Superb III tajný vypínač

Jakékoliv dotazy týkající se problémů, údržby vozů koncernu VW. Týká se jen VW/Audi/Škoda/Seat

Moderátoři: šulda, Moderátoři

roman1648
Aktivista
Odpovědi: 0

Příspěvek od roman1648 »

Meli jsme ty bezkontaky ve firemnich autech...fakt bezva,hlavne kdyz by potreboval clovek rychle odjet...na hovno😠
amater
Aktivista

Příspěvek od amater »

Raz som tiez tak hladal.... Po kabloch pod palubovkou az som nasiel maly prepinac vo vyduchu kurenia, asi 10cm za mriezkou.... Potom som pochopil naco je ten dlhy tenky srobovak vo vodicovych dverach ;)
p.s.
Aktivista

Příspěvek od p.s. »

já když dělam tajný vypinače tak si vždy v pojistkovce najdu pojistku kterou když přerušim tak auto nejde nastartovat
najdu k tý pojistce na výstupu z ní ze zadu v kabelovym svazku patřičný drát a ten přerušim vypinačem
vypinač dám kam si majitel vozu přeje
naposled 2010 oktávka tdi a neni problém :)
Škoda Octávie Combi 1.9 TDI 81KW
slovacek.milos
Aktivista

Příspěvek od slovacek.milos »

hansdob píše:magnet má nevýhodu že místo se ošoupe a je naleznutelný.
a kde vemeš ten magnet (LOL) když máš imo a vag a stavítko?

to už je lepší dát si na skla defenlock, alarm, zeder lock, to možná víc přesvědčí jak něco tajného,

soused na autě má sledování na internetu během minuty na zjistí kde auto je, múžeš ho obalit alobalem vypráskat obuškem, jedině vjet do tunelu tam ho odhalí kamery (LOL) prostě zjistí souřadnice a zavolá benga
dibarbora
Přispěvovatel

Příspěvek od dibarbora »

Len treba mysliet na to, ze novsie auta maju pomaly aj potahy zapojene na can bus. Takze najst obvod, ktory znehybni auto a po vypnuti a pripadnom pokuse o neuspeny start nezahadze chybovu pamat je umenie.
Passat Variant B5 99, AFN 81kW
slovacek.milos
Aktivista

dibarbora píše:Len treba mysliet na to, ze novsie auta maju pomaly aj potahy zapojene na can bus. Takze najst obvod, ktory znehybni auto a po vypnuti a pripadnom pokuse o neuspeny start nezahadze chybovu pamat je umenie.
proč mysliet na to co k ničemu není a přemýšlet raději o tom jaké je v kalendáři datum, jaký se píše rok a kam věda pokročila

pro nevětšího blbce pod sluncem co chce mít kontrolu nad autem je https://www.google.cz/url?sa=t&rct=j&q= ... vsygkGcpng a nemusíš ani běžen na policii stačí zavolat
benchi
Přispěvovatel

Příspěvek od benchi »

dibarbora píše:Len treba mysliet na to, ze novsie auta maju pomaly aj potahy zapojene na can bus. Takze najst obvod, ktory znehybni auto a po vypnuti a pripadnom pokuse o neuspeny start nezahadze chybovu pamat je umenie.
Přesně. Max. obd zásuvku jinam...
slovacek.milos
Aktivista

benchi píše:
Přesně. Max. obd zásuvku jinam...
zásuvku obd si nos klidně v kapse https://www.google.cz/imgres?imgurl=htt ... AzCGYoYzBj
Domecek
Aktivista

Příspěvek od Domecek »

takovejhle sráč je nejlepší pojistit a to proti všemu :D
jinak jsem už taky slyšel co je to za šunt, 2x německo, 2x zpátky na odtahovce-najeto 3800km. jo holt das auto
slovacek.milos
Aktivista

Domecek píše:takovejhle sráč je nejlepší pojistit a to proti všemu :D
jinak jsem už taky slyšel co je to za šunt, 2x německo, 2x zpátky na odtahovce-najeto 3800km. jo holt das auto
a co není sráč tři roky stará kokta 1,2 TSi 65,OOO a jela mi málem ze sazburgu na odtahovace, za 2OO km se jen tak chytla a jede
dury2
Aktivista

Příspěvek od dury2 »

Tady u nás si koupil vietnamec funglovku Caravelu, večer jí přivazuje retězem na zámek k oku na tažné , pak skrze plot k pergole ze sloupku 8x8 cm. Až mu to někdo lupne, tak mu odjede i s půlkou baráku. Škoda, že jsem to nenafotil.
Kdo říkal, že diesel patří jenom do traktora, tak určitě nikdy nejel v TDi.
VW Passat 96kW Highline, soft od RudisTDic,
Golf I Cabrio r.v. 1982 motor 1,6 GTi s dabl karbec
sniper--
Aktivista

Příspěvek od sniper-- »

me se treba libil tajnej vypinac takovej, ze musel bejt zastrcenej cigaretak.
autoservis pneuservis.
Tel.774 225538
slovacek.milos
Aktivista

dury2 píše:Tady u nás si koupil vietnamec funglovku Caravelu, večer jí přivazuje retězem na zámek k oku na tažné , pak skrze plot k pergole ze sloupku 8x8 cm. Až mu to někdo lupne, tak mu odjede i s půlkou baráku. Škoda, že jsem to nenafotil.
u nás ve strážnici jeden borec si udělal před barákem díru do betonu, na tu díru denně najížděl a skrs podlahu tam zamykal trubku, :roll: denně najížděl pořád na stejné přesné místo aby zasunul :roll:
slovacek.milos
Aktivista

bratrovi ukradli auto, za pár let jedu po spojce v praze v noci a přede mnou :o bratrove auto :o :o :o :o :o :o

BMW 316 hodonínská značka samolepky, jak je to možné (wallbash) šel jsem na policii a podle SPZ vozidlo nebylo v pátrání :o podle vin vozidlo nebylo v pátrání :o podle čísla motoru vozidlo bylo v pátrání

asi za rok jsem měl možnost si situaci ověřit protože jsem jednomu fízlovi spravoval auto nic se nezměnilo
tak policie pomáhá a chrání
Jelito
Přispěvovatel

Příspěvek od Jelito »

dury2 píše:Tady u nás si koupil vietnamec funglovku Caravelu, večer jí přivazuje retězem na zámek k oku na tažné , pak skrze plot k pergole ze sloupku 8x8 cm. Až mu to někdo lupne, tak mu odjede i s půlkou baráku. Škoda, že jsem to nenafotil.
Třeba si zamykal tu pergolu :-D
Vw caddy 1,9 Tdi 77 kw BLS 06
Odpovědět

Zpět na „Údržba/problémy VW group (DIESEL)“