Autocom

diskutujte o diagnostických prostředcích pro různé značky vozidel

Moderátoři: šulda, Moderátoři

Odpovědět
kohucik16
Přispěvovatel
Odpovědi: 0

Příspěvek od kohucik16 »

este ze aspon vtipkovat vies :D :D Pan solidny predajca (rofl) (rofl) skus sa radsek k temam charakteru ako kde kupim autocom delphi najlacnejsie vyjadrovat a kvalitu a opravu diagnostik nechaj na ludi co vedia co robia a hovoria (LOL)
underwatherman
Nováček

Příspěvek od underwatherman »

kohucik16 píše:este ze aspon vtipkovat vies :D :D Pan solidny predajca (rofl) (rofl) skus sa radsek k temam charakteru ako kde kupim autocom delphi najlacnejsie vyjadrovat a kvalitu a opravu diagnostik nechaj na ludi co vedia co robia a hovoria (LOL)

však nechávam... ale ty to bohužiaľ nie si :) ty máš len plnú hubu kecov a klamstiev tu na fóre... a aj vo svojich inzerátoch... nie je umenie predávať 30 dolárové dvojplošáky za 130 euro a tvrdiť, že si ich upravil :) a ešte napísať skutočná verzia na verziu od HEX2STUFF... ty reštart čo je skutočné na hacknutej verzií? :D

vážne sa preber lebo predávať diagnostiky s použitými aj keď odskúšanými relé za 130 euro je už trošku moc keď si za ne dal maximálne 30 euro aj s poštou za kus...

NAJLEPŠIA KVALITA AKÁ EXISTUJE ( použité relé a nákupná cena z číny pre bežných ľudí na ali za 35€aj s poštou!) SKUTOČNÁ VERZIA ( verzia 2013.3 so skopírovanou databázou a FW..., lebo verzie od 2014.1 majú karbónovú čiernu, nie obyčajnú ako máš ty v tej skutočnej)

nie si jediný čo to tu robí nerob tu zo seba boha... neklam ľudí na fóre len preto, že na nich chceš len zarobiť keď všetky svoje poznatky máš zo zahraničných fór na ktorých ti všetci pomohli nezištne... nie ako ty :)
Laco210

Příspěvek od Laco210 »

Robite tej diagnostike dobru reklamu :) Za chvilu z toho vyjde, ze ju bude treba viac opravovat ako pouzivat. :) Chcel som s nou minule orechy rozbijat vydrzi to neviete? :D
kohucik16
Přispěvovatel

Příspěvek od kohucik16 »

"Od verzie 2014 sa v orginal programe pouziva HW kluc takze verzia 2014.3 je starsia verzia (2013.3) a do tejto verzie su dohrate novsie data,vozidla ide o skutocnu verziu..pridana octavia 3 berlingo 3 a podobne..."

Toto som tu napisal ked si o fore ani nevedel, par stranok dozadu...
Dvojdoskove verzie su trocha drahsie ako jednodoskove ide o pointu tvrdit ze stara jednodoska je lepsia ako dvoj je podla mna hlupost na starsej dvojdoske staci vymenit diody pretestovat a kludne pouzivat narozdiel od tej jednodoskovej co je kazdu chvilu ina a stale lepsia a lepsia ..

V mojom inzerate mozem mat hadam co chcem napisane mam jasne ze ide o verziu 2014.3 skutocnu je myslene ze nieje graficky pozmenena hlavicka a podobne aj to tam pise... a reagoval som tym na ineho predajcu...

Mam tu istu verziu ako ma "Rolan" + vymenene diody a cela je premerana + spominany sw zarucujem sa za nu osobne ked sa nieco pocas roka stane tak ju opravim na svoje naklady triko preto si hadam mozem dat aj svoju cenu rozdiel nieje strasny a uz je na ludoch co chcu
;) Myslim ze tymto mozme temu autocom uzavriet (offtopic)
underwatherman
Nováček

kohucik16 píše:"Od verzie 2014 sa v orginal programe pouziva HW kluc takze verzia 2014.3 je starsia verzia (2013.3) a do tejto verzie su dohrate novsie data,vozidla ide o skutocnu verziu..pridana octavia 3 berlingo 3 a podobne..."

Toto som tu napisal ked si o fore ani nevedel, par stranok dozadu...
Dvojdoskove verzie su trocha drahsie ako jednodoskove ide o pointu tvrdit ze stara jednodoska je lepsia ako dvoj je podla mna hlupost na starsej dvojdoske staci vymenit diody pretestovat a kludne pouzivat narozdiel od tej jednodoskovej co je kazdu chvilu ina a stale lepsia a lepsia ..

V mojom inzerate mozem mat hadam co chcem napisane mam jasne ze ide o verziu 2014.3 skutocnu je myslene ze nieje graficky pozmenena hlavicka a podobne aj to tam pise... a reagoval som tym na ineho predajcu...

Mam tu istu verziu ako ma "Rolan" + vymenene diody a cela je premerana + spominany sw zarucujem sa za nu osobne ked sa nieco pocas roka stane tak ju opravim na svoje naklady triko preto si hadam mozem dat aj svoju cenu rozdiel nieje strasny a uz je na ludoch co chcu
;) Myslim ze tymto mozme temu autocom uzavriet (offtopic)

takže zase len bludy... ja už 3 roky kupujem rovnaké plošáky... je smutné, že tvoj predajca ešte nezačal predávať tie so všetkými 4 diaódami rovnakými :) ten môj ich tak predáva už pol roka... hlavička je pozmenená preto, že už nie je používaný FW 1410 ale 1422...

vôbec žiadne problémy s týmito diagnostikami ako ty píšeš tu nie sú... aj ti najlapcnejšie verzie ( ktoré predávaš ty) fungujú ku všetkej spokojnosti ľuďom :) už sú dávno preč časy keď chodili z číny vadné kusy 50:50... preto strašiť ľudí ako to tu robíš ty je podľa mňa choré... preto takých ako ty sú v každom meste dvaja a predáva to každý fero z dediny :) lebo sa to nekazí a netreba to opravovať :) čo sa tíka autocomov vadný kus mi neprišiel už do rúk viac ako pol roka :) keď nerátam tie diódy... keby si bol frajer... tak by sisi aspoň spravil aspoň vlastnú inštalačku ako to mám napríklad ja :) nemusel si sa odvolávať na crackera od ktorého to majú aj čínania :)
kohucik16
Přispěvovatel

Příspěvek od kohucik16 »

V poriadku nove kusy su nove maju can filtre a podobne ja som len poznamenal ze ked niekto aktualizuje starsiu diagnostiku nemusi to byt na 100% uspesne nic viac.. Diody uz menim akosi zo zvyku :D pre istotu mam ich doma dost ;) A co sa instalacie tyka nemam problem pouzivam tu s fw 1430 a bez problemu su tam najnovsie vozidla nikto sa neztazuje
tino3
Sběrač informací

Příspěvek od tino3 »

Ked ste uz pri tych diodach,ako zistim ci tam mam osadene spravne alebo nie?Da sa to sj pohladom alebo by nieco nefungovalo?Zatial som nemal auto co by sa nedalo nacitat,aj focus 2004 diesel aj bmw 2002 diesel sli.
underwatherman
Nováček

tino3 píše:Ked ste uz pri tych diodach,ako zistim ci tam mam osadene spravne alebo nie?Da sa to sj pohladom alebo by nieco nefungovalo?Zatial som nemal auto co by sa nedalo nacitat,aj focus 2004 diesel aj bmw 2002 diesel sli.
diody spôsobujú problém pri bmw E60 keď otvoríš diagnostiku a druhý druhý plošák zo zadnej strany má na sebe 4 diódy... všetky 4 majú mať čierne prúžky... ak máš 2 s čiernymi a 2 s modrými tak tie modré by si mal vymeniť :) ale nerob to zbytočne keď nemáš e60 :) inak rozdiel ani nepocítiš :)
tino3
Sběrač informací

Příspěvek od tino3 »

toto je foto mojej dosky Obrázek
underwatherman
Nováček

tino3 píše:toto je foto mojej dosky Obrázek
D701 a D703

na tomto obrázku sú žltou farbou...

Obrázek
tino3
Sběrač informací

Příspěvek od tino3 »

kohucik16
Přispěvovatel

Příspěvek od kohucik16 »

http://www.gme.sk/1n4148-p220-003 1N4148 tam ma byt ale pocul si radu nerob to pockaj az pride k tebe niekto na diagnostiku s takym autom potom ho posli domov alebo nech sa vrati o tyzden ;) :D aby si mal cas vymenit diody za par centov (noteeth)
tino3
Sběrač informací

Příspěvek od tino3 »

A nie je tam vhodnejsie pouzit tie smd ako carovat a tvarovat nozicky?Aj ked tie co si poslal maju If 0.2A a tie smd 0.15A
Laco210

Příspěvek od Laco210 »

Ja som tam kedysi dal tie LL a fungovalo to ok.
FandaTDI
Aktivista

Příspěvek od FandaTDI »

Co tahle verze? Ví někdo, co je to za hw a jestli je to jen ta "převlečená" 2013 nebo fakt 2014?
http://www.obd2works.com/201403-version ... -2038.html
Má někdo zkušenost přímo s touhle firmou/dodáním,...?
Přemýšlím i o tý BT verzi ( http://www.obd2works.com/2014-release-3 ... -1878.html nebo s kabelama - http://www.obd2works.com/201403-version ... -2039.html )
kohucik16: Za kolik to máš ty? (a trochu OT - a tu x431? Ta umi leccos i flashovat, co? Zvazuju i celej balik na vsechny znacky za tech 800USD...)
pašíkombi AFN B597
Odpovědět

Zpět na „Autodiagnostika - Software - Elektro svět“