Mozem aj namotavat cize viacej vrstiev alobalu abych vymedzil volu?
Motor BXE KO! Zlomená ojnice!
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Tak jsem objednal na http://www.sautodily.cz/ Ojniční ložiska, šály KOLBENSCHMIDT, 045105701A (77554600)
Tam, pokud se nepletu, mají horní index H, že?
Tam, pokud se nepletu, mají horní index H, že?
Tak koukám a na KolbenS. šálách je onen sputer, takže netřeba řešit. Původně jsem myslel, že je to jen na Glyco...
Ještě dodám, že sautodily ok, s panem Richtárikem velmi dobrá komunikace. Nicméně nyní zde šály poněkud zdražily. Dobré ale je, že je zde možnost koupit šály s větším rozměrem, pokud se to někomu hodí.
Ještě dodám, že sautodily ok, s panem Richtárikem velmi dobrá komunikace. Nicméně nyní zde šály poněkud zdražily. Dobré ale je, že je zde možnost koupit šály s větším rozměrem, pokud se to někomu hodí.
Byl to jen příklad jak se to dělalo v dobách kdy nebyly ND , samozřejmě u benzínů..Ale kdybych ti napsal, jaké hokusy a pokusy jsem dělal, když jsem měl vanu dole, lehce chytlou šálu a to u auta, kde vyndat motor a opravit jej byl velký problém nejen finanční..řekneš, že jsem blázen...A musím říci, že většinou tohle nedopadlo dobře..motor fungoval, ale ťukal..Protože většina tehdy levných aut v dobrém stavu /hlavně Jeepy různých značek/ klepala...-právě pro tenhle problém...ROMEK píše:Takze ked chyba material na ojnici tak to dohnat alobalem![]()
Mozem aj namotavat cize viacej vrstiev alobalu abych vymedzil
volu?
nepropadat panice...
-
martas.belka
- Přispěvovatel
-
martas.belka
- Přispěvovatel
-
Franciktdi
- Přispěvovatel