Presne tak... A kazdu chvilu je to zavzdusnene, odvzdusnoval som to pri vysokych otackach snad uz 10x...slovacek.milos píše: takže hadice do radiatoru je chladnější než voda co de z radiátoru ta je teplejší jo?
Audi B7 slabo kuri
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Tak som tu opat
ochladilo sa, jednu zimu som kuril, teraz je to zase v haji..
Dnes vymeneny chladic vyfukovych plynov za fungel novy (ale EGR je stale softverovo off) a bez zmeny.
Vrchna hadicka smerujuca do radiatora kurenia je uplne makka, voda je v nej vlazna.
Tento problem sa riesil uz v 6 servisoch, co naposledy pomohlo, bol asi hodinovy vyplach hadicou, ale nebolo to ono. Auto vtedy relativne kurilo, aj ked bola makka vrchna hadicka. Relativne...
Prasknute tesnenie pod hlavou?
Termostat?
Vodna pumpa?
Ucpata chladiaca sustava?
Kto sa na to vie pozriet? Uz som do toho investoval tolko penazi, nervov a hlavne casu, ze mam chut to auto pustit dole kopcom do Dunaja...

Dnes vymeneny chladic vyfukovych plynov za fungel novy (ale EGR je stale softverovo off) a bez zmeny.
Vrchna hadicka smerujuca do radiatora kurenia je uplne makka, voda je v nej vlazna.
Tento problem sa riesil uz v 6 servisoch, co naposledy pomohlo, bol asi hodinovy vyplach hadicou, ale nebolo to ono. Auto vtedy relativne kurilo, aj ked bola makka vrchna hadicka. Relativne...
Prasknute tesnenie pod hlavou?
Termostat?
Vodna pumpa?
Ucpata chladiaca sustava?
Kto sa na to vie pozriet? Uz som do toho investoval tolko penazi, nervov a hlavne casu, ze mam chut to auto pustit dole kopcom do Dunaja...
Chladicka nema 10 rokovjericho-3 píše:Vypláchnutí radiátoru nefunguje, pokud motor netlakuje, hadice do radiátoru jsou průchozí , klapky v pořádku, tak je to radiátor..Vypláchnout jde tak půllitr od piva, ne radiátor zanesený chladicí kapalinou 10 let starou..

Vyplachli sme radiator pred tyzdnom, pomohlo to. Opat viem, co je to vrela palubovka v zime. Konecne...