Pasat 3B2 1997 ztráta klíčů

Jakékoliv dotazy týkající se problémů, údržby vozů koncernu VW. Týká se jen VW/Audi/Škoda/Seat

Moderátoři: šulda, Moderátoři

amater
Aktivista
Odpovědi: 0

Příspěvek od amater »

Musis rozbit alebo odvrtat vlozku aby si ho vedel otocit
slovacek.milos
Aktivista

Příspěvek od slovacek.milos »

amater píše:Musis rozbit alebo odvrtat vlozku aby si ho vedel otocit
to jsem tušil když je klíček tak zatočíš do nějaké polohy a vytáhneš nebo tak odbrousit místo kde je zajištěný nebo mrknu na vrakecu jak to je
amater
Aktivista

Příspěvek od amater »

Ked sa pozries na nu spredu tak tam kde vkladas kluc je v jednom mieste mala dierka tam sa musi strcit nieco tenke a pevne - napriklad silna ihla aby to uvolnilo zapadku vnutri. Uvolnit zapadka sa da ale iba v jednej polohe otocenia kluca
jurosdi
Aktivista

Příspěvek od jurosdi »

Práskni do spínačky kvalitný plocháč -skrutkovač a cez páku pretoč do správnej polohy,aby tam išla vsunút tá ihla.
slovacek.milos
Aktivista

jurosdi píše:Práskni do spínačky kvalitný plocháč -skrutkovač a cez páku pretoč do správnej polohy,aby tam išla vsunút tá ihla.
čoveče mi to nedalo tak jsem zkusil hromádku starých i nových klíčů a jedním s feldy MPi jsem otočil tak už len tá ihla chýba len tá ihla ;) díky

pašík objel zemegulu tak spínačka je už řádně ojetá, zeptám se zitra ve škodovce za kolik mi ten klíč přizpůsobí a z klíče už kod vyčtu (LOL)
slovacek.milos
Aktivista

tak nakonec to bylo tak že se spínačkou de protáčet aby zloděj nemohl zlomit zámek,
zámek se musel otevřít planžetou abz šla nasadit ihla, vyrobyt klíček s dálkou, imokiler a vag no a už to běží ;)
Odpovědět

Zpět na „Údržba/problémy VW group (DIESEL)“