Nissan X Trail rozvody

Moderátoři: šulda, Moderátoři

Odpovědět
markr
Přispěvovatel
Odpovědi: 0

Nissan X Trail rozvody

Příspěvek od markr »

Chlapi jen se chci zeptat je u vymeny retezu nejakej spek?? Budu to delat pristi tyden. Jde o X Trail 2,2 Tdi, rok 2003, 84kw, typ motoru YD 22. Co jsem se docetl v autodatech tak tam jsou dva retezy a vodici listy a hydraulicky napinak. Na retezech mají byt barevne clanky. Tak to snad nebude az takovej problém. Ještě jsem to u tohoto auta nedelal. Když nastartuje studenej motor tak od rozvodu spis udole u klikovky rachtani jako prase.
Dik za kazde info :)
markr
Přispěvovatel

Příspěvek od markr »

Nikdo nic :? :? . Jinak origo rozvody od Nissanu 31.000kc. Replika 13.000-17.000kc. Dost husty (noteeth)
jericho-3
Aktivista

Příspěvek od jericho-3 »

To jsi mne zarazil, známý tohle má a tuhle na to přišla řeč..Naštěstí jsem nebyl v obraze, ale teď už díky tobě trochu ano..Ale neboj , jistě je tady nějaký borec, co to zná.... :)
nepropadat panice...
slovacek.milos
Aktivista

Příspěvek od slovacek.milos »

žádná hrůza, všechny nádobky odšrubuj tím si uděláš místo, sdělej dekl vzadu a si na rozvodech, , dole coler, dekl, ventildekl, vačky si nastav do mrtvé polohy, asi starter vysuneš pak si všechno očmárej
počisti kola techničákem a poznač řesné pohohy pro jistotu kolo řetěz 3 x kolo blok 3x vačky setrvák,
zkus jestli de řetízek přehodit jen po vyjmutí šponováku ale určo ne ty horní kola dou na kref 147 NM, pokud chceš měnit všechny řetízky tak všechno rozdělat i s vanou
markr
Přispěvovatel

Příspěvek od markr »

OK. Cekam na repliku cca mesic dodani. Tak az zacnu udelam foto pro pripad kdyby to někdo do budoucna resil :)
geo
Aktivista

Příspěvek od geo »

Od čeho je ta replika aby ses nepopálil?Na micru stojej repliky za hovno špatná aretace napínáku moc hrubé zuby aretace a chrastí to dál.Naposled jsem dával niparts ten vypadal nejlépe zatím to drží.
markr
Přispěvovatel

Příspěvek od markr »

Jo ja psal replika, ale je to Nipparts jak pises. Je to pry prvovýroba to rikaji v autodílech a origo bude nejspíše stejny en za jinej peniz (LOL) . Milosi vyjel jsem si postup vymeny tech retezu a je tam opravdu napsane, ze na retezech jsou barevne clanky, které se presne napasuji s koly. Tak to musim nastudovat :)
Odpovědět

Zpět na „Nissan/Infiniti“