Superb III tajný vypínač
Moderátoři: šulda, Moderátoři
já když dělam tajný vypinače tak si vždy v pojistkovce najdu pojistku kterou když přerušim tak auto nejde nastartovat
najdu k tý pojistce na výstupu z ní ze zadu v kabelovym svazku patřičný drát a ten přerušim vypinačem
vypinač dám kam si majitel vozu přeje
naposled 2010 oktávka tdi a neni problém
najdu k tý pojistce na výstupu z ní ze zadu v kabelovym svazku patřičný drát a ten přerušim vypinačem
vypinač dám kam si majitel vozu přeje
naposled 2010 oktávka tdi a neni problém

Škoda Octávie Combi 1.9 TDI 81KW
-
- Aktivista
a kde vemeš ten magnethansdob píše:magnet má nevýhodu že místo se ošoupe a je naleznutelný.

to už je lepší dát si na skla defenlock, alarm, zeder lock, to možná víc přesvědčí jak něco tajného,
soused na autě má sledování na internetu během minuty na zjistí kde auto je, múžeš ho obalit alobalem vypráskat obuškem, jedině vjet do tunelu tam ho odhalí kamery

-
- Aktivista
proč mysliet na to co k ničemu není a přemýšlet raději o tom jaké je v kalendáři datum, jaký se píše rok a kam věda pokročiladibarbora píše:Len treba mysliet na to, ze novsie auta maju pomaly aj potahy zapojene na can bus. Takze najst obvod, ktory znehybni auto a po vypnuti a pripadnom pokuse o neuspeny start nezahadze chybovu pamat je umenie.
pro nevětšího blbce pod sluncem co chce mít kontrolu nad autem je https://www.google.cz/url?sa=t&rct=j&q= ... vsygkGcpng a nemusíš ani běžen na policii stačí zavolat
-
- Aktivista
zásuvku obd si nos klidně v kapse https://www.google.cz/imgres?imgurl=htt ... AzCGYoYzBjbenchi píše:Přesně. Max. obd zásuvku jinam...dibarbora píše:Len treba mysliet na to, ze novsie auta maju pomaly aj potahy zapojene na can bus. Takze najst obvod, ktory znehybni auto a po vypnuti a pripadnom pokuse o neuspeny start nezahadze chybovu pamat je umenie.
-
- Aktivista
a co není sráč tři roky stará kokta 1,2 TSi 65,OOO a jela mi málem ze sazburgu na odtahovace, za 2OO km se jen tak chytla a jedeDomecek píše:takovejhle sráč je nejlepší pojistit a to proti všemu![]()
jinak jsem už taky slyšel co je to za šunt, 2x německo, 2x zpátky na odtahovce-najeto 3800km. jo holt das auto
Tady u nás si koupil vietnamec funglovku Caravelu, večer jí přivazuje retězem na zámek k oku na tažné , pak skrze plot k pergole ze sloupku 8x8 cm. Až mu to někdo lupne, tak mu odjede i s půlkou baráku. Škoda, že jsem to nenafotil.
Kdo říkal, že diesel patří jenom do traktora, tak určitě nikdy nejel v TDi.
VW Passat 96kW Highline, soft od RudisTDic,
Golf I Cabrio r.v. 1982 motor 1,6 GTi s dabl karbec
VW Passat 96kW Highline, soft od RudisTDic,
Golf I Cabrio r.v. 1982 motor 1,6 GTi s dabl karbec
-
- Aktivista
u nás ve strážnici jeden borec si udělal před barákem díru do betonu, na tu díru denně najížděl a skrs podlahu tam zamykal trubku,dury2 píše:Tady u nás si koupil vietnamec funglovku Caravelu, večer jí přivazuje retězem na zámek k oku na tažné , pak skrze plot k pergole ze sloupku 8x8 cm. Až mu to někdo lupne, tak mu odjede i s půlkou baráku. Škoda, že jsem to nenafotil.

-
- Aktivista
bratrovi ukradli auto, za pár let jedu po spojce v praze v noci a přede mnou
bratrove auto
BMW 316 hodonínská značka samolepky, jak je to možné
šel jsem na policii a podle SPZ vozidlo nebylo v pátrání
podle vin vozidlo nebylo v pátrání
podle čísla motoru vozidlo bylo v pátrání
asi za rok jsem měl možnost si situaci ověřit protože jsem jednomu fízlovi spravoval auto nic se nezměnilo
tak policie pomáhá a chrání

BMW 316 hodonínská značka samolepky, jak je to možné

asi za rok jsem měl možnost si situaci ověřit protože jsem jednomu fízlovi spravoval auto nic se nezměnilo
tak policie pomáhá a chrání
Třeba si zamykal tu pergoludury2 píše:Tady u nás si koupil vietnamec funglovku Caravelu, večer jí přivazuje retězem na zámek k oku na tažné , pak skrze plot k pergole ze sloupku 8x8 cm. Až mu to někdo lupne, tak mu odjede i s půlkou baráku. Škoda, že jsem to nenafotil.

Vw caddy 1,9 Tdi 77 kw BLS 06