Půjde 6Q převodovka ERF do Fabie RS?
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Půjde 6Q převodovka ERF do Fabie RS?
Mám první fábii se strašně dlouhou převodovkou a chtěl bych to trochu pokrátit. ERF se nechá rozumně sehnat, ale je obalem stejná, jako ta v RS?
Fabia RS, egr off, straight pipe, 312 zimmermann, 17" kola, cupra uložení, HDS 57, FMIC, TSA220, soft Dieselpower
Jen bych Tě trochu poupravil!
V eresách byly původně skříně FJW a FSM, které jsou stejné. HDS je ta kratší. A v posledních Fabiích RS s motorem BLT byla převodovka JNC, která je nejkratší ze všech do platformy Fabia/Polo/Ibiza a bylo jich hodně málo!
A už mi jedna jede ze Slovenska...

A už mi jedna jede ze Slovenska...

Fabia RS, egr off, straight pipe, 312 zimmermann, 17" kola, cupra uložení, HDS 57, FMIC, TSA220, soft Dieselpower
HDS rozhodně není dlouhá. Na 3000ot/min jede 160km/h. Před ní se dávala delší a ta jela na 3000ot/min 180km/h, bohužel kód si už nepamatuju..fabiátor píše:To nevim no, ja mam origo HDS a ma rv 9/2003takze jedna z prvnich a je rozhodne dost dlouha, coz s tim autem pak dela divy.
Etka pak rika jeste FJW a FSM
FRS +FMIC - koně v dohlednu..
- Romaneek
- Přispěvovatel
- Kontaktovat uživatele:
3000ot =180 km/h mám ve svém autě já.
A jak psali kluci výše, je to FJW nebo FSM
A jak psali kluci výše, je to FJW nebo FSM
Golf IV variant ASZ, IC ARL, turbo 1752vrk, SW Mirulu, předek bi-led projektory koito, staví to Brembo MAX..
T4 multivan, 111kw zatím série
2x Golf MK2 1,6TD JR 51kw v renovaci, jeden už po..
EX: Fabia combi 1.9Tdi, ASZ+GTB1756VK+FMIC atd.

- Romaneek
- Přispěvovatel
- Kontaktovat uživatele:
Předělávku, jestli myslíš od Euro Tuning, tak to je strašná pálka 
Takže ani náhodou..
No a pokud už budeš kupovat FSM+ vše okolo co je tu někde v tématu popsáno, sežeň poloosy i s těhlicema a dej rovnou větší brzdy (tedy pokud máš fabii a 256mm vpředu, protože s těmi se špatně zastavuje )..

Takže ani náhodou..
No a pokud už budeš kupovat FSM+ vše okolo co je tu někde v tématu popsáno, sežeň poloosy i s těhlicema a dej rovnou větší brzdy (tedy pokud máš fabii a 256mm vpředu, protože s těmi se špatně zastavuje )..

Golf IV variant ASZ, IC ARL, turbo 1752vrk, SW Mirulu, předek bi-led projektory koito, staví to Brembo MAX..