Rozborka naftového filtru
Moderátoři: šulda, Moderátoři
já jsem měl vždycky filtron za hnůj taky, ale teď jsem měl v ruce vzducháč a klima filtr s uhlím a přišlo mě to pěkný a taky cena už je skoro jako Bosch. Podle mě už filtron není špatný, oproti ostatním má spíš zlepšující se průběh....
Sharan 1,9 PD 115PS AUY- 225 PS a 500Nm turbo GTD1752VRL vodou chlazené ,Sharan 2,0 CFFB 140PS turbo GTD1752VRK-REA, - 226PS a 465Nm vše od Dieselpoweru.
KTM SMT 990, KTM SMT 890 www.zvsagro.cz E-Golf 100kW, Enyaq RS 

-
- Aktivista
Při posledním testu vzduchových filtru do fabie nebyl zrovna filtron mezi těmi co by doporučili dát si do auta.
Upřimě, pochybuji že kdokoli z vás dokáže posoudit kvalitu filtračního papíru pouhým pohledem.
Upřimě, pochybuji že kdokoli z vás dokáže posoudit kvalitu filtračního papíru pouhým pohledem.
T-ROC 2.0 TSI 4Motion
Golf IV 1.9 TDi ASZ
- Aktivista
nikdo na světě nemůže posoudit filt podle toho že ho rozřeže, jedině že tam papír chybí to jsem zkusil několikrát nikdy jsem nenašel jen plech,
já osobně prolém s filtrem neznám, co znám tak u starline papír oil dodávají špatné okroužky změní tvar a olej teče, ten okroužek pak nemá cenu měnit nechat starý nebo koupit jinou značku, beru champion, pár lidí o tom už psalo,
alco naftový filtr taky okroužek, neteče ale přisaje vzduch, motor natočíš a za pár vteřích chcípen a pak dlouho točit
a před měsícem ten chlupatý palivový mann
já osobně prolém s filtrem neznám, co znám tak u starline papír oil dodávají špatné okroužky změní tvar a olej teče, ten okroužek pak nemá cenu měnit nechat starý nebo koupit jinou značku, beru champion, pár lidí o tom už psalo,
alco naftový filtr taky okroužek, neteče ale přisaje vzduch, motor natočíš a za pár vteřích chcípen a pak dlouho točit
a před měsícem ten chlupatý palivový mann
-
- Aktivista
kvalitu samozřejmě nepoznáš, ale zpracování ano, měkkost gumy u vzducháče, jak sedí v boxu a tak. Taky klima filtr když přes něj vidíš tak asi moc chytat nebude, tenhle s uhlíkem pěkně masivní, nekroutí se, pasuje přesně a taky něco váží (ještě čistej) Prostě jsem z něj měl lepší pocit, nic víc...
Ale víme jak je to s tím pocitem, no... když auto umeju a vyluxuju, hned jede úplně jinak

Sharan 1,9 PD 115PS AUY- 225 PS a 500Nm turbo GTD1752VRL vodou chlazené ,Sharan 2,0 CFFB 140PS turbo GTD1752VRK-REA, - 226PS a 465Nm vše od Dieselpoweru.
KTM SMT 990, KTM SMT 890 www.zvsagro.cz E-Golf 100kW, Enyaq RS 

-
- Sběrač informací
-
- Sběrač informací
-
- Aktivista
dík, no přesně jak to píšeš chumáčiki vzduchem se to dalo vyfoukat, mi jen nasralo že nebyl zrovna levný, ale na druhou stranu vzal jsem zas něco sčím nemám zkušenostvladimir98 píše:Potvrdzujem Milosovu skusenost, na paliv. filtri od Mann-u na Oct II PD cely povrch pokryty drobnymi papierovymi chumacikmi -tiez len vdzuchom odstranene..
a navíc se můžeš vy...... na olympiádě že to těsnění nebude časem fachčit, dávám jinak filtron co tam má být, zkušenosti asi 44O.OOO km s pd no problém oil long a ještě ho přejíždí
-
- Aktivista
no u mannu jsem zaregistroval taky snížení kvality jak píše miloš, a je na nich místo germany made in istrael. Zase z nás dělaji kokoty v kelly s nějakym šmejdem. Já už fakt nevím co budu montovat. Je pravda že fitron se zdá lepší než před 10lety. To byl fakt hnůj, dělal jsem v prodejně s díly a tohle mě dost zajímalo a tak jsem to zkoumal
-
- Aktivista
já jsem dycky dával Filtron, nikdo neměl problém. Po tom co začal zdražovat a je za stejný peníze co Mann a někdy dokonce dražší, tak dávám Mann.
Jediný kde je Filtron o poznání levnější je palivák. Ale i tak dávám většinu všech filtrů od Mannu. S nějakými žmolky a otřepy jsem se nesetkal. Beru všechno v Intercaru.
Jediný kde je Filtron o poznání levnější je palivák. Ale i tak dávám většinu všech filtrů od Mannu. S nějakými žmolky a otřepy jsem se nesetkal. Beru všechno v Intercaru.
Audi A8 3.0 TDI 171kw
Volvo XC90 2.4 D5 136kw Executive
Prodáno:
Volvo S80 2.4 D5 136kw
Audi A8 4.2 MPi V8 Quattro
OII Combi 1.9 TDI BXE 4x4
Allroad 2.5 tdi V6
OI 1.9 TDI
Volvo XC90 2.4 D5 136kw Executive
Prodáno:
Volvo S80 2.4 D5 136kw
Audi A8 4.2 MPi V8 Quattro