Nazdar nevie niekto preco mam v mer. hodnotach referencnych medzi same nuly?V ostatnych skupinach je to OK len pre tuto klapku V159 je to takto...ze by vadna jednotka?Je to digitalna dvojzonova klima.
Stalo sa to po zakladnom nastaveni...
Skusal som znova a znova a znova...a stale to iste.Tato klapka je aj v zavade...mozno ked sa vymeni to naskoci ale aj ine klapky boli v zavade a hodnoty tam boli.
Este tam mam ale jeden problem a to je chyba 00381 v pristrojovke...nejde zmazat a nefunguje maxidot resp. funguje-nefunguje-ako sa mu zachce...je to nieco ohladne komunikacie CAN BUS.
Chcel som vybrat pristrojovku a nejako mi to neslo..na vrchnej casti ma nieco drzalo...nevies ako sa to vybera?
Aby som nieco nepraskol...
Motorcek vymeneny-spravene zakl.nastavenie a vsetko sa vratilo do normalu...chvalabohu.S tou pristrojovkou-som to vybral ako si mi poradil,diky...ako som ju ale pozrel,zlozil a namontoval tak chyba 00381 uz nevyskakuje ale maxidot prestal fungovat uplne...predtym ked tam bola ta zavada tak isiel aspon niekedy.
Nejako naopak...
Ahojte OII pred facelift má to klimu a sporakove otočne ovladače na štyl O1... otazka znie otočny volič na pravo čo si prepinam prudenie vzduchu na okna nohy a na seba je ovladani lankom či elektromotorkom..lebo fuči to rok už len na sklo a neprepina polohy prudenia diky.
BMW E36 316 limo
BMW E36 316 Coupe
BMW E36 316 Compact
BMW E36 318IS limo
BMW E34 520i limo
Dakujem moc krat zajtra budem musiet da volako dostat k lanku lebo pretačam a stale prudi len na okno čelne...nviem či to vyskočilo od panela kurenia alebo s klapky. Dikes ešte raz .
BMW E36 316 limo
BMW E36 316 Coupe
BMW E36 316 Compact
BMW E36 318IS limo
BMW E34 520i limo