O1 mlžení oken
Moderátoři: šulda, Moderátoři
O1 mlžení oken
Zdravím, mám problém že v tomto počasí se mi hodně mlží zevnitř všechny okna, po zatopení se orosí zevnitř ale stejně se pořád hodně mlží. Nemůže to být klapka vnítřního a venkovního okruhu ? A ještě jeden problém ve dveřích mám vodu, nejspíš mi tam teče stahovačkama jak to vyřešit ? Okna se ale mlžily už dřív když ještě neteklo do dvěří, to bych pochopil jako vlhkost. To až teď poslední týden mám ve dvěřích vodu. Okna se mlžily dřív už. Nejde to odmlžit a pak se okna orosí vodou. Děkuji za radu.
To je celkem normální jev na O1. Je třeba zapnout klimatizaci, aby se vlhkost srážela na výparníku. Prosakuje-li voda z chladícího okruhu na výměníku, je to poznat podle zvláštního vlhkého, teplého a nasládlého ozónu /nemrznoucí kapalina/.
Octavia I 1.9TDI 81Kw AHF r.v.2000
Octávia I 1,9TDI ASV r.v. 2003 chip
Octávia I 1,9TDI ASV r.v. 2003 chip
-
- Aktivista
Palubka dolů nutně nemusí, ale počítej s tím že je tam na pytel přístup.
Každopádně nevím jak přesně to má řešený O1 ale u Golfu musela pryč přihrádka spolujezdce a i tak to byl celkem hlavolam. Chce to mít malý ruce a hlavně šikovný.
Každopádně nevím jak přesně to má řešený O1 ale u Golfu musela pryč přihrádka spolujezdce a i tak to byl celkem hlavolam. Chce to mít malý ruce a hlavně šikovný.
T-ROC 2.0 TSI 4Motion
Golf IV 1.9 TDi ASZ
- Aktivista
já mám třeba už druhou koktu kde jsem nenašel folii ve dveřích a s mlžením ani zatékáním nemám problém,dawo píše:Jak si přišel na tu vodu ve dveřích? Už šplouchá?Koukni zespodu dveří jak je guma tak jsou tam 3 asi 4mm otvory na odtok vody, prošťouchni je
Pokud ti voda teče dovnitř na těsnění dveří a dál, tak musíš shodit tapec a znovu přilepit folii.
měl jsem problm s myší ta se chytla do pasti chcala na strop a smrděla jak kund.

-
- Aktivista
ano myslím politicky https://youtube.com/watch?v=AUcbu9sjRUw
OI se vždycky mlžila,ve více lidech to vzadu odmlžit bez klimy nešlo ať jsem měnil filtr dvakrát ročně a dával všechny možný značky, ale dalo se tím nějak zápasit. Furt zevnitř vypucovaný okna,foukání pustěný na okna a horní výdechy (což jde nastavit jen u climatroniku),suchý koberce,atd.
Pak se to začalo mlžit i když jsem jezdil sám a byla KO klapka, vyndal jsem kabiňák, udělal do ní nahřátým šroubovákem díru, do boxu taky, stáhnul to sdrhovačkou,díru kolem sdrhovačky v průchodu boxem přeplácnul silikonem kvůli přisávání vzduchu nebo zatékání a od tý doby klid. Klapku jsem stejně máčknul za 7 let asi 3x, stejně jako jsem zkoušel otevřít střešní okno. V autě je to tak do teď a žádná starost
Pak se to začalo mlžit i když jsem jezdil sám a byla KO klapka, vyndal jsem kabiňák, udělal do ní nahřátým šroubovákem díru, do boxu taky, stáhnul to sdrhovačkou,díru kolem sdrhovačky v průchodu boxem přeplácnul silikonem kvůli přisávání vzduchu nebo zatékání a od tý doby klid. Klapku jsem stejně máčknul za 7 let asi 3x, stejně jako jsem zkoušel otevřít střešní okno. V autě je to tak do teď a žádná starost

Audi A8 3.0 TDI 171kw
Volvo XC90 2.4 D5 136kw Executive
Prodáno:
Volvo S80 2.4 D5 136kw
Audi A8 4.2 MPi V8 Quattro
OII Combi 1.9 TDI BXE 4x4
Allroad 2.5 tdi V6
OI 1.9 TDI
Volvo XC90 2.4 D5 136kw Executive
Prodáno:
Volvo S80 2.4 D5 136kw
Audi A8 4.2 MPi V8 Quattro