ford galaxy netopí
Moderátoři: šulda, Moderátoři
ford galaxy netopí
mám doma ford galaxy 2002 1.9 PD 96. motor je zahřátý na 90 a netopí, hadice který jdou k topení jsou studený. po otevření expazní nádobky silně odfoukne a vyteče chladící. po 30 minutách jsem nastaroval a nechal běžet na volnoběh 1 munutu a po otevření nádobky odfoukne tlak a kouří se z nádobky. druhý start s otevřenou nádobkou se zvedá hladina chladící kapaliny. sundat hlavu?? nebo se ještě na něco podívat??
A tu vodu jsi před tím nějak vypoustel ? Jednou jsem měnil termostat na B4 1Z , za boha se to nechtělo odvzdusnit a furt to vařilo, hladina se ztratila, po chvilce litala voda ven, topení jednou jo pak ne. Nakonec majitel ze už musí nutně jet, říkám za to uvaří jak párky.... na to kašlu prej! Tak odjel, tak volal ze to dolil a prej ok
autoservis pneuservis.
Tel.774 225538
Tel.774 225538
tyhle auta dost casto netopy kvuli nefunkčnimu bufiku resp. topí málo ale pokud mas studeny trubky do topenu pak v nich neni voda coz by mohlo bejt těs. pod hlavou vyzkousis to tak že studeny projedes as otevře termostat a bude to celi ohřaty povolíš víčko nadržky odfoukne vzduch muze sebou vzit i nejakou vodu as odfoukne vsechen tlak projedes znovu das tomu trochu napit my tady mame třeba takovej tahlej kopec tipuju cca 2-3km jedu co to da a na kopci znovu povolim vicko pokud odfoukne jako když si prdneš
je to dobrý (zaleži jak prdiš)
proste jemny fouknuti ok pokud je to jako kdyz zakarbujes mineralku a pak povoliš vičko je bud praskla hlava nebo těsnění pod hlavou.

Octavia II 1.9 TDI 77KW 4X4
-
- Aktivista