Zvazuji momentalne uz prodej i kdyz tezkym srdcem me Octavky protoze uz jsem temer vse odvozil co jsem mohl a bude se chystat Caddy na dalsi vetsi transporty.
Ve vyberu po nekolika jizdach kamaradovim BMW 320d E91 s 163ps je jasne pouze tohle auto.
Mam tu ted dve auto v uzsim vyberu.
Jedna je 330xd 231Ps rv 2005 132 tis najeto (cili jedna z prvnich) s zakladni vysi vybavou.
Druha je 320d 177ps rv2009 FL s uplne plnou vybavou. 153tis najeto.
Oboji auta maji servisku, a pro mne dostacujci vybavu, kuze xenon apod. Ta 320 uz ma i Navi s DVD a jiny blbosti co nevyzaduju. Oboje samo manualy.
Nyni teda co volit? Znam 320d tu 163 s chipem a jezdi jak z praku, myslim ze teda ta 177 by mi s chipem asi stacila, ale vykonu neni nikdy dost
 Spotreba je podle toho co jsem cetl u 177ky jeste tak o litr nize nez u 163ky. 330 samo zere vic coz akceptuju (opice banany) hlavne teda 4kolka se mi zamlouva momentalne vice.
 Spotreba je podle toho co jsem cetl u 177ky jeste tak o litr nize nez u 163ky. 330 samo zere vic coz akceptuju (opice banany) hlavne teda 4kolka se mi zamlouva momentalne vice.Tesim se na vase nazory a postrehy ze servisovani apod. Dodam ze u obou aut by se asi resili ihned zakladni veci jako dpf ven, a vyrivky off+ rozumny soft.

Njn, co čekáš od Google překladače, měl jsi se více učit, to je 3. lekce NJ
  Njn, co čekáš od Google překladače, měl jsi se více učit, to je 3. lekce NJ