vw bora 66kwh problem s turbom
Moderátoři: šulda, Moderátoři
vw bora 66kwh problem s turbom
dobry ...mam problem na vagu mi hlasi nizky tlak na turbe.auto tahne ale tazko sa dostava do otacek aj podla vagu dosiahne spravny tlak az okolo 3000.
Chcem sa zeptat je normalne ze za statia sa tahlo na plechovke vobec nehybe ani ked ho dam na4500 otacek???ked dam do hadicky tlak kompresorom tak sa tiahlo hybe...
auto pada do nouzaku spravidla ked sa z miesta chcem rychlo rozbehnut napriklad na dalnicu.vypnem/zapnem klic a vse o.k s autom muzem delat co chcem ide az pokial znova nezastavim.vaha je nova please poradte uz som s toho nestastny......
moze to byt nepruchodny katalyzator????
Chcem sa zeptat je normalne ze za statia sa tahlo na plechovke vobec nehybe ani ked ho dam na4500 otacek???ked dam do hadicky tlak kompresorom tak sa tiahlo hybe...
auto pada do nouzaku spravidla ked sa z miesta chcem rychlo rozbehnut napriklad na dalnicu.vypnem/zapnem klic a vse o.k s autom muzem delat co chcem ide az pokial znova nezastavim.vaha je nova please poradte uz som s toho nestastny......
moze to byt nepruchodny katalyzator????
-
- Aktivista
- Bugs.Bunny
- Aktivista
................... do hadicky tlak kompresorom tak sa tiahlo hybe... ................
To by mě zajímalo jak se Ti daří rozhýbat tlakem, podtlakovou regulaci. Do té plechovky jde podtlak přes ventil N75 a když chceš zkusit zahýbat táhlem z plechovky stačí zkušebně zapojit " přímý " podtlak z jiné hadičky. Nebo vagem přes akční členy. Po starti se táhlo regulace zasune?
To by mě zajímalo jak se Ti daří rozhýbat tlakem, podtlakovou regulaci. Do té plechovky jde podtlak přes ventil N75 a když chceš zkusit zahýbat táhlem z plechovky stačí zkušebně zapojit " přímý " podtlak z jiné hadičky. Nebo vagem přes akční členy. Po starti se táhlo regulace zasune?
- Bugs.Bunny
- Aktivista
pokial viem su dva druhy motorov jeden sa otvara tlakom a druhy podtlakom oprav ma jak sa mylim ja ked do tej hadicky privediem tlak tak sa tahlo hybe.Bugs.Bunny píše:................... do hadicky tlak kompresorom tak sa tiahlo hybe... ................
- Bugs.Bunny
- Aktivista
Kdyby v názvu tématu bylo napsané jiné auto tak ano. Bora má podtlakovou regulaci. Tlakem to bylo u 66kw TDi golf,vento,toledo,..kuty21 píše:pokial viem su dva druhy motorov jeden sa otvara tlakom a druhy podtlakom oprav ma jak sa mylim ja ked do tej hadicky privediem tlak tak sa tahlo hybe.Bugs.Bunny píše:................... do hadicky tlak kompresorom tak sa tiahlo hybe... ................
tak ja teda neviem jak je potom mozne ze ked tak fuknem kompresorom tahlo sa hybe?je to vw bora 1999 tdi 90koni........Bugs.Bunny píše:Kdyby v názvu tématu bylo napsané jiné auto tak ano. Bora má podtlakovou regulaci. Tlakem to bylo u 66kw TDi golf,vento,toledo,..kuty21 píše:pokial viem su dva druhy motorov jeden sa otvara tlakom a druhy podtlakom oprav ma jak sa mylim ja ked do tej hadicky privediem tlak tak sa tahlo hybe.Bugs.Bunny píše:................... do hadicky tlak kompresorom tak sa tiahlo hybe... ................
- Bugs.Bunny
- Aktivista
- Bugs.Bunny
- Aktivista