Rozborka naftového filtru
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Tak tohle můžu potvrdit a když se odhodlám třeba promazat panty, tak je z něj hotový trhač asfaltu a motor si mnohem tišeji než obvykle jen přede.MirekX píše:, no... když auto umeju a vyluxuju, hned jede úplně jinak

Jinak ten test byl ve světě motorů.
Filtry beru Mann, případně Bosch nebo UFI a zatím dobrý. Dřív jsem brával Filtron, protože ho mají u nás skladem, ale po přečtení výsledků v tom testu jsem přešel na Mann či jiné značky.
T-ROC 2.0 TSI 4Motion
Golf IV 1.9 TDi ASZ
- Sběrač informací
Odpovědi: 0
-
- Aktivista
Odpovědi: 0
pokiaľ máš na mysli, uhlíkové filtre na zachytávanie pachov, tak to, čo sa predáva do áut je pekný marketingový odrb, kvalitný uhlíkový filter má byť plnený aktívnym uhlím v určitej hrúbke a na to aby to zlikvidovalo nejaké pachy je potrebný "zdržný" čas, to znamená, že ak vzduch cez ten filter len preletí, tak sa žiadnych pachov nezbaví.MirekX píše:kvalitu samozřejmě nepoznáš, ale zpracování ano, měkkost gumy u vzducháče, jak sedí v boxu a tak. Taky klima filtr když přes něj vidíš tak asi moc chytat nebude, tenhle s uhlíkem pěkně masivní, nekroutí se, pasuje přesně a taky něco váží (ještě čistej) Prostě jsem z něj měl lepší pocit, nic víc...Ale víme jak je to s tím pocitem, no... když auto umeju a vyluxuju, hned jede úplně jinak
a s tým "made in" to je ako s "KM" u jazdených aút, treba si všímať kvalitu použitých materialov a prevedenie.robím s vzduchotechnickými filtrami a nie vždy pôvod je záruka kvality. predávame, rôzne "západné - kvalitné" filtre a teraz sme začali predávať turecké MGT a cena aj kvalita je veľmi dobrá.
bývalka OI, ALH, ex taxík, 433 000, egr+kat off, PP764, GT1749VA, výfuck 63,5mm, FMIC, soft Profituning, 312x25 mm+232x9 mm, TT puky, bilstein B4, jednohmota+HDS, 167 PS/340NM
aktuálne šrotik po k...tovi Seat Alhambra AUY
aktuálne šrotik po k...tovi Seat Alhambra AUY