Dobrý skutek
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Dobrý skutek
Kdy jste naposledy udělali dobrý skutek? 

Vymlouvat se na vněší vliv není fér. Slyším to celý život, když přijde řeč na různá svinstva, odpověď je často taková, která zbavuje odpovědnosti...Byl jsi udavačem? Mučil jsi lidi? Byla taková doba..Podle mého názoru má člověk v mezích možností dělat vše, aby neškodil ostatním a snažil se spoluobčanům zpříjemnovat život. Po ránu má člověk třeba dobrou náladu, přijde na poštu a ta čůza za okénkem vyštěkne, co chcete? A má člověk po náladě..Já osobně řeknu, jak se to chováte? Jestli vás to nebaví, tak jděte domů..A ženská kouká jako tele a je hned v klidu. Člověk se má hned ozvat, aby podobné typy vrátil na zem. Mě přece nezajímá, že jí starý nedal..Dobrá skutky mají být normální součástí života..,
nepropadat panice...
- frantacech
- Aktivista
Re: Dobrý skutek
3kousky nezjistne a mas kouzelnou hulkumaka123 píše:Kdy jste naposledy udělali dobrý skutek?

Nedávno jsem volal záchranku sraženýmu pánovi a nebylo to vůbec pěkný, mladá holka ho nabourala a složila se. Byla to viny chlapa, prasklá lebka a lidi okolo jezdili jak hovada div nezabili ještě mě a kolegu. Když jsme vše zajistili a přijela záchranka, oddychli jsem si a já si říkal, kurva mohl to bát můj starý táta, snad mu někdo jednou v nouzi taky pomůže. Jinak fajn pocit někomu pomoct a nevysrat se na něj protože pospíchám do lídlu 

-
- Přispěvovatel
- frantacech
- Aktivista
jj, karma funguje... sice subjektivne. ale funguje, rekl bych ze dobry skutek prinasi obema stranamDr.Spiegel píše:Dobrý skutky...od ty doby co jsem čas od času nějaký udělal, zjistil jsem, ze se mi už život nesere pod rukama. Pak se ohlidnete a zpětně vidíte, ze tu pomocnou ruku na oplátku někdo podal vám...
Takže buďte na sebe kurva hodný, protože kazdej dobrej skutek se vám vrátí.

S dobrýma skutkama to je i naopak stalo se mi to letos poloh jsem přejít bábince silnici když ji nikdo nechtěl pustit a přechod v nedohlednu... Dobrý vpohodě po celém dni jsem přijel dom a doma nikdo barák vybílenej roba se spakovala a zdrhla za jiným... Takž jsem karmu moc nepochopil přitom jsem si myslel, že to tak nějak funguje, ale jak vidím je to spíš vše o penězích za ty se v dnešní době dá koupit asi vše...
Praveze to fungovalo na 100% spravil si dobrý skutek a nekdo ti ho oplatil zbavil ta te zenské ktera stala za hovno inak je o tom aj vtip:excuse.me píše:S dobrýma skutkama to je i naopak stalo se mi to letos poloh jsem přejít bábince silnici když ji nikdo nechtěl pustit a přechod v nedohlednu... Dobrý vpohodě po celém dni jsem přijel dom a doma nikdo barák vybílenej roba se spakovala a zdrhla za jiným... Takž jsem karmu moc nepochopil přitom jsem si myslel, že to tak nějak funguje, ale jak vidím je to spíš vše o penězích za ty se v dnešní době dá koupit asi vše...
Bavia sa dvaja kamaráti:
-Moje žena zdrhla s mojím najlepším kamaratom Filipom
-Počkaj počkaj však Filip není tvuj najlepší kamarát
-Odteraz už je

Honda CR-V, Peugeot Partner,VW Caddy, Škoda 1000MB DELUXE