Ford S-Max 2,0 TDCi DPF 120kw
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Ford S-Max 2,0 TDCi DPF 120kw
Ahoj, máte někdo zkušenosti stímto vozem? Chce si ho koupit známí z DE tak jestli neudělá chybu
je to r.v. 2011 a najeto 180tis. Díky

-
- Aktivista
FORD - Furt Opravovat Ruzne Dily a nebo anglicky Fix Or Repair Daily
... kdyby nebylo Fordu, tak Ceske drahy uz ukoncili svuj provoz, protoze stale plati "Fordem tam, vlakem zpatky"
Vim, co pisu, osobni zkusenosti.
... kdyby nebylo Fordu, tak Ceske drahy uz ukoncili svuj provoz, protoze stale plati "Fordem tam, vlakem zpatky"

Vim, co pisu, osobni zkusenosti.
TDI - everyday's racing performance with frugal running costs - do not let the challenge pass you by 
Jestliže máš pravdu o 24 hodin dříve než jiní, jsi přesně oněch 24 hodin považován za blázna. (Antoine de Rivarol)

Jestliže máš pravdu o 24 hodin dříve než jiní, jsi přesně oněch 24 hodin považován za blázna. (Antoine de Rivarol)
Nevím no, když máš v D normální práci, v pohodě to utáheš...mám tam spoustu známých / kamarádů z práce v naší německé pobočce a dělá to tak každej, vemou nový na splátky nebo operativní leasing a je to..libor.98 píše:Nový to asi neměl ted espace 2.2DCI 2005ku a tam se pěkne spálil opravy za 5 let přesáhli pořizovací cenu vozu tak aby to neměl podobné:) VW koncern prostě nechce nechápu
Měl jsem S-maxe 7-let od novoty do 180 tis. km. Nepamatuji si na žádnou vážnou závadu. Hodně to jezdilo po městě a za celou dobu na podvozku nebylo třeba dělat vůbec nic.
Jediný co mi vadilo byl loupající se chrom v interieru ( řadička, ruční bzda, madlo) ostrý jako žiletka, parkrát jsem se kuchnul. Prý výrobní vada. Naštěstí to stojí pár korun.
Pokud máš vyhřívaný přední okno, určitě si ho pojisti. Nový kdy si stálo 22k s výměnou.
PS: rozhodně nevěř na hospodský kydy. Ford je vcelku dobrý.. ( už zase jezdím v koncernu
)
Jediný co mi vadilo byl loupající se chrom v interieru ( řadička, ruční bzda, madlo) ostrý jako žiletka, parkrát jsem se kuchnul. Prý výrobní vada. Naštěstí to stojí pár korun.
Pokud máš vyhřívaný přední okno, určitě si ho pojisti. Nový kdy si stálo 22k s výměnou.
PS: rozhodně nevěř na hospodský kydy. Ford je vcelku dobrý.. ( už zase jezdím v koncernu

Superb 2,0 Tdi DSG Style, A6 3,0 TDI Q S-line, M. Pajero I. 2,5 Td do lesa