Dobrý skutek

zcela mimo automobilovou tématiku

Moderátoři: šulda, Moderátoři

maka123
Přispěvovatel
Odpovědi: 0

Dobrý skutek

Příspěvek od maka123 »

Kdy jste naposledy udělali dobrý skutek? :)
Bobanius
Přispěvovatel

Příspěvek od Bobanius »

Víš jak to s ním je . Je po zásluze potrestán a to nejlépe ihned.
Tak když někomu pomůžu tak to neberu jako dobrý skutek ale že jsem chtěl.
OI 1.9 Tdi 66Kw ALH, Sprint 764, Jednohmota od Ladase, stříbrné combi, 4 x Brembo max , desky textar, puky TT , Trippling , Egr-Off.
maka123
Přispěvovatel

Příspěvek od maka123 »

Přijde mi že lidi jsou čím dál horší - asi je taková doba.
maka123
Přispěvovatel

Příspěvek od maka123 »

Jedu večer z práce a na silnici leží člověk, lidi přibrždovali, ale nikdo nezastavil, jenom já a zavolal záchranku - pán přecházel silnici a dostal infarkt . Nebo mít všechno na salámu? Co když tam budu příště já, nebo někdo z mojí rodiny?
jericho-3
Aktivista

Příspěvek od jericho-3 »

Vymlouvat se na vněší vliv není fér. Slyším to celý život, když přijde řeč na různá svinstva, odpověď je často taková, která zbavuje odpovědnosti...Byl jsi udavačem? Mučil jsi lidi? Byla taková doba..Podle mého názoru má člověk v mezích možností dělat vše, aby neškodil ostatním a snažil se spoluobčanům zpříjemnovat život. Po ránu má člověk třeba dobrou náladu, přijde na poštu a ta čůza za okénkem vyštěkne, co chcete? A má člověk po náladě..Já osobně řeknu, jak se to chováte? Jestli vás to nebaví, tak jděte domů..A ženská kouká jako tele a je hned v klidu. Člověk se má hned ozvat, aby podobné typy vrátil na zem. Mě přece nezajímá, že jí starý nedal..Dobrá skutky mají být normální součástí života..,
nepropadat panice...
frantacech
Aktivista

Re: Dobrý skutek

Příspěvek od frantacech »

maka123 píše:Kdy jste naposledy udělali dobrý skutek? :)
3kousky nezjistne a mas kouzelnou hulku :-)
ObrázekRUN With The BULLS And HUNT With The BEARS....
maka123
Přispěvovatel

Příspěvek od maka123 »

Hodila by se. (rofl)
Domecek
Aktivista

Příspěvek od Domecek »

Nedávno jsem volal záchranku sraženýmu pánovi a nebylo to vůbec pěkný, mladá holka ho nabourala a složila se. Byla to viny chlapa, prasklá lebka a lidi okolo jezdili jak hovada div nezabili ještě mě a kolegu. Když jsme vše zajistili a přijela záchranka, oddychli jsem si a já si říkal, kurva mohl to bát můj starý táta, snad mu někdo jednou v nouzi taky pomůže. Jinak fajn pocit někomu pomoct a nevysrat se na něj protože pospíchám do lídlu (LOL)
Dr.Spiegel
Přispěvovatel

Příspěvek od Dr.Spiegel »

Dobrý skutky...od ty doby co jsem čas od času nějaký udělal, zjistil jsem, ze se mi už život nesere pod rukama. Pak se ohlidnete a zpětně vidíte, ze tu pomocnou ruku na oplátku někdo podal vám...

Takže buďte na sebe kurva hodný, protože kazdej dobrej skutek se vám vrátí.
Berlingo 1.9D DJZ Bosch
frantacech
Aktivista

Příspěvek od frantacech »

Dr.Spiegel píše:Dobrý skutky...od ty doby co jsem čas od času nějaký udělal, zjistil jsem, ze se mi už život nesere pod rukama. Pak se ohlidnete a zpětně vidíte, ze tu pomocnou ruku na oplátku někdo podal vám...

Takže buďte na sebe kurva hodný, protože kazdej dobrej skutek se vám vrátí.
jj, karma funguje... sice subjektivne. ale funguje, rekl bych ze dobry skutek prinasi obema stranam
ObrázekRUN With The BULLS And HUNT With The BEARS....
excuse.me
Sběrač informací

Příspěvek od excuse.me »

S dobrýma skutkama to je i naopak stalo se mi to letos poloh jsem přejít bábince silnici když ji nikdo nechtěl pustit a přechod v nedohlednu... Dobrý vpohodě po celém dni jsem přijel dom a doma nikdo barák vybílenej roba se spakovala a zdrhla za jiným... Takž jsem karmu moc nepochopil přitom jsem si myslel, že to tak nějak funguje, ale jak vidím je to spíš vše o penězích za ty se v dnešní době dá koupit asi vše...
maka123
Přispěvovatel

Příspěvek od maka123 »

Co se má stát se stane. Já jsem tak vychovanej,teď jsme řešili na třídních schůzkách s paní učitelkou, říkám jí snažím se holku vychovávat tak, aby nelhala, nekradla a chovala se slušně. Otázka je jestli je to dobře pro život.
excuse.me
Sběrač informací

Příspěvek od excuse.me »

To je hodně velká otázka ono někdy není jiný řešení něčemu negativnímu se čověk pro dobro jiných nevyhne ikdyž je doma učen podstivosti slušnosti atd. Ale v určitém věku to začne chápat jinak a nakonec si sám zvolí co uzná za vhodné... To nikdo neovlivní ani sebelepší rodič
ROMEK
Aktivista
Odpovědi: 1

Příspěvek od ROMEK »

excuse.me píše:S dobrýma skutkama to je i naopak stalo se mi to letos poloh jsem přejít bábince silnici když ji nikdo nechtěl pustit a přechod v nedohlednu... Dobrý vpohodě po celém dni jsem přijel dom a doma nikdo barák vybílenej roba se spakovala a zdrhla za jiným... Takž jsem karmu moc nepochopil přitom jsem si myslel, že to tak nějak funguje, ale jak vidím je to spíš vše o penězích za ty se v dnešní době dá koupit asi vše...
Praveze to fungovalo na 100% spravil si dobrý skutek a nekdo ti ho oplatil zbavil ta te zenské ktera stala za hovno inak je o tom aj vtip:

Bavia sa dvaja kamaráti:

-Moje žena zdrhla s mojím najlepším kamaratom Filipom

-Počkaj počkaj však Filip není tvuj najlepší kamarát

-Odteraz už je :D
Honda CR-V, Peugeot Partner,VW Caddy, Škoda 1000MB DELUXE
excuse.me
Sběrač informací

Příspěvek od excuse.me »

To záleží z jakého úhlu se na to díváš a když ji máš fakt rád chceš s ní rodinu věříš ji atd. Tak to je těžká podpásovka, ale z druhé strany je to až humorné, jak fórek je přesný a vskutku kopíruje mou minulost... (rofl)
Odpovědět

Zpět na „Diskuze - MIMO mísu“