OctII špatné starty

Jakékoliv dotazy týkající se problémů, údržby vozů koncernu VW. Týká se jen VW/Audi/Škoda/Seat

Moderátoři: šulda, Moderátoři

Milan 83
Přispěvovatel
Odpovědi: 0

OctII špatné starty

Příspěvek od Milan 83 »

Zdravím chlapy . Neřešil jste někdo problém na Oct II 1.9 tdi bxe že po výměně spojky auto nechytá. Dělá to za tepla, jako když zakopne chytne až na podruhé.. Byl tam vysypaný setrvák Luk a dal se tam Sachs co si pán dovezl myslím komplet sadu. Prý to před výměnou nedělalo. Na diag jsem to ještě neměl byla to jen konzultace po tel. :?
martl
Přispěvovatel

Příspěvek od martl »

Jestli nemá špony ne OT snímači otáček.
rami
Aktivista

Příspěvek od rami »

Pry to dela starter.
Take mi to obcas udela a take to zaclo po vymene dvouhmotky.
Nejsem sam,uz jsem slysel o vice lidech.
Okta combi Tdi 66Kw Elegance, MR 02, ALH, 297 614 km
slovacek.milos
Aktivista

Příspěvek od slovacek.milos »

martl píše:Jestli nemá špony ne OT snímači otáček.
u tohoto motoru? víš kde to má snímač otáček?
Domecek
Aktivista

Příspěvek od Domecek »

miloši, tohle má snímač v guferu pod setrvákem, tam by se teoreticky nějakej bordel mohl dostat myslím ne? :?
Domecek
Aktivista

Příspěvek od Domecek »

miloši, tohle má snímač v guferu pod setrvákem, tam by se teoreticky nějakej bordel mohl dostat myslím ne? :? Jinak mi tuhle OII špatně startovala a byl k.o. snímač ot vačky, jinak to jede normál, ale dlouho startuje
slovacek.milos
Aktivista

Domecek píše:miloši, tohle má snímač v guferu pod setrvákem, tam by se teoreticky nějakej bordel mohl dostat myslím ne? :?
asi jo prověřit by se to mělo ;)
UchoTD
Aktivista
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od UchoTD »

Otazka je ci sa nemenilo gufero pod zotrvakom.
Treba v sw opravit teple starty a problem navzdy vybaveny.
Mitsubishi Lancer EVO VIII 366kw 670NM
Mitsubishi Lancer EVO IV 242kw
Mitsubishi Outlander 2.2DID
Mitsubishi SpaceStar 1.3MPI
VW T5 lift T6 140kw
Škoda Superb 2.0TDI 4x4
Milan 83
Přispěvovatel

Příspěvek od Milan 83 »

Zákazník najel s autem asi 40 000 Km za tu dobu se snímač otáček neměnil. Pán si dovezl svou spojku a teď vymýšlí zda jsem mu něco nezapomněl zapojit.Trvá na tom že to před výměnou nedělalo.Myslím že jsem vyměnil X spojek na koncernu Vw ale tohle je první případ.
slovacek.milos
Aktivista

Milan 83 píše:Zákazník najel s autem asi 40 000 Km za tu dobu se snímač otáček neměnil. Pán si dovezl svou spojku a teď vymýšlí zda jsem mu něco nezapomněl zapojit.Trvá na tom že to před výměnou nedělalo.Myslím že jsem vyměnil X spojek na koncernu Vw ale tohle je první případ.
a kde bydlíš u nás máme borce co ty starty přes pc umí pořešit,
já si ted milane taky užil udělal jsem rozvody a auto chytlo dlouhé starty, rozvody byly přesně před i po montáži, majitel mě bombardoval jak hirošimu, nebo letos přijelo cri vzměnit převodovku a už jsem vůbec nenastartoval, všechny vstřikovače KO 2O.OOO materá,l majitel bečel že motor byl v naprostém pořádku než se ke mě dostal, nic ho nezajímalo, jen at to dám zas do původního stavu, :roll:
Fantik
Aktivista

Příspěvek od Fantik »

A to začlo zlobit teď po 40tis km?
rami
Aktivista

Příspěvek od rami »

Milan 83 píše:Zákazník najel s autem asi 40 000 Km za tu dobu se snímač otáček neměnil. Pán si dovezl svou spojku a teď vymýšlí zda jsem mu něco nezapomněl zapojit.Trvá na tom že to před výměnou nedělalo.Myslím že jsem vyměnil X spojek na koncernu Vw ale tohle je první případ.
urcite mu to nedela pokazde.Jen jak je to teple a na chvili nekde zastavi,chce nastartovat a motor naskoci ale jakoby ho to hned udusilo.
Okta combi Tdi 66Kw Elegance, MR 02, ALH, 297 614 km
amater
Aktivista

Příspěvek od amater »

rami píše:
urcite mu to nedela pokazde.Jen jak je to teple a na chvili nekde zastavi,chce nastartovat a motor naskoci ale jakoby ho to hned udusilo.
Ak ste menili vysypany zotrvak, spony na cidle boli skoro urcite . cistili ste ho? Inak kontrola kabelaze a kontrola cidla vacky- premerat kable rj-cidlo. Diag je cista?
Milan 83
Přispěvovatel

Příspěvek od Milan 83 »

Já jsem z Loun. Ted večer volal že studený chytá na drc ale teplí na podruhé.On že s tím autem najel 40 000km bez problému. Včera výměna spojky od té doby špatně chytá teplé.
Milan 83
Přispěvovatel

Příspěvek od Milan 83 »

Dnes diag bez chyby . Majitel říkal že s plným plynem auto chytne teplé mnohem lépe. Studené úplně v poho.
Odpovědět

Zpět na „Údržba/problémy VW group (DIESEL)“