Pasat 3B2 1997 ztráta klíčů

Jakékoliv dotazy týkající se problémů, údržby vozů koncernu VW. Týká se jen VW/Audi/Škoda/Seat

Moderátoři: šulda, Moderátoři

slovacek.milos
Aktivista
Odpovědi: 0

Pasat 3B2 1997 ztráta klíčů

Příspěvek od slovacek.milos »

je zasejfovaný jak ho otevřít ? dík
TDImara
Přispěvovatel

Příspěvek od TDImara »

cihlou :D
exBMW e90 320d 120kw
exSEAT Toledo 1M, 1.9 TDi 81kw AHF, puky tt, 288mm, egr off, kat off, soft by jini 108@334
slovacek.milos
Aktivista

ne okno zasejfované dveře :D
jirka cordoba GT TDi
Přispěvovatel

Příspěvek od jirka cordoba GT TDi »

simulačníma klíčema
Jarda S.
Aktivista

Příspěvek od Jarda S. »

provázkem (LOL)
Navara 2.5dci 126kw
Passat AVF 96kw
octaviask
Aktivista

Příspěvek od octaviask »

su na to specialne kluce ktorymi normalne otvoris dvere.

alebo rozbit okno, a potom nejak zobudit komfortnu jednotku aby si si prisposobil diagnostikou druhe dialkove
"The only thing necessary for the triumph of evil is for good men to do nothing." Edmund Burke
slovacek.milos
Aktivista

hoši hoši hovno v koši

vy jste fakt otvírali akorát farorita a dál už nic :roll:
slovacek.milos
Aktivista

Jarda S. píše:provázkem (LOL)
na tom si hodím když mi to selže (LOL)
jirka cordoba GT TDi
Přispěvovatel

Příspěvek od jirka cordoba GT TDi »

nějak tě nechápu miloši , někdo tě tu cosi poradí a ty hned že tak akorát otvírali favorita , jasně čudlík má hlavičku a nemá safe a pasat naopak...
je to otázka peněz jako všechno dneska , zavolej si servisáka z klíčového centra ti to otevře ale zaplatíš si...

nebo jak jem ti psal simulačníma klíčema když ti je někdo půjčí nebo si je kup a budeš je mít pro příště...
slovacek.milos
Aktivista

jirka cordoba GT TDi píše:nějak tě nechápu miloši , někdo tě tu cosi poradí a ty hned že tak akorát otvírali favorita , jasně čudlík má hlavičku a nemá safe a pasat naopak...
je to otázka peněz jako všechno dneska , zavolej si servisáka z klíčového centra ti to otevře ale zaplatíš si...

nebo jak jem ti psal simulačníma klíčema když ti je někdo půjčí nebo si je kup a budeš je mít pro příště...
že mě nechápeš jo chápu, vrtnoiut a otevřít pašíka pro mě není problém, tento stojí bohužel v místě u chaty kde lišky dávají dobrou noc, navíc to nespěchá, tak jsem to hodil jako pokec

, zatím jsem otevřel všechno co jsem musel i na velmi rušných místech, kde lidi chodí jen jako ovce, před více jak dvaceti lety mi v noci přiložil městský policista i pistoli na spánek, jednou ráno vlezu před dílnu a auto udělalo cvak, :o , vzal jsem si udělátka a vedle mě udělalo auto cvak i takové dny jsou,
pokud mě na sz poučíš o simulačních klíčích budu rád někde na netu byly v akci jsem to viděl ale zámečník nás zahnal do patřiční vzdálenosti,

nejsem žádný odborník na otevírání aut ale jsou leta kdy otvírám třeba pět aut a pak dva roky klidně nic, u některých aut je to i fakt výzva , naposledy před rokem borcovi vletěli klíče do sekačky, :( za hodinu jsme našli v trávě transporder, :) a jeli domů, nebo jedno béčko to zdolávali dva dny a nic já ho udělal za 15 minut a z béčka se stratila maíá ráčna na golu majitel mi nadal do zlodějú prej nikdo jiný jak já ji vzít nemohl, (LOL)
tak když mě poučíš budu ti vděčný
ladiktm
Přispěvovatel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ladiktm »

u stare G4 z r.99 byvalo pri koupi noveho auta ve vybave ke klicum planzeta z plastu pro nouzove otevreni dveri.... je to udelano tak, ze stim jdou dvere odemkonout ale uz nezamknes.....
v techto situacich k nezaplaceni ;)

Obrázek
amater
Aktivista

Příspěvek od amater »

Milosi pre takeho harcovnika ako ty predsa nemoze byt problem passat b5.... Obetuj klucku na vodicovych dverach a odchadzas za 10min....
slovacek.milos
Aktivista

amater píše:Milosi pre takeho harcovnika ako ty predsa nemoze byt problem passat b5.... Obetuj klucku na vodicovych dverach a odchadzas za 10min....
za deset minut to nebude ještě zamklý volant ;)
amater
Aktivista

Příspěvek od amater »

Plasty pod volantom dolu a klepnut po tych sroboch co drzia spinacku, ked ich pohnes uz pojdu rukou.... Uz som par zakaznikom takto riesil... Vzdy beriem so sebou aj prepravnik ale zatial som to vzdy dal a islo to do dielne po vlastnej...
slovacek.milos
Aktivista

amater píše:Plasty pod volantom dolu a klepnut po tych sroboch co drzia spinacku, ked ich pohnes uz pojdu rukou.... Uz som par zakaznikom takto riesil... Vzdy beriem so sebou aj prepravnik ale zatial som to vzdy dal a islo to do dielne po vlastnej...
pašík je doma bylo to hezké nedělní odpoledne nebylo to jen tak pašík neměl zámky a zajištění proti zlodějům, baterka vybytá,

ted hledám dvě věci

1 jak vytáhnu zámek volantu bez klíče

2 kde koupím klíč s dálkou, aukro?
Odpovědět

Zpět na „Údržba/problémy VW group (DIESEL)“