Dunění motoru Octavia AXR

Jakékoliv dotazy týkající se problémů, údržby vozů koncernu VW. Týká se jen VW/Audi/Škoda/Seat

Moderátoři: šulda, Moderátoři

amigo
Přispěvovatel
Odpovědi: 0

Příspěvek od amigo »

Vrch vačky bude zodraty a samozrejme poškodene nadzdvihatka.Vahadla opraviť rozvod mazania.A tam je zakopany pes :D
Galleto,Renault Clip,Lexia3,Vcds,Op-com,,Vag tacho,Autoscop 4,See-prog.Bee prog.UPA prog,KTS 520,BDM.ETL prog.
Davous
Přispěvovatel

Příspěvek od Davous »

Dobra, sundame viko a uvidime. Asi uz to bylo chycene kdyz jsem to koupil, menil jsem olej po 12 tis.a za studena zadny honeni ale tak aspon to bude v cajku. Jakou vacku? Ocel nebo litina?
Utmir
Přispěvovatel

Příspěvek od Utmir »

takú na akú maš peniaze (LOL)
Davous
Přispěvovatel

Příspěvek od Davous »

Penize neresim, hlavne abych mel klid...
Utmir
Přispěvovatel

Příspěvek od Utmir »

Tak čo riešiš daj to do servisu oni pozrú čo s tým vymenia zaplatíš a jazdíš najlepšie ked ti nejde o peniaze tak o čo ide ved su to iba vraky
Davous
Přispěvovatel

Příspěvek od Davous »

Tak jsem sundal víko a vačka jako nová a zdvihátka neodřené tak babo rad :(...ještě nějaké nápady?...
amigo
Přispěvovatel

Příspěvek od amigo »

Celu si ju skontroloval? Na co si sa pozeral?
Galleto,Renault Clip,Lexia3,Vcds,Op-com,,Vag tacho,Autoscop 4,See-prog.Bee prog.UPA prog,KTS 520,BDM.ETL prog.
Davous
Přispěvovatel

Příspěvek od Davous »

No tak ven jsem ji nedával ale koukal jsem, jestli nemá někde rýhy od opotřebení od zdvihátek a koukal jsem na to ještě s jedním borcem abych nato nebyl sám...
UchoTD
Aktivista
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od UchoTD »

Ryhy hladaj darmo,opotrebuje sa cely palec,treba merat.
Mitsubishi Lancer EVO VIII 366kw 670NM
Mitsubishi Lancer EVO IV 242kw
Mitsubishi Outlander 2.2DID
Mitsubishi SpaceStar 1.3MPI
VW T5 lift T6 140kw
Škoda Superb 2.0TDI 4x4
Davous
Přispěvovatel

Příspěvek od Davous »

Na motoru se to hůř měří no...a třeba změřit kompresi by nestačilo kdyby by palce na ventilech opotřebené?...
amater
Aktivista

Příspěvek od amater »

Nestacilo
stanomx
Přispěvovatel

Příspěvek od stanomx »

tu su pekne obrazky ako vyzera ohoblovana vacka a ako to zistit ockom, dotykom atd
kuk
KUBAMIKLAS
Sběrač informací

Příspěvek od KUBAMIKLAS »

A nemůže být kluci chyba v čidle nastavení úhlu vačky ? Nevím proč,ale mě to taky dunělo,vstřiky to nejsou a dvouhmota má 8 000km,takže nová..ale stala se mi taková věc,měl jsem auto na diagnostice a hodilo to právě tohle čidlo,ale motor jako takto samotný měl chod tichý,žádný traktor jak na přiloženém videu klubáka výše a po smazání se chyba neukázala a mohl jsem jezdit a chcípat motor jakkoliv jsem chtěl,prý bývají u startéru prodřené dráty a čidlo jako takové moc neodchází,co takhle kouknout na to čidlo a kabeláž ? Kdyžtak mě opravte pokud to s tím nesouvisí,ale bylo mi řečeno že se to může hádat a motor pak jede TVRDĚ :)
Davous
Přispěvovatel

Příspěvek od Davous »

Synchronizace vačky nastavena na -0,5 takže to by mělo být v pohodě ale teď jsme stáli na místě a já auto držel na spojce a kamoš se díval co dělá motor a viděl, jak se motor třepal a bylo to cejtit i do kabiny tak převodovka dolů a mrknem na dvouhmotu...
pkovacovic
Sběrač informací

Příspěvek od pkovacovic »

Mal som to iste a trvalo dva mesiace než som na to prišiel.Robil to ľavý predný blinker.Skús to.
Octavia Tour 1,9 PD-TDI 74kw AXR
Odpovědět

Zpět na „Údržba/problémy VW group (DIESEL)“