Autocom

diskutujte o diagnostických prostředcích pro různé značky vozidel

Moderátoři: šulda, Moderátoři

Odpovědět
Laco210

Příspěvek od Laco210 »

A este si zabudol dodat, ze hned na vedlajsej linke robia Vifon :)
TomiT
Sběrač informací
Odpovědi: 0

Příspěvek od TomiT »

Nazdar všetci,kupil by som program na klon Autocom cdp+ ,po preinštalovani kompu tam už nechcem davat povodny soft ktory bol k zariadeniu bol to 2012 r01 alebo 02 uz ani neviem,a kedze aj ku nemu by som potreboval aktivaciu tak by som rad uz nainstaloval možnu najnovsiu verziu,ktora by sla bezproblemovo s mojim zariadenim.....aj ja som pocul ako tu uz bolo pisane ze moze novsi soft dodrbat zariadenie ale neviem co je natom pravdy....Dik vopred za pomoc,tipy,info
BMW E60 530d/AT M-packet
Seat Alhambra 1.9TDI PD Tiptronic
Alfa romeo 156 2.4 m-jet 210PS,460Nm by Tomasito156-EX
Audi A3 2.0 TDI Lamborghini gelb S-line by TomiT
Rolan
Přispěvovatel

Příspěvek od Rolan »

Za mě cokoli jsem koupil přímo z Číny, tak fungovalo. I když je mi jasné, že je to o štěstí a kvalita se liší kus od kusu.
Nedávno jsem zkusil tuhle verzi:
http://www.aliexpress.com/item/Newest-V ... 62107.html

Aktivace od prodejce rychle a zdarma, vše funguje jak má. Za cca 1000Kč není co řešit.
Posouzení kvality provedení nechám na vás:Obrázek
sathol
Přispěvovatel

Příspěvek od sathol »

cena je dobra ale nema bluet....
underwatherman
Nováček

Příspěvek od underwatherman »

TomiT píše:Nazdar všetci,kupil by som program na klon Autocom cdp+ ,po preinštalovani kompu tam už nechcem davat povodny soft ktory bol k zariadeniu bol to 2012 r01 alebo 02 uz ani neviem,a kedze aj ku nemu by som potreboval aktivaciu tak by som rad uz nainstaloval možnu najnovsiu verziu,ktora by sla bezproblemovo s mojim zariadenim.....aj ja som pocul ako tu uz bolo pisane ze moze novsi soft dodrbat zariadenie ale neviem co je natom pravdy....Dik vopred za pomoc,tipy,info

nie nič sa ti určite nepokazí keď dáš novší soft... no môže sa ti stať, že ti dať nepôjde lebo tvoje zariadenie nemusí poporovať zmenu firmwéru... ale to re teba nie je dôležité... vyskúšaj uvidíš, pokaziť sa to tým nedá :) toto nie je klon rosstechu
TomiT
Sběrač informací

Příspěvek od TomiT »

OK,tak už teraz len nech sa ozve kto my preda program aj s aktiváciou,popripade nejaky osvedceny link,dik ;)
BMW E60 530d/AT M-packet
Seat Alhambra 1.9TDI PD Tiptronic
Alfa romeo 156 2.4 m-jet 210PS,460Nm by Tomasito156-EX
Audi A3 2.0 TDI Lamborghini gelb S-line by TomiT
underwatherman
Nováček

TomiT píše:OK,tak už teraz len nech sa ozve kto my preda program aj s aktiváciou,popripade nejaky osvedceny link,dik ;)
google ;)
kohucik16
Přispěvovatel

Příspěvek od kohucik16 »

TomiT dam ti radu never niekomu kto je na fore 24hod ;) moze sa stat ze zacne zapisovat a nezapise kompletne hlavne u starsieho hw kde kvalita je dost pochybna potom to moze vyzerat aj takto ked chces aby tvoje cdp+ fungovalo (Cdp+ napojene na programator STM)
Obrázek
Obrázek
underwatherman
Nováček

kohucik16 píše:TomiT dam ti radu never niekomu kto je na fore 24hod ;) moze sa stat ze zacne zapisovat a nezapise kompletne hlavne u starsieho hw kde kvalita je dost pochybna potom to moze vyzerat aj takto ked chces aby tvoje cdp+ fungovalo (Cdp+ napojene na programator STM)
Obrázek
Obrázek
kvôli tebe som sa sem zaregistroval, aby som ľuďom ukázal ako klameš...

sám dobre vieš, že toto vôbec nie je potrebné :) alebo pri tých tvojich šmejdoch je? :D

(LOL)
kohucik16
Přispěvovatel

Příspěvek od kohucik16 »

Pravda programator nieje potreba vždy keby šlo len o opravu tak som to mohol spraviť aj jednoduchšie lenže robim aj update tak som tam potreboval nahrať fw 1430 a to už inak nešlo.. Nie vybavil som si kompletnú dielňu na opravu a aktualizacie diag a akosi som nemal co svoje opravovať tak som začal tie "najkvalitnejsie za najlepsiu cenu na trhu" opravovať . Ide o autocom CDP+ MAIN Ver 1.0 a ja som autocom CDP+ nikdy nepredaval ;)
TomiT ak maš odvahu kludne hura do toho underwatherman ti potom urcite rad poradi ako to aspon opravis :)
underwatherman
Nováček

kohucik16 píše:Pravda programator nieje potreba vždy keby šlo len o opravu tak som to mohol spraviť aj jednoduchšie lenže robim aj update tak som tam potreboval nahrať fw 1430 a to už inak nešlo.. Nie vybavil som si kompletnú dielňu na opravu a aktualizacie diag a akosi som nemal co svoje opravovať tak som začal tie "najkvalitnejsie za najlepsiu cenu na trhu" opravovať . Ide o autocom CDP+ MAIN Ver 1.0 a ja som autocom CDP+ nikdy nepredaval ;)
TomiT ak maš odvahu kludne hura do toho underwatherman ti potom urcite rad poradi ako to aspon opravis :)

po prvé lepšie sa pozri na to čo tam je napísané... už voľným okom na vzdialenosť niekoľko sto KM vidím, že to verzia jedna nie je... lebo verzia jedna je jeden plošák :) toto je verzia dva a verzia tri je s modrým plošákom a dvoma rami pinov na pripojenie druhého plošáka s relátkami :)
ani nevieš čo opravuješ a ideš tu ľuďom hovoriť do čoho sa nemajú púšťať...

zase len ojebávaš ľudí... prečo chlapcovi proste nepovieš aká je pravda? nech si stiahne novšiu verziu a skúsi... keď mu nepôjde prehodiť firmwér nič sa nedeje... proste odpojí od PC a od zdroja diagnostiku na viac ako 10 sekúnd a čuduj sa svete je tam starý FW...

sisi vybavil dielňu a teraz chudákov presviedčaš, že potrebujú tvoje služby aby sa ti rýchlo zaplatila či ako?
kohucik16
Přispěvovatel

Příspěvek od kohucik16 »

Dr. Gregory House „Všetci klamú"
http://uloz.to/xi4xdm43/dsc00674-jpg
Práve si dokazal kolko malo toho vieš nevadí ja som netvrdil ze všetko sa musí potom opravovať cez programator ale nemozes mu tvrdit ked nevies co vlastne ma za diagnostiku ze to na 100% pojde a ze ked nezapise tak o 10sec to bude dobre to je blbost ked prestane zapisovat nemusi tam uz mat ziadny fw mal som uz aj taku verziu ;)
underwatherman
Nováček

kohucik16 píše:Dr. Gregory House „Všetci klamú"
http://uloz.to/xi4xdm43/dsc00674-jpg
Práve si dokazal kolko malo toho vieš nevadí ja som netvrdil ze všetko sa musí potom opravovať cez programator ale nemozes mu tvrdit ked nevies co vlastne ma za diagnostiku ze to na 100% pojde a ze ked nezapise tak o 10sec to bude dobre to je blbost ked prestane zapisovat nemusi tam uz mat ziadny fw mal som uz aj taku verziu ;)

som si 100% istý, že ak mu neprehrá FW na novší tak starší mu pôjde určite :) pozri sa... ty máš len plnú hubu kecov a krásnych slovíčok... seriózny predajcovia toto nepotrebujú... nepotrebujú sa predávať v diskusných fórach ako kurvy :)

no ds150 z číny je na plošákoch napísané autocom a made in sweden... tiež je to pravda? :D
kohucik16
Přispěvovatel

Příspěvek od kohucik16 »

Vsetky tvoje tvrdenia ako ".. už voľným okom na vzdialenosť niekoľko sto KM vidím, že to verzia jedna nie je.:" .. lebo verzia jedna je jeden plošák... bola somarina ja som to normalne dokazal takze nemam len plnu hubu kecov... dalsie super tvrdenie "kvôli tebe som sa sem zaregistroval, aby som ľuďom ukázal ako klameš... " no neviem neviem kto tu klame a odkedy si seriozny predajca (LOL) ja som len nechel aby ani ked nevies co ma za verziu mu tvrdil ze to na 100% pojde ak by si odneho chcel foto hw a viac sa zaujimal o to aku ma verziu vedel by si ze ma CDP bez oki chipu nie verziu CDP+ ;) Ja som mu nevravel ze to nema alebo nemoze skusit predsa je to jeho diagnostika jeho vec len nech tebe neveri vsetko co tu napises :D :D
underwatherman
Nováček

kohucik16 píše:Vsetky tvoje tvrdenia ako ".. už voľným okom na vzdialenosť niekoľko sto KM vidím, že to verzia jedna nie je.:" .. lebo verzia jedna je jeden plošák... bola somarina ja som to normalne dokazal takze nemam len plnu hubu kecov... dalsie super tvrdenie "kvôli tebe som sa sem zaregistroval, aby som ľuďom ukázal ako klameš... " no neviem neviem kto tu klame a odkedy si seriozny predajca (LOL) ja som len nechel aby ani ked nevies co ma za verziu mu tvrdil ze to na 100% pojde ak by si odneho chcel foto hw a viac sa zaujimal o to aku ma verziu vedel by si ze ma CDP bez oki chipu nie verziu CDP+ ;) Ja som mu nevravel ze to nema alebo nemoze skusit predsa je to jeho diagnostika jeho vec len nech tebe neveri vsetko co tu napises :D :D
nápis na plošáku niečo dokazuje? ja som už na plošákoch z číny videl kadečo napísané :) nie je to verzia jedna... robím s tými diagnostikami oveľa dlhšie kao ty... a tieto katastrofické scenáre pri prepísaní FW sa nikdy nenaplnili... a keďže má verziu 2012 problém s FW už nemá lebo to mali len verzie 1130... ale vtedy si ešte nevedel čo je to KKL kábel a nie to autocom :D
Odpovědět

Zpět na „Autodiagnostika - Software - Elektro svět“