Oct ALH 66Kw-4??Nm 1??PS
klika,písty,ojnice,saní ARL včetně IC,vedení 60mm,turbo Hybrid-Oleg,trysky PP764+11mm hlava DPF ON
SW Dieselpower
jednohmota+HDS57převodovka hybrid LHW,brzdy CupraR 323mm př. 288x22mm zad. CO JEDE MUSi BRZDIT!
Jedna věc je možnost zástavby. Mě by zajímalo, zda je možné v našem super státě něco takového legalizovat a pokud ano, co to vyžaduje. Prosil bych konkrétnější odpovědi než: Potřebuješ peníze.
1. potřebuješ peníze
2. kit
3. výzkumák-dekra a opět peníze
4. nemusí to povolit jednodušší bude vyvézt nechat zapsat v německu nebo polsku a opětovně dovézt a přihlásit se změnou KW
Oct ALH 66Kw-4??Nm 1??PS
klika,písty,ojnice,saní ARL včetně IC,vedení 60mm,turbo Hybrid-Oleg,trysky PP764+11mm hlava DPF ON
SW Dieselpower
jednohmota+HDS57převodovka hybrid LHW,brzdy CupraR 323mm př. 288x22mm zad. CO JEDE MUSi BRZDIT!
Oct ALH 66Kw-4??Nm 1??PS
SW Dieselpower
Jako kit to nemá žádný atest. Mám doma jen kompressor, který bych chtěl napchat do svého BMW. Je to kompressor Eaton TVS z Jaguaru. Toť celý příběh. Když už jsme u těch atestů. Podobný problém momentálně řeším i s brzdama. Použiju kotouče z M3 CSL, přední třmeny z 335i (4-pot Brembo) a zadní ze 135i (2-pot Brembo). Vzhledem k tomu, že třmeny jdou přímo namontovat na stávající těhlice, tak by prý neměl být problém udělat zkoušku a zapsat do TP. Tak zní info z Dekry. S tím přeplňováním to teprve začínám řešit. Proto sháním předběžné info.
jj zaplatíš si zkušebnu a počkáš na výsledek ale v tom ti asi nikdo info nedá protože já vím tak o jednom člověku co tohle prošel a uspěl ale to byly jiné úpravy a jiné auto
Oct ALH 66Kw-4??Nm 1??PS
SW Dieselpower
Oct ALH 66Kw-4??Nm 1??PS
SW Dieselpower