passat b5,5 nejde otvorit kufor(len klucom)
Moderátoři: šulda, Moderátoři

tak som tu zas a znova. Objednal som si novy motorcek original hela a problem pretrvava ani sa nepohne. Ale pokial pripojim na novy motorcek 12V krasne sa zopina takze moj stary je spaleny. Maju byt tie 2 kable ktore idu do motorceka v skrate ??? Pripadne napajaci modry kablik ide priamo do komfortnej jednotky ?(skusil by som odpojit komfortku a ci je kabel stale v skrate). Hnedy je samozrejme kostra ktora je ukostrena. Kabel modry hnedy ktory ide cez priechodku do kufra v skrate nieje, takze skrat musi byt medzi komfortkou a spojkou v batozinovom priestore ak je to skrat. Dakujem za kazdy napad a prosim o pomoc.
a ked das od komfortky plus na modry kabel tak otvori.... potom je vadna komfortka... raz som mal taky pripad - odisiel vystup v komfortke a bol aj odpaleny motor... tiez sa mi to nezdalo ze dve veci naraz ale bolo to tak - v mojom pripade davala komfortka na vystupe stale 12V az odpalila vinutie v motore, to islo do skratu a odpalilo vystup komfortky.... dal som novy motorcek a druhu komfortku a fachci to dodnes.... mozno to bude aj tvoj pripad, priznaky su podobne....