divit se nebudu nemám čemu možné je naprosto všechno, že jsem blb o tom že převědčím velmi často, já jen že se mi nikdy nestalo že bych točil s ložiskem bylo ticho a po výmě se něco extrémě odehrálo spíš nikdy nic
Já zažil řev, že jsem byl zmaten, poslouchal jsem roztočená kola a nic neslyšel...Jelikož nerad dělám něco zbytečně, furt jsem koumal co to je..Nakonec jsem jednu stranu vyndal a až při zatočení rukou jsem si byl jist...Ložisko total ..a a nejen jedno, obě...Ale jinak ve vzduchu to bylo tiché...Takže možné je všechno...
Přitom při jízdě to řvalo neskutečně, rejd nerejd..
jericho-3 píše:Já zažil řev, že jsem byl zmaten, poslouchal jsem roztočená kola a nic neslyšel...Jelikož nerad dělám něco zbytečně, furt jsem koumal co to je..Nakonec jsem jednu stranu vyndal a až při zatočení rukou jsem si byl jist...Ložisko total ..a a nejen jedno, obě...Ale jinak ve vzduchu to bylo tiché...Takže možné je všechno...
Přitom při jízdě to řvalo neskutečně, rejd nerejd..
to jeden borec na fábce měl místo ložisek přesýpací hodiny, , gumy na dráty, to ti už prostě mozek nebere co lidi dokážou
Né vždy pane mistr..Takhle jsem se vydrbal na meganu.Hučení při jízdě zepředu..Říkám kua některé přední ložisko..Jenže po výměně obou to hučelo furt..Prolezl jsem kde co,stetoskopem poslouchal roztočenou převodovku atd..Točil i se zadními koly jak bylo auto na zvedáku a tam nic..Říkám to není možné zkusím vyměnit i zadní ložiska,bo už nevím.. A HLE! Bordel dělalo levé zadní ložisko,ale hučelo jen při zatížení jak bylo auto na kolech,na zvedáku byl klid!Taky bych tehdy dal ruku do ohně,že hukot slyším zepředu auta..ale přenášelo se to zezadu..
Takže : poloosu jsem vyndal byla namazana. Abych nekupoval fur něco tak sem si půjčil od kamaráda poloosu. Zvuk stejný. Už to spíš boucha než hučí. Hlavně do zatáček. Už nevim
lucas48 píše:Takže : poloosu jsem vyndal byla namazana. Abych nekupoval fur něco tak sem si půjčil od kamaráda poloosu. Zvuk stejný. Už to spíš boucha než hučí. Hlavně do zatáček. Už nevim
a lozisko si ako menil..sam ..lisovalo sa ci natlkalo?
lucas48 píše:Takže : poloosu jsem vyndal byla namazana. Abych nekupoval fur něco tak sem si půjčil od kamaráda poloosu. Zvuk stejný. Už to spíš boucha než hučí. Hlavně do zatáček. Už nevim
Už jsi to dořešil? Mám úplně stejnej problém, akorát to není hučení spíš takový rachtání, čím rychleji jedu, tím je intenzivnější a už jsou cítit i vibrace, nejvíc při zatočení doleva. Ze začátku to jen přerušovaně pískalo, když se zatočilo doleva.