Pasat 3B2 1997 ztráta klíčů
Moderátoři: šulda, Moderátoři
-
- Aktivista
Pasat 3B2 1997 ztráta klíčů
je zasejfovaný jak ho otevřít ? dík
-
- Aktivista
-
- Přispěvovatel
-
- Aktivista
-
- Aktivista
-
- Přispěvovatel
nějak tě nechápu miloši , někdo tě tu cosi poradí a ty hned že tak akorát otvírali favorita , jasně čudlík má hlavičku a nemá safe a pasat naopak...
je to otázka peněz jako všechno dneska , zavolej si servisáka z klíčového centra ti to otevře ale zaplatíš si...
nebo jak jem ti psal simulačníma klíčema když ti je někdo půjčí nebo si je kup a budeš je mít pro příště...
je to otázka peněz jako všechno dneska , zavolej si servisáka z klíčového centra ti to otevře ale zaplatíš si...
nebo jak jem ti psal simulačníma klíčema když ti je někdo půjčí nebo si je kup a budeš je mít pro příště...
-
- Aktivista
že mě nechápeš jo chápu, vrtnoiut a otevřít pašíka pro mě není problém, tento stojí bohužel v místě u chaty kde lišky dávají dobrou noc, navíc to nespěchá, tak jsem to hodil jako pokecjirka cordoba GT TDi píše:nějak tě nechápu miloši , někdo tě tu cosi poradí a ty hned že tak akorát otvírali favorita , jasně čudlík má hlavičku a nemá safe a pasat naopak...
, zatím jsem otevřel všechno co jsem musel i na velmi rušných místech, kde lidi chodí jen jako ovce, před více jak dvaceti lety mi v noci přiložil městský policista i pistoli na spánek, jednou ráno vlezu před dílnu a auto udělalo cvak,

pokud mě na sz poučíš o simulačních klíčích budu rád někde na netu byly v akci jsem to viděl ale zámečník nás zahnal do patřiční vzdálenosti,
nejsem žádný odborník na otevírání aut ale jsou leta kdy otvírám třeba pět aut a pak dva roky klidně nic, u některých aut je to i fakt výzva , naposledy před rokem borcovi vletěli klíče do sekačky,

tak když mě poučíš budu ti vděčný
-
- Aktivista
-
- Aktivista
pašík je doma bylo to hezké nedělní odpoledne nebylo to jen tak pašík neměl zámky a zajištění proti zlodějům, baterka vybytá,amater píše:Plasty pod volantom dolu a klepnut po tych sroboch co drzia spinacku, ked ich pohnes uz pojdu rukou.... Uz som par zakaznikom takto riesil... Vzdy beriem so sebou aj prepravnik ale zatial som to vzdy dal a islo to do dielne po vlastnej...
ted hledám dvě věci
1 jak vytáhnu zámek volantu bez klíče
2 kde koupím klíč s dálkou, aukro?