Brzdy - O2 Combi - Original, Economy, Ate, Meyle

Jakékoliv dotazy týkající se problémů, údržby vozů koncernu VW. Týká se jen VW/Audi/Škoda/Seat

Moderátoři: šulda, Moderátoři

slovacek.milos
Aktivista
Odpovědi: 0

Příspěvek od slovacek.milos »

roman1648 píše:nejhorší kombinace je když zákazník chce to nejlevnější a pak si přijde stěžovat že to popískává..
nebo ty nejlevnější čínský pneu a pak že mu to na mokru hrabe a klouže... :roll:
romane pískání v poslední době napiš u čeho :?
co se kvůli rybám přestala dávat mosaz pískání neznám ,ještě jsem viděl sk debila v autorizáku v televizi co se dal vidět že podle mosazi v obložení poznáš orginál

:roll:

čajna pneu napiš značku, já si objednal čajnu na fábku a zákazník nepřijel dva roky, na ty pneu gooogdrige psali recenze že třeba v pneuservisu se všichni vrátili prostě nemožné na tom jezdit, obul jsem je dceři a ani nepípla a to je hooodně náročná,
maka123
Přispěvovatel

Příspěvek od maka123 »

Na čem chtějí lidi ušetřit?! Na životě svém , nebo dětí co vozí v autě? Pochopil bych kabinový filtr, ale pneumatiky? A nejlepší jsou ti co jedou jenom 2km a zpět! Na to přeci stačí 10 let starý pneu z bazaru.
kaad
Aktivista
Odpovědi: 1

Příspěvek od kaad »

Filtry Starline palivové nebo olejové používám už snad 10 let a nikdo nepřijel se zadřeným motorem nebo se vstřikama. Je to přesně, jak píše Miloš. Můžeš použít značku a stejně se nevyhneš selhání. Já vyměnil nedávno na Passatu přední ložiska SKF je to tak půl roku a už zase hučí. Naštěstí je to můj Páša, takže se nic neděje.
Fiat Ulysse 2,0JTD a AUDI A3 S-line 125kW
roman1648
Aktivista

Příspěvek od roman1648 »

slovacek.milos píše:
roman1648 píše:nejhorší kombinace je když zákazník chce to nejlevnější a pak si přijde stěžovat že to popískává..
nebo ty nejlevnější čínský pneu a pak že mu to na mokru hrabe a klouže... :roll:
romane pískání v poslední době napiš u čeho :?
co se kvůli rybám přestala dávat mosaz pískání neznám ,ještě jsem viděl sk debila v autorizáku v televizi co se dal vidět že podle mosazi v obložení poznáš orginál

:roll:

čajna pneu napiš značku, já si objednal čajnu na fábku a zákazník nepřijel dva roky, na ty pneu gooogdrige psali recenze že třeba v pneuservisu se všichni vrátili prostě nemožné na tom jezdit, obul jsem je dceři a ani nepípla a to je hooodně náročná,

desky ty nejlevnější prodávaný v APM pod značkou CarWell nebo i Cifam, nějaký noname co si ani nepamatuju

pneu Fortuna,Wan-li,Ling-Long, je to fakt jak na mýdle, ne všechny ale některý fakt hrozný...

prostě internetovej srovnávač cen, zadat rozměr a berou to nejlevnější, přece to nemůže být tak špatný když se to smí prodávat (rofl) ....bohužel někdy fakt může
auto-point
Přispěvovatel

Příspěvek od auto-point »

Když kaši tak Road house, docela to drží
slovacek.milos
Aktivista

[quote="roman1648"][quote="slovacek.milos"][quote="roman1648"]
fortuna to jsem neměl a de to mimo mě, já kelly a nejlevnější pneu.cz no problém, nejvíc barum, mecler.

z apm neberu, a pískání desek to jsem neřešil ani nepamatuju, naposledy JURID ale na přání zákazníka, stím projet kolem nádraží tak odjedou všechny vlaky,

můj názor je že díky rybám už jsou nepískací směsy obložení a netřepou s volantem,
Steewo
Nováček

Příspěvek od Steewo »

slovacek.milos píše:
Steewo píše:Hoši..bol som v jednej nemenovanej fabrike španielsku,ktorá vyrába platničky..Boli by ste prekvapený,aké značky sa tam vyrábajú a balia..kotúče sa v európe vyrábajú málo..90% je z Azie.. Ide iba o to,kto si zaplatí za kvalitnejší material.. :o
to si jako myslíš že v asii neumí vyrobit ten nejkvalitnější materiál? tam nejsou opice na stromě ale i fabriky se špičkovou tehnologií, jen internetvý teoretik řekne co je špatné je z číny nebo poska
Veď to práve píšem.. "Ide iba o to,kto si zaplatí za kvalitnejší material.."
Nikde som nenapísal,že nevedia vyrobiť kvalitný diel alebo polotovar..
slovacek.milos
Aktivista

roman1648 píše: nebo ty nejlevnější čínský pneu a pak že mu to na mokru hrabe a klouže... :roll:
já si ještě vzpoměl na zimní pneu nankang 14 '' na koktávku 55 kW, ty byly jak z herbáře na placku ani dělo nepomohlo jedině dát duši a pak ji vytáhnout,

co je zajímavé tak borec jezdí tři roky celoročně a furt je tam vzorek
slovacek.milos
Aktivista

[quote="Domecek"][quote="kaad"] Dej naftovej starline někomu na TDCI (vstřikovací systém denso) a je po řerpadle a po vstřikách. Tohle jsou zrovna komponenty na jejichž kvalitě velmi záleží.

to jsem si vzpoměl jak jsem minulý rok koupil paliváč mann na koktu PD, bylo tam vlákno a papírový bordel :o :o filtr jsem musel vyfoukat, nebyl jsem ale první někdo z sk psal že se mu to taky stalo, filtr jsem si i vyfotil, tak i se špičkovou kvalitou se dá dopracovat do pr.... ;)

natěstí mi na tomto foru naučil jeden borec velmi krásnou věc kterou denně používám

problém treba hladat už v novom dieli
Odpovědět

Zpět na „Údržba/problémy VW group (DIESEL)“