Politicka situace ve svete

zcela mimo automobilovou tématiku

Moderátoři: šulda, Moderátoři

Odpovědět
Uživatelský avatar
frantacech
Aktivista
Příspěvky: 4290
Registrován: 23 led 2006, 14:15
Bydliště: Ostrava, CZ

Příspěvek od frantacech »

... preorientace spociva v prebarveni vlajky ISIL na bilo

Obrázek

Program USA pro přípravu a ozbrojení bojovníků syrské opozice nebude zastaven, bude však přeorientován, oznámila v pátek agentura Reuters s odvoláním na zdroj v Pentagonu.

http://cz.sputniknews.com/svet/20151009 ... ogram.html

http://cz.sputniknews.com/nazory/201510 ... rusko.html

Obrázek

vsimnete si bot
ObrázekRUN With The BULLS And HUNT With The BEARS....
Uživatelský avatar
frantacech
Aktivista
Příspěvky: 4290
Registrován: 23 led 2006, 14:15
Bydliště: Ostrava, CZ

Příspěvek od frantacech »

jericho-3 píše: sametová nesametová revoluce...A pokud tady ještě budu otravovat, budu umírat se studem, co mi to provedli, že mě vyvrhli v tomhle rudým českým bordelu... :(
(rofl) vem si prasek nebo si napis parte, at mas az umres tim studem ty nase moralni autorito :-D


Juncker se asi moc ozral, ze riskuje trest smrti od Pratel a Spojencu

Juncker: USA nemohou „diktovat Evropě postoj k Rusku". Odkdy?

Jean-Claude Juncker vyzval k „vytvoření prospěšných vztahů" s Moskvou. Jeho řeč je však typická pro zmatenou a mírně řečeno schizofrenní politiku Evropské unie. A mírně šokoval slovy o diktátu USA.

Předseda Evropské komise Jean-Claude Juncker vyzval k uvolnění napětí ve vztazích s Moskvou. „Musíme se snažit navázat prospěšné vztahy s Ruskem. Není to velmi atraktivní, ale musí se to udělat. Dále takhle pokračovat nelze," cituje slova Deutsche Welle (DW) Junckera, která uvedl v Pasově. Obnovit plnou důvěru nepůjde, nicméně je potřeba vyvinout nějaký rozumný základ pro další diskusi, tvrdí Juncker.

Tuto nedůvěru a zlom ve vztazích se Ruskem ale zapřičinila politika EU společně se Spojenými státy! Tím jak vyprovokovala státní převrat na Ukrajině a podpořila ultranacionalistické nahnědlé síly při útoku na rusky mluvící obyvatelstvo Donbasu. Zároveň zcela nepřipravenou Ukrajinu vmanévrovala šidítkem „evropských hodnot“ do prudkého zlomu v letitých hospodářských, ekonomických a sociálních vztazích s Ruskem.

Pikantní je, že Juncker kritizoval postoj amerického prezidenta Baracka Obamy, který označil Rusko za „regionální mocnost".„Rusko musí být náležitě vnímáno," řekl evropský politik. Podle něj nemůže Bílý dům „diktovat" EU, jaké má mít vztahy s Ruskem. Rusové jsou „hrdí lidé", kteří hrají „důležitou roli," uvedl. „Nelze je odepsat, protože se nám mohou sami rychle připomenout," poznamenal Juncker.

Zní to pěkně a hrdě, dokonce až suverénně. Nebýt toho, že Spojené státy „nadiktovaly“ Evropě ekonomické sankce, které EU ochotně zavedla (bez ohledu na důsledky pro svoji ekonomiku) a naopak si je ještě s „pomocí“ Spojených států nadiktovala na jednání G7 (a samozřejmě již s vyloučeným Ruskem). Nebýt toho, že Evropská unie se chová stejně jako Spojené státy a prosazuje své zájmy bez ohledu na zájmy Ruska, tedy vůči velmoci, která je zřejmě o něco více, než pohrdlivě míní americký prezident. Pochopit, jak Evropa odlišně a „náležitě vnímá“ Ruskou federaci (na rozdíl od USA) je patrně mimo dosah vnímání Evropanů, vyjma samotného Junckera. Ten to sice možná ví, ale neřekne. Lze jen konstatovat, že testem evropské suverenity jsou sankce, buď jejich ukončení, nebo jejich nesmyslné prodlužování. Jinak je vše jen mlácením suché slámy.

EU prodloužila sankce proti Rusku, bez diskuse!

Zároveň se Rusko musí, podle vrcholného evropského úředníka, „celkově“ změnit. „Chovat se, jak se chovalo na Krymu a na východní Ukrajině, je nemožné," dodal Juncker. Nemožná je především politika EU, kterou na postu šéfa Evropské komise Juncker představuje a těmito slovy potvrzuje. Politiku EU nelze odlišit od politiky NATO, kterou vedou Spojené státy. A očividně novou studenou válku a nově rozjetou spirálu zbrojení Evropy, posouvání hranic EU a NATO k ruským hranicím, vyhánění Ruska ze vztahů se Západem, to vše nerozjel Putin. Nýbrž Evropská unie v součinnosti s „diktátem“ USA. A o podřízenosti smlouvám jako je TTIP radši ani nemluvit.

A pokud se má Rusko „celkově“ změnit, platí plně i pro Evropskou unii. V každém případě je možné s Junckerem souhlasit v jednom bodě: Dále takhle pokračovat nelze!

http://www.prvnizpravy.cz/zpravy/politi ... sku-odkdy/
http://www.dw.com/ru/%D1%8E%D0%BD%D0%BA ... a-18771561
ObrázekRUN With The BULLS And HUNT With The BEARS....
Uživatelský avatar
frantacech
Aktivista
Příspěvky: 4290
Registrován: 23 led 2006, 14:15
Bydliště: Ostrava, CZ

Příspěvek od frantacech »

USA pošlou do Sýrie zbraně, hromadný výcvik bojovníků zkrachoval

Spojené státy ukončily program hromadného výcviku syrských povstaleckých bojovníků za půl miliardy dolarů (zhruba 12 miliard korun). Nově se soustředí jen na užší vybrané skupiny, které také přímo vyzbrojí. Pentagon v pátek potvrdil, že ministr obrany Ashton Carter už vydal příslušné nařízení.

http://www.novinky.cz/diskuse?id=419101 ... tionId=743
Marek Topinka, Strojetice

Okamžitě uvalit sankce na USA za podporu terorismu,bombardování civilistů
Antonín Bělka, Chropyně

Takže USA budou vyzbrojovat povstalecké bojovníky ,poněkud záhadný přístup k řešení terorismu .A co takhle protiletadlové zbraně,to by byl vynikající příspěvek v boji proti terorismu.Někdy se zdá že USA ty teroristy úplně hýčkají a uvádí tak naše media do poněkud trapné situace,kdy by měli ve svých zprávách potírat terorismus a zároveň musí poklonkovat USA aby si udrželi pracovní místo.
Ondřej Michalík, Brno

NATO v čele s USA vyvolává a podporuje všechny konflikty v moderním světě. A místo toho, aby něco řešili, budou napadat Rusko a stavět další základny. Jde vidět kdo koho provokuje. Nechápu, jak někdo může být tak bůlbý, že s politikou NATO sympatizuje. Co nejdál od těch vrahů!!!
Miloš Famfulík, Česká Skalice

Je to jasné, Amerika cvičila žoldáky v Sýrii proti presidentu země, ale oni po výcviku i se zbraněmi přebíhali k IS a neplnili úkol Ameriky, boj proti presidentu, tak tedy tento nesmysl Amerika ukončila. Teď bude vyzbrojovat pouze teroristické skupinky, které budou svého presidenta chtít sesadit aby Amerika mohla nastolit tam loutkovou vládu.
Petr Barimov, Liberec

Takže budou o to víc vyzbrojovat IS. Zde je jasný důkaz o co prašivým Američanům jde.
Jana Svobodová, Praha 6

Jako kdyby nestačilo,co už udělali!Kdyby se do toho nesr..li,
neměli by jsme tu ani běžence!Obama chválí Angelu za přístup k migrantům!!!A náhodou na emise VW se přišlo taky v Americe.
Chtějí Evropu zlikvidovat i ekonomicky!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Miroslav Bárta, Praha

Nechápu, koho a proč chtějí Američané pořád vyzbrojovat. Jedině, aby jimi vyzbrojení radikálové bojovali proti legálně zvolené syrské vládě. Islámský stát už Američané vyzbrojili dostatečně. Teď v Evropě neseme důsledky jejich agresivní politiky. I naše slouhovská televize v nějakém interview uvedla, že kdyby teď byly v Syrii volby, tak by Asad zase vyhrál. Američané prostě chtějí vládnout světu a násilně svrhávají legální vlády, které se jim nelíbí.
Slávek Slavík, Hradec Králové

USA jděte už s vaší demokracií do hajzlu...zaviníte novou válku...každý vás má plné zuby...jenom těch provokací co v Evropě děláte....vdyť to musí vidět i slepej o co se snažíte....
Zdeněk Bříza, Chrudim

Nadpis měl být:
USA pošlou Islámskému státu zbraně, bojovníky jim už vytrénovali...

Perfektní řešení ekonomické krize

„zodpovědní“ musí spřádat plány a plány i realizovat.

S poukazem na vyjádření britského ministra zdravotnictví (skutečně nerada odkazuji na Britské listy, onu jednostrannou indoktrinační stanici ohroženého živočišstva, ale co) jde odhadovat, že „zodpovědní“ přišli na to, jak to s tou krizí udělat.

Viz http://blisty.cz/art/79316.html

Řízenou imigrací zcela rozbít sociální systém Evropy. Vytvořit na Evropany nesmírný tlak ohledně zaměstnání, kdy na ně bude tlačeno, aby pracovali usilovněji a za méně a tím se Evropa jako celek vyseká z dluhů. Osekaný sociální systém, osekané benefity v zaměstnání, neustálá hrozba ztráty zaměstnání a nahrazení levnou sílou imigrantů, snižování platů. A hlavně strach, jeho prostřednictvím se dají ovládat davy. Naším cílem je přeci Čína a její montážní linky. Ne důstojný život.

https://vlkovobloguje.wordpress.com/201 ... cke-krize/
ObrázekRUN With The BULLS And HUNT With The BEARS....
Uživatelský avatar
frantacech
Aktivista
Příspěvky: 4290
Registrován: 23 led 2006, 14:15
Bydliště: Ostrava, CZ

Příspěvek od frantacech »

https://www.youtube.com/watch?v=Fcb4rLzXFl0

Sun Tzu: Umění války
Vojevůdce je sloupem, který podpírá stát. Stát je silný, když je sloup silný také. Stát je silný, když je sloup narušen. Vládce může trojím způsobem přivést vojsko do nesnází - vyzve-li ho k postupu či ústupu, když ho vojsko není schopno. Řídí-li ho stále stejně, aniž by znal jeho stav. Nakládá-li na něj stále stejné úkoly, aniž by znal jeho skutečné síly.

Proto je pět věcí, podle nichž se pozná vítěz.

Vítězí ten, kdo ví, kdy může či nemůže bojovat.
Vítězí ten, kdo ví, jak naložit se svou slabostí nebo předností.
Vítězí ten, kdo dokáže své vojsko sjednotit a vést.
Vítězí ten, kdo sám ve střehu zaskočí nepřipravené.
Vítězí vojevůdce, který tohle všechno dokáže, aniž by mu to musel vládce připomínat.


To je pět měřítek, podle kterých poznáme budoucí vítěze.
Proto se praví
- Kdo zná protivníka a zná sebe, vybojuje sto bitev beze ztrát.
- Kdo nezná protivníka nebo sebe, jednou vyhraje, jednou prohraje.
- Kdo nezná ani sebe ani protivníka, půjde od porážky k porážce.


Cílem války je svět lepší než ten předválečný
http://outsidermedia.cz/cilem-valky-je- ... edvalecny/
ObrázekRUN With The BULLS And HUNT With The BEARS....
Uživatelský avatar
frantacech
Aktivista
Příspěvky: 4290
Registrován: 23 led 2006, 14:15
Bydliště: Ostrava, CZ

Příspěvek od frantacech »

Pravni stat ocima emerickych kolaborantu:

Jourová:Výrok soudu o ochraně dat v USA nesmí přerušit jejich tok

Lucemburk - Rozhodnutí Evropského soudního dvora o úrovni ochrany osobních údajů v USA nesmí ohrozit pro evropskou ekonomiku významné datové toky přes Atlantik. Novinářům to dnes řekla eurokomisařka pro spravedlnost Věra Jourová. O situaci poté, co evropský soud tento týden zrušil 15 let staré rozhodnutí Evropské komise, že ochrana dat ve Spojených státech je dostatečná, už začala jednat s americkou stranou.

http://www.ceskenoviny.cz/svet/zpravy/j ... ok/1267947

Jourová: Tok dat přes Atlantik nesmí ustat bez ohledu na rozhodnuti soudu

Rozhodnutí Evropského soudního dvora o úrovni ochrany osobních údajů v USA nesmí ohrozit pro evropskou ekonomiku významné datové toky přes Atlantik. Novinářům to řekla eurokomisařka pro spravedlnost Věra Jourová. O situaci poté, co evropský soud tento týden zrušil 15 let staré rozhodnutí Evropské komise, že ochrana dat ve Spojených státech je dostatečná, už začala jednat s americkou stranou.

http://e-svet.e15.cz/it-byznys/jourova- ... ky-1234944

Eurokomisařka Jourová touží po roli cenzora
http://czechfreepress.cz/evropa/eurokom ... nzora.html
ObrázekRUN With The BULLS And HUNT With The BEARS....
Uživatelský avatar
frantacech
Aktivista
Příspěvky: 4290
Registrován: 23 led 2006, 14:15
Bydliště: Ostrava, CZ

Příspěvek od frantacech »

kafemlejnek “Alláh Akbar” Videa z denní práce ruských letců

https://www.youtube.com/watch?t=127&v=ILelBVYeAMg
http://www.youtube.com/watch?v=JELcCMJLS-U

Obrázek

ISIL dostane od rusaku darek
Obrázek

ISIL asi byla hodná a nezlobila, protože ji čeká v Sýrii hezký Mikuláš a bohatá nadílka od ruského Ježíška. Jako dáreček dostanou od pod stromeček raketomet Buratino s termobarickými náložemi. Ukrofašisti od Slavjansku by jim mohli vyprávět.

http://fanda.nova.cz/clanek/hi-tech/bur ... tomet.html

https://fbcdn-sphotos-a-a.akamaihd.net/ ... da0a2c49e3

https://fbcdn-sphotos-c-a.akamaihd.net/ ... b861007b17
ObrázekRUN With The BULLS And HUNT With The BEARS....
Uživatelský avatar
frantacech
Aktivista
Příspěvky: 4290
Registrován: 23 led 2006, 14:15
Bydliště: Ostrava, CZ

Příspěvek od frantacech »

Turecko a megablb Ergodan co misto aby drzel hubu kvici, kdyz mu rusak likviduje jeho teroristy v syrii

turecká vojenská letadla navíc jen za prvních 8 měsíců tohoto roku víc než 1300krát narušila vzdušný prostor Řecka – člena NATO. A jen za tuto středu 39krát:

По данным Генштаба ВВС Греции, за восемь месяцев 2015 года, с января по август, зафиксировано 1306 нарушений воздушного пространства 101 группировкой военных самолетов. В том числе было 28 полетов над территорией Греции.

http://voenkor.info/content/9451
ObrázekRUN With The BULLS And HUNT With The BEARS....
kotelnik
Přispěvovatel
Příspěvky: 554
Registrován: 24 říj 2010, 18:15

Příspěvek od kotelnik »

Lada je lepší než Nostradamus

Obrázek
Uživatelský avatar
Forest
Aktivista
Příspěvky: 7023
Registrován: 16 bře 2006, 18:26
Bydliště: Čechy krásné, Čechy mé (Mechov/Praha)

Příspěvek od Forest »

jericho-3 píše:Takže Forestovo zhodnocení Ameriky kulhá v tom, že rodinná "tragedie" v podobě krachu jejich firmy díky krizi vyvolanou USA je velmi osobní ..A nejsou schopni to strávit a podívat se na to z jiné strany...Takže Foreste vítej.
Jericho, jsi opet, jak je tvym zvykem, vedle. Ale nemohu ti to vzhledem k tvemu nizkemu vzdelani vycitat. Jen me mrzi, ze jsi uz senilni, protoze jinak si nelze tvoji schopnost zapomenout co ti clovek pise a psat znovu stejny hnuj vysvetlovat. Pojem krach je, skonci-li firma v "cervenych cislech", tedy s negativnim hospodarskym vysledkem - DOPLN SI TOTO VZDELANI ABYS NEPUSOBIL K SMICHU. Nase rodinna firma byla poklidne ukoncena se ziskem v ramci litery zakona a v souladu vsech narizeni a pravidel vztahujicich se na tento ukon.

Ale v jednom mas pravdu - dopad politiky USA ma je pro me velice osobni nebot:
1) moje oblibena automobilka byla vlivem tohoto a s tim souvisejicich okolnosti zacit setrit a "kalkulovat" zivotnost, takze namisto litiny zacala davat slitiny hliniku, namisto slitin hliniku zacala davat plasty a namisto plastu bud nejakej bordel a nebo to eliminovala
2) nejeden z mojich blizkych (nemyslim tim rodinny kruh ale pratele, kamaradi, znami) se dopadem "krize" octlo bud na hure placenem miste nebo na "dlazbe"
3) potraviny, ktere byly predtim kvalitni tak se zacaly delat z nahrazek
4) uzemni celky, ktere nekam smerovaly samostatne a dobrovolne byly vlivem tohoto nasilnika naruseny nebo absolutne zkolabovaly!

... takze v tomto smeru a opravdu nemam sanci zmenit svuj postoj protoze kdybych ho zmenil, nebyl bych objektivni - a to se mi nechce! Nebot politika USA se proste NEDA na zaklade objektivniho posouze hodnotit kladne nebo snad pochvalit"
TDI - everyday's racing performance with frugal running costs - do not let the challenge pass you by (hm)

Jestliže máš pravdu o 24 hodin dříve než jiní, jsi přesně oněch 24 hodin považován za blázna. (Antoine de Rivarol)
Uživatelský avatar
frantacech
Aktivista
Příspěvky: 4290
Registrován: 23 led 2006, 14:15
Bydliště: Ostrava, CZ

Příspěvek od frantacech »

Stropnický: Mám informaci, že Rusko na Balkáně podporuje migraci do EU ANO!!! je to blb

„Od maďarského ministra obrany mám informaci, kterou nemohu stoprocentně potvrdit, ale nemám důvod jí nevěřit, že na území Balkánu byly v nemalém množství přistaveny autobusy. Nikdo neví, odkud se tam vzaly, ale dost pravděpodobně byly financovány Ruskem.

Nemůžu to nijak dokázat, ale můžeme si klást otázky, komu současná masivní kampaň vůči Evropské unii asi slouží. A můžu říct, že jednotná a pevná Unie rozhodně přáním Ruské federace není,

http://zpravy.idnes.cz/rozhovor-s-minis ... ntent=main

Myslím si, že komentář už není třeba…Kdy už komedianti začnou dělat to, k čemu byli vyučení – skotačit na jevišti?
To je tedy parchant. Ale stojí za to si přečíst ty komentáře. Některé jsou velice trefné …
…………….
V médiích včetně iDnes se pořád objevují názory že migrace je pro země prospěšná. Pokud přistoupím na Stropnického konstrukt tak Rusko vlastně EU pomáhá, nebo je všechno jinak?

..říkal mi to kolega, že mu to říkal jeho kolega, že dost pravděpodobně ty autobusy přistavují rusáci,–ale nemůžu to potvrdit ani dokázat…tak takhle hovoří oficiálně náš ministr obrany….díky martine, eště žě tě máme…

Strapnickej, nehaž uprchlickou krizi na Rusko, když ji zavinili Amíci. Rusové jsou jediní, kteří v současnosti proti IS bojují. A podle tvých plků asi efektivně.

můžu říct, že jednotná a pevná Unie rozhodně přáním Ruské federace není,“ dodal český ministr.
Rozhodně ale také není přáním USA, dodávám já, neministr.

…no a za pár dní se dozvíme že za migraci nemúže Merkel, ale Rusáci….díky za otevření očí…. ;-D
…………….
V médiích včetně iDnes se pořád objevují názory že migrace je pro země prospěšná. Pokud přistoupím na Stropnického konstrukt tak Rusko vlastně EU pomáhá, nebo je všechno jinak?
............
..říkal mi to kolega, že mu to říkal jeho kolega, že dost pravděpodobně ty autobusy přistavují rusáci,--ale nemůžu to potvrdit ani dokázat...tak takhle hovoří oficiálně náš ministr obrany....díky martine, eště žě tě máme...
.....
Je vidět, že lidé jsou už vyškolení a neskočí tak snadno na protiruskou propagandu tohoto ubožáka …
Hehe… tak Rusko nahání migranty do Evropy, Evropa v čele s Merkel je vítají s otevřenou náručí a EU se raduje, jaká pracovní síla tu přibyde. Takže – všechno je v pořádku, Evropa bude jen vzkvétat, ne? :-) Trubkoň Stropkoň si ani neuvědomuje, jak si protiřečí – na jednu stranu tvrdí, jak jsou pro nás migranti prospěšní – na druhou zas, že “silná EU přáním RF není”.
Ten Stropnický byl trapný už jako herec – a jako hrající “ministr” je už jenom k politování…
Já jsem od kolegy, rudé trenclle Kcharla z Orlíku, 10. 10. 2015 16:51:38
z práce slyšel, ale nedá se to dokázat, že když chtěl Stropnický vylézt muslimovi Obamovi z prdele, tak se tam šprajcnul a nemohli ho vytáhnout, Šel do Prahy pěšky, protože se bál, že jej budou Rusové bombardovat, když jsme v NATO a proto zmeškal zasedání vlády.
Je načase,, pavlaslunce@centrum.cz, 10. 10. 2015 16:47:25
aby si někdo vzal pana Stropnického bokem a prozradil mu, že české obyvatelstvo není tak blbé, jak mu tvrdí americká ambasáda. To, co platí na Američany, Češi ihned prokouknou jako zcela nezdařilou manipulaci ! Cha chá
Už to nekuř!, mijo, 10. 10. 2015 16:45:30
Tak to musí být matroš. Jestli je Babiš soudnej, tak ho musí vyhodit.
Zvláštní, že NATO dosud nevyhodnotilo imigrační proud jako nebezpečí..., Plha, 10. 10. 2015 16:43:01
Zvláště pokud jsou za tím zase Rusové...


Proimigračná propaganda sa zrútila 5: Imigranti zvýšili kriminalitu v Nemecku o 65%


Správa je oveľa horšia, pretože dokument odhaduje, že každý imigrant si privedie až osem ďalších členov rodiny, akonáhle sa usadí, čím sa číslo vyšplhá celkom na takmer 8 miliónov.

http://www.konzervativnyvyber.sk/proimi ... -65/19680/

https://www.youtube.com/watch?feature=p ... y9CMGRElCU
Naposledy upravil(a) frantacech dne 10 říj 2015, 15:54, celkem upraveno 2 x.
ObrázekRUN With The BULLS And HUNT With The BEARS....
Uživatelský avatar
frantacech
Aktivista
Příspěvky: 4290
Registrován: 23 led 2006, 14:15
Bydliště: Ostrava, CZ

Příspěvek od frantacech »

Spectator: Rusko mělo pravdu ohledně Iráku a Libye!

Saddám Husajn byl oběšen: Je Irák lepším místem? Bezpečnějším? Kaddáfí byl zavražděn před diváky: Je Libye lepším místem? Nyní démonizujeme Asada. Můžeme se poučit? napsal The Spectator.

Rusko mělo pravdu ohledně Iráku a Libye, a Amerika a Británie se smrtelně mýlily. Změna režimu nezmění Blízký východu k lepšímu, varoval Vladimir Putin již několik let.

http://www.prvnizpravy.cz/zpravy/politi ... u-a-libye/

http://new.spectator.co.uk/2015/10/how- ... -the-west/

... nevim jak britanie, ale usa se rozhodne nezmylili, byl to plan a uspesny
ObrázekRUN With The BULLS And HUNT With The BEARS....
jericho-3
Aktivista
Příspěvky: 20116
Registrován: 16 čer 2009, 16:46

Příspěvek od jericho-3 »

Už jsem se lekl, až se mi zakymácela židle...že jsi napsal, že Rusko někdy nemělo pravdu..Královna poprav a hromadných hrobů vždy věděla , která "pravda" je ta pravá..Byla to ta jejich , proto taky hlahol poprav přehlušil vše ostatní, aby si tu "pravdu" udrželi..Smích byl slyšet jen tehdy, když se ty prasata ožraly...
Vůbec se nedivím, že společně se Severní Koreou a arabáši mají společného nepřítele a to je USA. Severní Korea má dnes výročí, měl by jsi spolu s pakáží oslavovat , rudá "pravda" slaví vítězství... Není nad rudou svobodu za ostnatým drátem, z naší republiky uteklo 260000 lidí jen proto , že tuhle "pravdu" nechtěli užívat a v této "svobodě " žít. Proto pro jistotu pakáž opevnila hranice a ostatní občany hlídala lépe než gestapo hranice říše...
nepropadat panice...
Uživatelský avatar
frantacech
Aktivista
Příspěvky: 4290
Registrován: 23 led 2006, 14:15
Bydliště: Ostrava, CZ

Příspěvek od frantacech »

Začátkem 90 let na afgansko-tadžické hranici se zformovalo přibližně 3000 mudžahedů a napadli ruské pohraničíky, kterých bylo 43. Dlouhý boj, ale té hrstce pohraničníků se podařilo bojovníky odrazit. Byl podle toho natočen film.

https://www.youtube.com/watch?v=CIAkYN4H-1M

K tomuto boji se váže také dokument, kde stoji 18 přeživších a zraněných a seržant podává hlášení svému nadřízenému, který dorazil. Nezapomenutelný pohled.

https://www.youtube.com/watch?v=Uy1tKML1B6I

Obrázek

Mezi klíčové úkoly Spojených států v dlouhodobé perspektivě patří snaha bránit integraci středoasijských zemí, kromě toho chtějí omotat Rusko a Čínu sítí loajálních režimů a ohnisek napětí, prohlásil ve čtvrtek náčelník Hlavní výzvědné správy generálního štábu ruských ozbrojených sil, generálplukovník Igor Sergun.

http://cz.sputniknews.com/politika/2015 ... anice.html

Die Welt: Obamova „nová strategie“ v Sýrii je odsouzena k prohře

http://cz.sputniknews.com/politika/2015 ... rohra.html



TTP je jediným způsobem, jak zachránit blahobyt USA ... na ukor zbytku zemekoule vcetne EU

Prezident Obama použil dojednané principy TPP k prohlášení, že „Když přes 95% našich potenciálních klientů žije mimo naše hranice, nemůžeme dovolit takovým zemím, jako třeba Čína, aby psaly pravidla globální politiky".

http://cz.sputniknews.com/nazory/201510 ... zlato.html


V Berlíně se protestuje proti přijetí TTIP. Nyní je tam na 100 tisíc demonstrantů:

Fotky:
https://twitter.com/hashtag/ttipdemo

Obrázek
Obrázek

https://russian.rt.com/article/122589


Média: Nizozemsko zveřejní závěrečnou zprávu o MH17 v únoru ... tedy dalsi odklad, aby mohli dal lhat

http://cz.sputniknews.com/svet/20151010/1364595.html


a nakonec demostrace v berlinu proti fasisticke TTIP a emerickem protektoratu v podani siomedii

http://www.tyden.cz/rubriky/byznys/svet ... 58522.html

3 kratke odstavce, misto 150tisic jen 60 a jedna fotka na ktere je 5 lidi
Naposledy upravil(a) frantacech dne 10 říj 2015, 16:03, celkem upraveno 2 x.
ObrázekRUN With The BULLS And HUNT With The BEARS....
Uživatelský avatar
frantacech
Aktivista
Příspěvky: 4290
Registrován: 23 led 2006, 14:15
Bydliště: Ostrava, CZ

Příspěvek od frantacech »

... jak jinak

Syrští povstalci dostali zásilku jedné z nejvyspělejších protitankových zbraní

Povstalci ze Svobodné syrské armády (FSA) dostali ze Saúdské Arábie dodávku stovek protitankových střel TOW. Tato americká zbraň patří k nejúčinnějším naváděným střelám dlouhého dosahu určeným k ničení obrněných vozidel. Svobodná syrská armáda v poslední době ustupuje před ofenzívou syrské armády podporované ruskými nálety. Tlačí na ni také konkurenční povstalecké skupiny včetně Islámského státu.

FSA měla dostat celkem pět set střel TOW. Zpravodaji BBC Franku Gardnerovi to potvrdil nejmenovaný saúdský představitel.

„Nová dodávka 500 protitankových střel TOW doručena tento týden povstalcům ze Svobodné syrské armády,” uvedl Gardner na Twitteru.

Zásilka výrazně nedokáže změnit poměr sil na syrském bojišti, může ale pomoci FSA účinně likvidovat tanky, které proti nim v posledních dnech nasadila v ofenzivě syrská armáda.

http://www.novinky.cz/zahranicni/blizky ... brani.html
Takže made in USA zbraně se přes Saudskou Arábii dostávají k šíleným džihádistům a nikdo neříká, že USA podporuje teroristy?

Proboha živého, kdyby je nepodporovali, tak za více jak 1 rok náletů by je museli zničit! Rusko za pár dnů omezených náletů zničilo snad skoro 40% IS infrastruktury a obrátilo na útěk Islámský stát na podstatných územích, což vede k ofenzívě Syrské armády. Ještě se do toho zapojí Irán a Čína a bude brzy konec.

Takže kdo tady podporuje koho?
Člověk tomu trochu přestává rozumět.
Takže přeloženo do lidštiny:
Svobodná syrská armáda - za vydatné podpory USA + SA - stále k jejich nelibosti ustupuje před oficiální syrskou armádou, jíž na žádost pomáhájí ruské nálety na IS a další zmetky.
Není, co dodat.
Je naprosto evidentní, že Rusko svou pomocí Sýrii a jejímu řádně zvolenému prezidentu Asadovi šláplo na kuří oko americkým plánům na Blízkém Východě...

Islámskou absolutní monarchii ovládá široká královská rodina. Království SA založil v r.1932 Abd-al-Azíz ibn Saúd, který zemi považuje za soukromý majetek své dynastie.
Jeho synové v SA vládnou dodnes.
V zemi se veřejně popravují i členové královské rodiny - za nevěru (když se princezna odmítne provdat za starého dědka, vybraného královskou rodinou - sestřenice + bratranec). Lidská práva?!
Celá EU v čele s USA protestovali proti dodávkám zbraní
z Ruska pro Ukrajinské povstalce.Nyní zbraně USA jsou
dodávány jiným povstalcům (IS).Je to v pořádku?Nikdo neprotestuje?Asi nikdo.Dokonce EU za to dostane bonus
ve formě dalších stotisíců migrantů. To je paradox.

Za jediný den zničily nálety ruských letadel 29 polních bojových táborů IS a 23 táborů opevněných, vybavených těžkou technikou. Zničily i velké opevněné centrum v Aleppo, vybavené minomety i protiletadlovými děly. Přesným zásahem bombou “Betab500″ byly zničené muniční sklady i sklady s potravinami.
https://russian.rt.com/article/122569
https://russian.rt.com/article/122568

Pro Rusy jsou bojové lety velmi odpovědnou, náročnou a přesnou akcí – bez nároku na chybu. Stačí jediná chyba, kdy bomba zasáhne civilní cíl – a ze zachránců se rázem může stát v očích Syřanů agresor.
Zatím se to nestalo, Syřané jásají a Rusko podporují. Dosud již bylo zničeno víc jak 40% igilácké infrastruktury. Syrská armáda postupuje, za den se jí podařilo plně osvobodit 8 míst.
Náměstek ministra zahraničí Sýrie řekl, že “koalice USA” měla za cíl ne boj proti IS, ale protahování konfliktu. Teprve po zásahu Ruska (který je polde všech pravidel a se souhlasem syrské vlády) se situace začala rychle měnit. Náměstek také zdůraznil transparentnost ruských operací, kde velení informuje jak o použitých zbraních, tak o cílech, které byly zničené (což se u operací NATO neděje).
https://russian.rt.com/article/122517
ObrázekRUN With The BULLS And HUNT With The BEARS....
Uživatelský avatar
frantacech
Aktivista
Příspěvky: 4290
Registrován: 23 led 2006, 14:15
Bydliště: Ostrava, CZ

Příspěvek od frantacech »

Brikety dostaly kola, celé Bavorsko vypadá jako džungle.

http://www.parlamentnilisty.cz/arena/mo ... kce-402794
ObrázekRUN With The BULLS And HUNT With The BEARS....
Odpovědět

Zpět na „Diskuze - MIMO mísu“