Dovoz auta z Německa a převozky

co se jinam nevešlo/nehodilo - ohledně aut

Moderátoři: šulda, Moderátoři

Vacamar
Nováček
Odpovědi: 0

Příspěvek od Vacamar »

už jsem to tu učitě psal, ale, nekupoval bych auto ze zahraničí osobně, ani přes soukromníka; jedině od ověřené společnosti, s max jedním předchozím vlastníkem - basic kriteria. já kupoval superba z německého autosalonu přes auto-story, best purchase ever.
kukurelli
Přispěvovatel

Příspěvek od kukurelli »

Nekupujou se jen dva roky stary auta z leasingu, abys mel takovy kriteria
roman1648
Aktivista

Příspěvek od roman1648 »

dneska to není problém, německých inzertních serverů je spousta, vždycky jsem vybíral auta přímo od majitelů co to měli od nova a vždycky jsem koupil dobře, vesměs jsem narazil na dobrý lidi ochotný se domluvit, zašli jsme na Zulassungsstelle, dal jsem žlutý značky a tradá dom

Autosalony mají spoustu aut - vrácený operativná leasingy atd ale ty auta jsou tam o dost dražší

obchodníci/překupníci jsou ve spoustě případů poláci,turci,albánci...domluva většinou nic moc..

když bylo Euro někde kolem 22,50 dovezli jsme i pár funglovek,vyšlo to o dost líp, ale zase byly čachry s DPH...pak jsem to vždycky napsal na kámoše v Německu a on mi to pak jakože prodal jako ojetinu a bylo to ;)
kukurelli
Přispěvovatel

Příspěvek od kukurelli »

Přesně.. Jen ted nevím jak je to od novýho roku, co jsem zatím zjistil tak nejdou koupit prázdný žlutý značky bez techničáku.. Že už všechny musí bejt vyplněný přímo z úřadu..
roman1648
Aktivista

Příspěvek od roman1648 »

to nevim, já to vždycky vyplňoval už na úřadě tam ( teda úřednice ) :D
kukurelli
Přispěvovatel

Příspěvek od kukurelli »

jj to jo, ale byly žlut že jsi řekl že teprv pojedeš pro auto a vyplnil sis to propiskou..Pak loni bylo haloo že žlutý bejt nesmí v čr, načež z toho vypadlo že se jim tu nelíbí právě to vypisování propiskou.. A ted jsem četl nekde na Adacu že už jsou jen strojově vyplněný..
Odpovědět

Zpět na „Diskuze o autech“