Turbo tlaci do 2,5bar = nouzak

Jakékoliv dotazy týkající se problémů, údržby vozů koncernu VW. Týká se jen VW/Audi/Škoda/Seat

Moderátoři: šulda, Moderátoři

Bugs.Bunny
Aktivista
Odpovědi: 0

Příspěvek od Bugs.Bunny »

Mureczek píše:Jojo presne tak. Ale trvalo mi, nez jsem na to prisel. Helle a jak vlasne funguje ta plechovka?? Ono hned po startu si to(tahlo plechovky) natahne podtlak do druhe uvrate a pri vyssim plnicim tlaku si N75 upusti podtlak a tahlo se vrati pres pruzinu v plechovce ?? A nebo to je presne naopak ??
Podle nastaveni stare plechovky bych asi to poznal, ale ona se upne rozpadla.
Je to v podstatě tak jak jsi napsal.
Mureczek
Nováček

Příspěvek od Mureczek »

Pruser ale byl v tom, ze klapka fungovala normalne, ale kdyz jsem to zlousel podtl. pistoli tak pres tu cepicku unikal podtlak jak svinja a o nove to drzelo.... ale klapka drzela normalne a pri vypnuti motoru sla krasne.
Ono to jak rikas jelo krasne nez to spadlo do nouzaku.
Mureczek
Nováček

Příspěvek od Mureczek »

Nechapu sice souvislost tohoto ventilu s regulaci turba, ale hlavne, ze to jede. myslim si, ze mensi netesnosti(ztraty) v hadickach jsou neustale doplnovany dmychadlem..... a melo by to stacit, nebo ne ??
Bugs.Bunny
Aktivista

Setkal jsem se s tím, že N75 Při menším podtlaku špatně funguje a asi se špatně přisávají ventilky uvnitř. Jednou mě takhle vyškolila vadná vývěva. Na posilovač podtlak stačil ale regulace turba ne. Ze začátku jsem si myslel,že to při menším podtlaku "jen" nepojede ale ono to skákalo do NR. Po výměně vývěvy vše OK
Mureczek
Nováček

Příspěvek od Mureczek »

Melo mne to napadnou drive, jelikoz jeste vcera pred znovurozebranim turba jsme to zkouseli vyhnat na volnobeh do otacek a tahlo se trosku zasunulo a pak skubanim vratilo zpet.
Bugs.Bunny
Aktivista

Začal jsem hledat úbytek podtlaku poté, co jsem napřed pomocí akčních členů a potom po nastartování sledoval o dost pomalejší chod táhla od plechovky.
Odpovědět

Zpět na „Údržba/problémy VW group (DIESEL)“