na tom druhom obrazku dole mas vedla srobu nalavo od neho dierku na vodiaci kolik. ta dierka ma byt tak ako na prvom obrazku, cize regulacia je cela pootocena proti smeru hod.ruciciek.... preto sa pytam ako je mozne ze si to zlozil. lebo ten vodiaci kolik co je vedla ovladacej packy na druhej strane ti to musi odtlacat..... jedine ze by ti vypadol a tym padom to moze byt cele pootocene voci vyfukovej strane
no neviem ako to poskladal,vôbec..už som videl aj piestik brzdový založený vybratím do vnútra...
celé je to pootočené,isto si nepoznačil polohu ako bol obal voči sebe a obal voči lopatkám a otočenie prstenca,keby sa tak stalo nebol by problem,preskladaj to a pojde to ako vino.
Mitsubishi Lancer EVO VIII 366kw 670NM
Mitsubishi Lancer EVO IV 242kw
Mitsubishi Outlander 2.2DID
Mitsubishi SpaceStar 1.3MPI
VW T5 lift T6 140kw
Škoda Superb 2.0TDI 4x4
Omlouvám se tohle byla fotka po vyčištění (to turbo samozřejmě složit nešlo), takže jsem to znovu rozdělal a složil tak, aby to sedělo (tak jak píšete vy). Turbo je opravdu složené dobře.
Tak kabel už mám doma, dneska jsem to jel rovnou nalogovat.. na zařazené 4 rychlosti tedy potom spadnul nouzák při 3500ot. co nechápu tak to že je pravděpodobně vyplá váha vzduchu jelikož ukazuje normálně ale požadovaná je furt 850 ta se dá zapnout jak? nemůže to být kvůli tomu?
logování 3-10-11 jak jste chtěli
Toto je na kokos. Dej log od 1500 - 4000 s plným plynem na 4ku.
Takto jsem to měl já http://ulozto.cz/x9FK6Npk/log-01-003-010-011-csv. Nebyla to žádná hitparáda bo je krátký (pozdě jsem to spustil) a po poštelování baňky se reakce daleko zlepšila.
Jinak ta vyplá váha na to vliv mít nebude bo jí mám (a nejen já) taky OFF.
Ahtuální, měsíc starý LOG mám doma v pc - můžu ti ho pak poslat k porovnání.
Zdravím, omlouvám se delší dobu jsem tu nemohl být protože jsem opět neměl notebook, no každopádně dneska jsem znovu a pořádně udělal log jak jste chtěli, první 2 se mi nepovedli jelikož jsem musel brzdit tak je sem ani nedávám, třetí už se povedl ale zrovna tam nouzák nespadl a nevím z jakého důvodu... najednou to normálně regulovalo ikdyž tam bylo stále moc vzduchu.. a poslední kde byl nouzák skoro okamžitě.. poté vyčtení paměti závad kde hlasilo 2 chyby tak se na to mrkněte a řekněte svůj názor.. už toho mám plné zuby :3