Zdravim
Mam tu Touarega 7P ktoremu podla vsetkeho primrzol podvozok. Chcel by som sa informovat ci nahodou niekto nevie security acces kod aby som sa dostal ku nastaveniu tlmicov. predok je uplne dole zadok zase uplne hore rad by som ho skusil nastavit ci to s tym nieco spravi...
na starom touareg bol kod 31564 ale tento kod pri 7P nefunguje
Ma niekto nejake rady/tipy?
Vdaka
popravde som najskor chcel skusit spravit zakladne nastavenie tlmicov kedze som videl na zahranicnych forach ze zvykne primrznut podvozok.... ak by nepomohlo potom sa s tym dalej babrat respektive skor to niekomu dat spravit...
dhfool ti dobre radi. Skontroluj najprv tie snimace vysky, aspon vizualne a co hovoria meracie bloky. Ked je niektory KO, urobis zakladne nastavenie a pri prvom pokuse RJ o doladenie vysky budes tam kde si bol.
Tak v garazi to je uz cca 2 dni takze povolit by uz asi povolil aj ked je tam mozno tak 10 stupnov. Co sa tyka snimacov z vizualneho hladiska mozem vidiet na nich co konkretne zle aj ich vysrobovat ? . Co sa tyka kontroly na diagnostike je to mozne cez citanie kanalu ? Ak ano ktory kanal vdaka