Moderátoři: šulda, Moderátoři
kohucik16 píše:este ze aspon vtipkovat vies![]()
Pan solidny predajca
![]()
skus sa radsek k temam charakteru ako kde kupim autocom delphi najlacnejsie vyjadrovat a kvalitu a opravu diagnostik nechaj na ludi co vedia co robia a hovoria
kohucik16 píše:"Od verzie 2014 sa v orginal programe pouziva HW kluc takze verzia 2014.3 je starsia verzia (2013.3) a do tejto verzie su dohrate novsie data,vozidla ide o skutocnu verziu..pridana octavia 3 berlingo 3 a podobne..."
Toto som tu napisal ked si o fore ani nevedel, par stranok dozadu...
Dvojdoskove verzie su trocha drahsie ako jednodoskove ide o pointu tvrdit ze stara jednodoska je lepsia ako dvoj je podla mna hlupost na starsej dvojdoske staci vymenit diody pretestovat a kludne pouzivat narozdiel od tej jednodoskovej co je kazdu chvilu ina a stale lepsia a lepsia ..
V mojom inzerate mozem mat hadam co chcem napisane mam jasne ze ide o verziu 2014.3 skutocnu je myslene ze nieje graficky pozmenena hlavicka a podobne aj to tam pise... a reagoval som tym na ineho predajcu...
Mam tu istu verziu ako ma "Rolan" + vymenene diody a cela je premerana + spominany sw zarucujem sa za nu osobne ked sa nieco pocas roka stane tak ju opravim na svoje naklady triko preto si hadam mozem dat aj svoju cenu rozdiel nieje strasny a uz je na ludoch co chcu
Myslim ze tymto mozme temu autocom uzavriet
diody spôsobujú problém pri bmw E60 keď otvoríš diagnostiku a druhý druhý plošák zo zadnej strany má na sebe 4 diódy... všetky 4 majú mať čierne prúžky... ak máš 2 s čiernymi a 2 s modrými tak tie modré by si mal vymeniťtino3 píše:Ked ste uz pri tych diodach,ako zistim ci tam mam osadene spravne alebo nie?Da sa to sj pohladom alebo by nieco nefungovalo?Zatial som nemal auto co by sa nedalo nacitat,aj focus 2004 diesel aj bmw 2002 diesel sli.