Vhodnější motor, pro úpravy ?

VW/Audi/Škoda/Seat - zvyšování výkonu (především TDI motory)

Moderátoři: šulda, Moderátoři

cin
Aktivista
Odpovědi: 0

Příspěvek od cin »

marcin - me to tak prijde , ze jeste ani sam nevis co chces :? Na jednu stranu pises ze zavodit nebudes , nechces delat nic narocnyho , ani zadny velky prestavby . Na druhou zase pises ze rozhodne das velky IC , vetsi turbo , vetsi trysky , poradny soft atd.

Nejdriv si dej do hromady co vlastne chces, pak si zajisti na to finance a pak procti radne toto forum a pak teprve zadej rady . Pokud chces jen soft , kup si PD 96kw ASZ , se softem od dobryho tunera jses na 170 konich , a stat te to bude jen tu upravu SW , na HW vubec sahat nemusis :) a ver ze to uz je velice dobry svezeni , to PD leti jak blazen.
Jestli chces rotacku , kup si urcite AHF nebo ASV , s SW upravou se dostanes na tech 140 koni . Jestli by jsi pak chtel v rotacce pokracovat se zvysenim vykonu , tak pocitej s nemalyma nakladama , jak ti pisou kluci vyse - delat rotacku stoji moc penez
Pocitej taky , ze tyhle auta uz dneska maji tezce pres ctvrt mega na hrbu , tak jak ti pise Ladas
O1 ASZ - 200 ps 436 Nm SW TDI Fun HW Marena TDI
Jawa 250 - 353 Normandie
Zetor 25A
Ladas
Aktivista
Odpovědi: 1

Příspěvek od Ladas »

do 70 tak to hodně štěstí i s rotačkou za tyhle peníze si moc nevybereš
Oct ALH 66Kw-4??Nm 1??PS
klika,písty,ojnice,saní ARL včetně IC,vedení 60mm,turbo Hybrid-Oleg,trysky PP764+11mm hlava DPF ON
SW Dieselpower
jednohmota+HDS57převodovka hybrid LHW,brzdy CupraR 323mm př. 288x22mm zad. CO JEDE MUSi BRZDIT!
marcinGSXR
Nováček

Příspěvek od marcinGSXR »

Já vím dobře co chci. Psal jsem že jí chci oživit, a né z ní dolovat maximum. Taky vím, že není dvakrát zdrávo chipovat na maximální možnost. Proto se tu jen ptám na různá alternativa. Další věc je ta, že výměna turba a IC není velká přestavba a ještě podotýkám že jsem se zmiňoval, že bych případně doladil SW. Neznám detailně parametry komponentů abych věděl, co mi přidá (dám příklad) 15K. Vědět to, neptámse..
marcinGSXR
Nováček

Příspěvek od marcinGSXR »

Ladas : nemusím koupit hned zítra, zatím se budu dívat a vyčkávat, jestli se něco neoběví. Třeba se podaří ješě neco přišetřit
sparco gti
Přispěvovatel

Příspěvek od sparco gti »

marcinGSXR píše:Hledám něco do 70. A raději ať to má najeto třeba 220, než 180, páč v téhle době bych tomu nevěřil.. jinak mám rozhozené sítě u známých mechošů
za tu cenu 70tis kupis peknu rotacku na tachu 220tkm a na hrbe 500tkm ;)nebud optimista ale vzi sa do toho realne ze za take prachy ti nikdo dobre auto nepreda (offtopic)ja ked som hladal ASZ tak som ich presiel asi 10 kuskov skoro vsetko vyhonene hujdy az na jednu ktora bola priamo servisovana v skodovke s origo poctivou serviskou az do teraz a vymene tam bolo fakt to co sa malo a vsetko origo dielami a poviem ti ze radsej som si priplatil ;)
Ladas
Aktivista
Odpovědi: 1

Příspěvek od Ladas »

realita je že za 70 ti nikdo pěkný auto nenechá jak psal sparco a čekat můžeš jak dlouho chceš
Oct ALH 66Kw-4??Nm 1??PS
klika,písty,ojnice,saní ARL včetně IC,vedení 60mm,turbo Hybrid-Oleg,trysky PP764+11mm hlava DPF ON
SW Dieselpower
jednohmota+HDS57převodovka hybrid LHW,brzdy CupraR 323mm př. 288x22mm zad. CO JEDE MUSi BRZDIT!
banditt
Nováček

Příspěvek od banditt »

Když máš čas sedět na netu za ty peníze koupiš ASZ třeba v Ibize. V německu ale musíš si to hlídat co je pěkný je hned pryc a nebo je to vic jak 700Km .je pravda ze cim dal od hranic Tim lepší kousky. Osobně sem dovezl už tři. Plus jeden BMN 125 kw v altea.
Co se týká úpravy tak jsem určite pro ASZ po Dobrý mapě to jede opravdu hezky.
Seat altea fr 125 kw. .160kw
favo
blázen

Příspěvek od favo »

Za 70t koupíš krásnou felicii když budeš čekat a hledat a ještě ti zbyde něco na servis, ale nic lepšího nečekej.
Mám ASZ a 70000,- mam jen v motoru za věci co byly třeba vyměnit a za bufíka a to jsem měnil jen vačku, rozvody a spojku, takže nečekej že za tuhle sumu koupíš slušnou koktu vhodnou na úpravu.
T-ROC 2.0 TSI 4Motion
Golf IV 1.9 TDi ASZ

Zpět na „Zvyšování výkonu VW group (DIESEL)“