobře neseNOVON píše:Taky to může být druhé ložisko na předku nebo zadní ložisko..U ložisek je to někdy těžké identifikovat,přenáší se to..

Octavia TDI (ASV)≈110kW MAF off MAP on chip můj
-
- Aktivista
Tak nevim kdo ma vetsiho
, rika se , ze vetsinou ti co ho ho maji hodne malyho, si koupi aspon velky auto, nejlip OffRoad aby si to nejak kompenzovali
JInak takovym hucenim se mi zacal projevovat vnejsi kloub, nejdriv hucel v zatackach, potom uz porad, pak zacal klepat . Manzeta byla OK original, ale kloub uplne suchy a misty rezaty , kazdopadne po vymene je klid

JInak takovym hucenim se mi zacal projevovat vnejsi kloub, nejdriv hucel v zatackach, potom uz porad, pak zacal klepat . Manzeta byla OK original, ale kloub uplne suchy a misty rezaty , kazdopadne po vymene je klid
O1 ASZ - 200 ps 436 Nm SW TDI Fun HW Marena TDI
Jawa 250 - 353 Normandie
Zetor 25A
Jawa 250 - 353 Normandie
Zetor 25A
-
- Aktivista
No clovece , ver nebo ne, fakt hucel, no mozna spis rachtal , neco mezi, neumim to asi sparavne popsat, vymenilo se lozisko a nic se nezmenilo, po dalsich laboracich kdy se kontrolovaly brzdy, jestli je dost utazena poloosa a podobne se nakonec doslo i k vymene toho kloubu a jak jsem psal - manzeta i ty pasky na ni byly OK , ciste suche, ale uvnitr kloub suchej jak pepr a napul orezlej, po vymene kloubu (dal jsem SKF) byl klid . Proste jen moje zkusenost no , tak me hned Milosi neber za slovo

O1 ASZ - 200 ps 436 Nm SW TDI Fun HW Marena TDI
Jawa 250 - 353 Normandie
Zetor 25A
Jawa 250 - 353 Normandie
Zetor 25A
-
- Aktivista
-
- Aktivista
ten se dívám na jednu jeta II TD, tam se z kola ozýval asi před dvěma lety jekot, hlavně do zatáček to bylo ječení jak když prase řežeš, nikdy jsem nic podobnho neslyšel, borec stím přijel v neděli a měl ještě 2O km domů
na nic jsem nepřišel, mrknu do kloubů a jeden suchý tak jsem stříkl strrochu oleje připiplal mazelínu a dva roky OK,
ted jsem dělal vodní pumpu jeta má letos 3O let, původ USA, opečovávaný kousek
na nic jsem nepřišel, mrknu do kloubů a jeden suchý tak jsem stříkl strrochu oleje připiplal mazelínu a dva roky OK,
ted jsem dělal vodní pumpu jeta má letos 3O let, původ USA, opečovávaný kousek

No Milosi budes se divit ale neco podobneho jsem resil ja na svem sundal jsem lozo jelikoz huceni bylo skoro jako lozisko jenze to bylo ok a po vyndani vnejsiho kloubu a vymene vse prestalo ...jinak kloub se pri rozjezdu a vytoceni choval normalne noo a ted babo rad jo 

OII RS 2.0TFSI chip,podvozek eibach, výfuk Miltek, bloff forge Motorsport, kola Thomason atd Kompletní diagnostika VAG 12.12.3