Dik za kazde info
Nissan X Trail rozvody
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Nissan X Trail rozvody
Chlapi jen se chci zeptat je u vymeny retezu nejakej spek?? Budu to delat pristi tyden. Jde o X Trail 2,2 Tdi, rok 2003, 84kw, typ motoru YD 22. Co jsem se docetl v autodatech tak tam jsou dva retezy a vodici listy a hydraulicky napinak. Na retezech mají byt barevne clanky. Tak to snad nebude az takovej problém. Ještě jsem to u tohoto auta nedelal. Když nastartuje studenej motor tak od rozvodu spis udole u klikovky rachtani jako prase.
Dik za kazde info
Dik za kazde info
-
slovacek.milos
- Aktivista
žádná hrůza, všechny nádobky odšrubuj tím si uděláš místo, sdělej dekl vzadu a si na rozvodech, , dole coler, dekl, ventildekl, vačky si nastav do mrtvé polohy, asi starter vysuneš pak si všechno očmárej
počisti kola techničákem a poznač řesné pohohy pro jistotu kolo řetěz 3 x kolo blok 3x vačky setrvák,
zkus jestli de řetízek přehodit jen po vyjmutí šponováku ale určo ne ty horní kola dou na kref 147 NM, pokud chceš měnit všechny řetízky tak všechno rozdělat i s vanou
počisti kola techničákem a poznač řesné pohohy pro jistotu kolo řetěz 3 x kolo blok 3x vačky setrvák,
zkus jestli de řetízek přehodit jen po vyjmutí šponováku ale určo ne ty horní kola dou na kref 147 NM, pokud chceš měnit všechny řetízky tak všechno rozdělat i s vanou
Jo ja psal replika, ale je to Nipparts jak pises. Je to pry prvovýroba to rikaji v autodílech a origo bude nejspíše stejny en za jinej peniz
. Milosi vyjel jsem si postup vymeny tech retezu a je tam opravdu napsane, ze na retezech jsou barevne clanky, které se presne napasuji s koly. Tak to musim nastudovat 
. Milosi vyjel jsem si postup vymeny tech retezu a je tam opravdu napsane, ze na retezech jsou barevne clanky, které se presne napasuji s koly. Tak to musim nastudovat