Zrezlé válce v motoru
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Bohužel jsem se o víkendu nedostal k tomu abych kouknul do intercooleru jestli je tam olej, ale turbo je cca 20 000km po repasu, takže sázím že tím to neni. Hlavu udělám tak jako tak, no a myslíš že když dám kruhy že to bude ok? podle mě bude dost vyběhanej... jinak olej to začlo žrát "ze dne na den".
BMW e46 320D touring 110/125kw
Taky je možný že bude prasklá ( tak z toho zrezlýho je taky prasklá), mám možnost koupit za 3000 hlavu po GO - srovnaná, zabroušený ventily, nový gufera, udělaný vůle, možná jí koupim a přehodim než sundat mojí zjistit že je prasklá a shánět jí stejně. A když už jí budu mít dole dát nový kruhy už neni tolik práce...
EDIT- jinak teda do vody to netlakuje (ale voda mizí . přes netěsnou hadici, nicméně nezjistim jestli neubejvá do motoru že...) a olej je čistej
EDIT- jinak teda do vody to netlakuje (ale voda mizí . přes netěsnou hadici, nicméně nezjistim jestli neubejvá do motoru že...) a olej je čistej
No divný to možná je, ale rozhodně je to jedině + ... jinak jsou tam nový vstřiky, žhavičky, a udělaný čerpadlo. Tohle všechno tomu asi dost pomáhá... Musim ještě říct že těch 16 bar jsme naměřili na studeným motoru, což neni správnej postup, ale nemyslim si že by tam byl až tak moc velkej rozdíl studenej/teplej. nebo se pletu? myslel jsem si tak +-2bary...
Tak že bych měl tlaky dobrý?
ale ten olej musim vyřešit stejně... Ještě zkontroluju to turbo, ne že by olej v sání nebyl, ale nejsou to žádný kaluže, je to jen mastný. Musim kouknout na ten cooler ještě...
Jinak mě nestartovala rok.... vše bylo jenom a jedině v padání nafty... řešil jsem to rok, byl jsem fakt nešťastnej z toho... nakonec se dali úplně všechny hadice nový, přetěsnilo čerpadlo, nádoba filtru, pro jistotu zpěznej ventil, a startuje na drnc

Jinak mě nestartovala rok.... vše bylo jenom a jedině v padání nafty... řešil jsem to rok, byl jsem fakt nešťastnej z toho... nakonec se dali úplně všechny hadice nový, přetěsnilo čerpadlo, nádoba filtru, pro jistotu zpěznej ventil, a startuje na drnc