11mm hlava
Moderátoři: šulda, Moderátoři
čerpadlo 11mm
OK, takže se toho obávat nemusím.Ještě další věc, prý jsou víc pak namáhané rozvody a je nutná častější výměna řemene, je to pravda?Vždyť ALH má snad na rozvod také 90tisíc km, nebo ne?
Nafta patří do TDi!
-
- Nováček
Odpovědi: 0
Zdravím. Prosím Vás vie mi niekto dať nejaký orientačný návod na výmenu tej hlavy čerpadla? resp. dať nejaké rady čomu sa mám vyvarovať, na čo dať pozor, prípadne poradiť nejaký ten zlepšovák?
Mám druhé čerpadlo (čiže mimo auta), 11mm hlavu čerpadla (bez tých pružín) a samozrejme sadu nových tesnení
Bol by som Vám moc vďačný

Mám druhé čerpadlo (čiže mimo auta), 11mm hlavu čerpadla (bez tých pružín) a samozrejme sadu nových tesnení
Bol by som Vám moc vďačný

Audi A3, r.2000, 1.9 TDi, AHF, 81kW, hybrid. turbo, EGR off, jednohmota, lamela HDS 57, prítlačák VR6, prevodovka GGU....
Tak dnes vyměněno za Jéčkové čerpadlo.
Velké plus za bezvadné starty (start jako u PD)
Další plus zvýšení toč. momentu.
Mínus, nad 3000 ot to krapet čadí, ale tím, že palubák ukazuje na volnoběh spotřebu jen 0,2l/hod, tak trošku doladím vstřikované množství přes VAG a věřím, že i ten kouř polevý.
Ještě dodám, že auto je už po čipu, tak je té nafty asi opravdu moc.
Velké plus za bezvadné starty (start jako u PD)
Další plus zvýšení toč. momentu.
Mínus, nad 3000 ot to krapet čadí, ale tím, že palubák ukazuje na volnoběh spotřebu jen 0,2l/hod, tak trošku doladím vstřikované množství přes VAG a věřím, že i ten kouř polevý.
Ještě dodám, že auto je už po čipu, tak je té nafty asi opravdu moc.
Nafta patří do TDi!
A jakto ze J-čkove umi dat jeste vic,kdyz ma taky 11mm hlavu a stejnou vacku 110ku jako serie cerpadlo s 10mm?V cem se jeste lisi??toefuk píše:len 11mm hlava da cca o 20% viac paliva
J-ckove cerpadlo je schopne dat o 30% viac paliva
To len tak na doplnenie...
GOLF MK3-ASZ-GT2260VK+gtx.Port,vacka Chovanec 3xOFF,0.320,12hlava,FMIC,HDS+RACE,vyfuk 70,brzdyG60
aleee vsak som myslel ubrat naftu co je zvysit hodnotuTDI tech píše:ee, ideal je 4.0mg pri zohriatom motore a vypnutych spotrebicochhiero píše:Noo este by si mohol ubrat....

Tdi