Diesel 23,5Kč
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Tim chceš říct, že jsem si to vymyslel a naftu z nádrže tahal jen tak? A nejen já...MirekX píše:Přijeď někdy k Onu, vystůj frontu mezi kolonou aut až se dostaneš ke stojanu. Neříkejte mi, že všem to blbě jede. Těch aut co tam denně nabere jsou tisíce. Může být problém při dopravě v cisterně nebo v nádrži, že to nějakej popleta smíchá BA+MN , ale že by do toho záměrně míchali binčus, tomu nevěřím, obzvlášť když tam mají kontroly na denním pořádku. Ale klidně ať každý tankuje kde chce a u JZD naberu bez obav, nové stroje mají CR, DPF i močovinu už máme v bagrech. A že se fámy šíří to známe všichni, jestli ta paní taky natankovala co tam patří....
BMW E46 328i automat LPG
Passat b5 1.9 TDI-PD 85 kW 4Motion
EX:
BMW 318 TDS, chip, kat i egr pryč, jezdim na friťák nebo vyjetou hydrauliku.
Peugeot 106 1.4 Sport, Felda 1.3, Opel Kadett, Mazda 121
Passat b5 1.9 TDI-PD 85 kW 4Motion
EX:
BMW 318 TDS, chip, kat i egr pryč, jezdim na friťák nebo vyjetou hydrauliku.
Peugeot 106 1.4 Sport, Felda 1.3, Opel Kadett, Mazda 121
to netvrdím, ale riziko že člověk natankuje něco blbýho je spíš na čerpačkách s menším výdejem. Mě se zatím nestalo nikdy a nikomu koho osobně znám taky ne, ale fám jsem taky slyšel spoustu. Možná je to i třeba tím, že problémy co řeší servisy tak zákazníkovi řeknou - kdepak jste tankovali, to bylo palivem a záruku nemusí řešit...
Sharan 1,9 PD 115PS AUY- 225 PS a 500Nm turbo GTD1752VRL vodou chlazené ,Sharan 2,0 CFFB 140PS turbo GTD1752VRK-REA, - 226PS a 465Nm vše od Dieselpoweru.
KTM SMT 990, KTM SMT 890 www.zvsagro.cz E-Golf 100kW, Enyaq RS 
-
turbo kamna power
- Aktivista
U ONO jsem tankoval pravidelně asi půl roku, spotřeba trochu vyšší oproti OMV naftě o pár desetin, ale to neřeším. Potom jednou po tankování auto mělo hroznej zvuk, kouřilo, nejelo, od tý doby radši tankuju jinde... Ale není to tak hrozný, horší jsou benzínky někde na vesnicích, kde je malý výdej. Do starýho pekáče bych klidně ONO tankoval, ale do CR nikdy 
Golf mk1 mTDI ...powered by Holz-tdi
Golf mk3 GTI "20 jahre" TDI ...powered by Moravia-Tuning
Ibiza 6k2 1.8T Cupra ...in progress
Audi A2 1.4 16V
Volvo V70 II D5
Golf mk3 GTI "20 jahre" TDI ...powered by Moravia-Tuning
Ibiza 6k2 1.8T Cupra ...in progress
Audi A2 1.4 16V
Volvo V70 II D5
-
Libor Hanzal
- Přispěvovatel
-
kukurelli
- Přispěvovatel
No sam nevim, sam jsem tam tankoval naposled do favorita a do saxa..ale naftu bych tam nikdy nebral, zkuste se zeptat servisaku nakladaku, mam to z prvni ruky a nejenze spotreba o litr vyssi, ale i v filtru voda..stopro na dilne poznaj auto co jezdi na ono..ale je na kazdym jestli mu to za tech 50haliru stoji..
Leta jsem bral tady na ČSAD, cena lepší a nikdy problém... auta vždycky jela super.
Kamarád bral Vervu... jednou vzal to ČSAD a najel o 80km víc nádrž.. tak jezdil na to... pak jednou vzal Vervu jinde a najel stejně = Verva tady z té první pumpy, kde se prd protočí stála za hovno...
ČSAD mi zrušili, tak beru na OMV nebo benzině a nějak to jezdí...
Tady u nás na Shellce jsem kdysi vzal asi 3x benzín a byl to masakr... nikdy mě tam už neuvidí....
jak se psalo výše, hlavní je to kde se točí a točí a palivo nestojí v nádrži..
Ono v okolí nemáme, jinak bych bral tam. Když jsem párkrát tankoval v Mýtě tak no problém, spíš se mí zdálo že to líp jede
BTW..kamarádův strýc zavážel s cistenou z velkoskladu čerpačky (je jedno jaké)... přijel, pumpař do tanku nalil 4 bečky vody, on mu do toho načerpal palivo a pak to pustil do tanku....
Kamarád bral Vervu... jednou vzal to ČSAD a najel o 80km víc nádrž.. tak jezdil na to... pak jednou vzal Vervu jinde a najel stejně = Verva tady z té první pumpy, kde se prd protočí stála za hovno...
ČSAD mi zrušili, tak beru na OMV nebo benzině a nějak to jezdí...
Tady u nás na Shellce jsem kdysi vzal asi 3x benzín a byl to masakr... nikdy mě tam už neuvidí....
jak se psalo výše, hlavní je to kde se točí a točí a palivo nestojí v nádrži..
Ono v okolí nemáme, jinak bych bral tam. Když jsem párkrát tankoval v Mýtě tak no problém, spíš se mí zdálo že to líp jede

BTW..kamarádův strýc zavážel s cistenou z velkoskladu čerpačky (je jedno jaké)... přijel, pumpař do tanku nalil 4 bečky vody, on mu do toho načerpal palivo a pak to pustil do tanku....
Kdyby 50hal., třeba v Praze - Měcholupech má teď Ono 22,90kč/litr a o kus vedle Shellka 28.90kč/litr.kukurelli píše:No sam nevim, sam jsem tam tankoval naposled do favorita a do saxa..ale naftu bych tam nikdy nebral, zkuste se zeptat servisaku nakladaku, mam to z prvni ruky a nejenze spotreba o litr vyssi, ale i v filtru voda..stopro na dilne poznaj auto co jezdi na ono..ale je na kazdym jestli mu to za tech 50haliru stoji..
hoši ve čtvrtek jsem byl v mýtě na shellu a nebyla obyč nafta to jsem ještě nezažil 
Oct ALH 66Kw-4??Nm 1??PS
klika,písty,ojnice,saní ARL včetně IC,vedení 60mm,turbo Hybrid-Oleg,trysky PP764+11mm hlava DPF ON
SW Dieselpower
jednohmota+HDS57převodovka hybrid LHW,brzdy CupraR 323mm př. 288x22mm zad. CO JEDE MUSi BRZDIT!
klika,písty,ojnice,saní ARL včetně IC,vedení 60mm,turbo Hybrid-Oleg,trysky PP764+11mm hlava DPF ON
SW Dieselpower
jednohmota+HDS57převodovka hybrid LHW,brzdy CupraR 323mm př. 288x22mm zad. CO JEDE MUSi BRZDIT!