Sametova Ukrajina

zcela mimo automobilovou tématiku

Moderátoři: šulda, Moderátoři

Odpovědět
jericho-3
Aktivista
Odpovědi: 0

Příspěvek od jericho-3 »

Nemel ty magore, když přijde ukázka, řekneš, a co tamten, ten je ještě horší. Tvá duševní frustrace je až zarážející, je vůbec schopen někdo normální s tebou sdílet byt, nebo dokonce manželství? Tebe to musí na tom světě neskutečně srát. Jsi klasický NEGATIV. Těm se musí člověk celý život vyhýbat, jsou nositeli všech svinstev, která nás obklopují..
nepropadat panice...
adbai
Přispěvovatel

Příspěvek od adbai »

nehulím to svinstvo a nechlastám,jako ty,tak to vidím jinak (rofl)
seat 2.0 tdi
frantacech
Aktivista

Příspěvek od frantacech »

Ukrajinci zostávajú! Viac ako 600 tisíc občanov Ukrajiny, ktorí utiekli do Ruska, sa rozhodli zostať bývať v Rusku
Viac ako 600 tisíc ukrajinských občanov, ktorí z rôznych dôvodov v ostatných mesiacoch utiekli z Ukrajiny do Ruska, mienia zostať v tejto krajine, požiadali o povolenie na trvalý pobyt a drvivá väčšina chce získať aj ruské štátne občianstvo.

Podľa ruskej legislatívy, ukrajinskí občania, ktorí nemajú žiadne povolenie na pobyt v Rusku, aj v tomto prípade sa môžu nachádzať na jeho území do 90 dní, kým sa rozhodnú, čo ďalej. Žiadne obmedzenia neplatia pre utečencov z Donbasu – tí automaticky môžu získať všetky povolenia na pobyt a zamestnanie v Rusku.
http://www.hlavnespravy.sk/ukrajinci-zo ... sku/755462

DutchNews.nl: Stále více Holanďanů odmítá asociaci s Ukrajinou

V nadcházející referendum v dubnu, asi 57% Nizozemců plánuje hlasovat proti přidružení Ukrajiny s Evropskou unií, uvedl portál DutchNews.nl s odkazem na výsledky výzkumného centra I & O Research.

V případě, že účast v lidovém plebiscitu nebude vyšší než 30%, nemusí vláda vzít v úvahu jeho výsledky. Kromě toho, nizozemský parlament již schválil dohodu o přidružení a referendum má jen „poradní" charakter, dochází k závěru vydání DutchNews.nl.

http://prvnizpravy.parlamentnilisty.cz/ ... ukrajinou/

Fiskální výnosy konsolidovaného rozpočtu na Ukrajině v lednu až únoru 2016 vzrostli o 33,6% ve srovnání s leden-únor 2015 - na 83,4 miliardy.

Státní rozpočet pro toto období obdržel 64,4 miliardy USD, místní rozpočty - 19 miliard.

Nárůstu dosaženo prostřednictvím zvýšení daně z přidané hodnoty (DPH) na dovážené zboží na Ukrajinu o 33,6% ( +5,9 miliardy) zvýšení daňě z příjmu fyzických osob o 33,9% ( +2 miliardy), zvýšení spotřební daňě na Ukrajině produkované výrobky o 65,7% (+3,1 miliardy ), zvýšení nájemného za využití nerostného bohatství 301,00% (+4,9 miliardy), atd .......

prostě zatížením obyvatelstva.

http://www.epravda.com.ua/news/2016/03/12/584970/
ObrázekRUN With The BULLS And HUNT With The BEARS....
jericho-3
Aktivista

Příspěvek od jericho-3 »

A půl milionu Ukrajinců pracují u nás na rozdíl od českých flákačů na podporách hlavně na rudém severu republiky..Je dobře, že rudá náplava s ukrajinským pasem, která vyvolala válku s Putinem v zádech zůstane tam, kam patří. Kdyby se k nim přidala ta proruská pakáž u nás, byl by zde ráj..Bohužel ta je na to moc mazaná, ráda si užívá českého teplíčka s mastnou hubou , kterou si pouští beztrestně na špacir, na rozdíl od bývalých Ukrajinců v Rusku , kterým by byl ihned zaražen tipec..
nepropadat panice...
Domecek
Aktivista

Příspěvek od Domecek »

nemel tady hovna a běž raději sloužit lidu a měnit zase na nějaký shnilý felicii trubičku, to bude záslužnější moulo
GeneHawkins
Přispěvovatel

Příspěvek od GeneHawkins »

To říká ten pravej... No, spíš levej...
frantacech
Aktivista

... takto si vas priblizim ci oddalim, teraz vam masirujem chrbticu...hlavne nezavesujte 70korun/min, pak vas nemozem liecit :-)
Obrázek

emericky megablb Kerry: Rusko si musí vybrat mezi plněním Minsku 2 a sankcemi

Více: http://cz.sputniknews.com/politika/2016 ... z42pCpSbGx

... tezko rict zda blb kerry a jeho oddeleni propagandy Skull & Bones nevi nebo dodnes nepostrehlo ze Rusko NENI UCASTNIKEM Minskych dohod, tudiz nema co plnit, je pouze jejich pozorovatelem a garanten, a nebo vi, ale je presvedceny ze blbci jsou vsichni ostatni (rofl)

Vzhledem k urovni emerickeho vzdelani, ktere pravidelne dokumentuje CNN, posledne si popletla australii z rakouskem, je mozna varianta 2
frantacech
Aktivista

DEMOkracie po emericku ... nas ... by chtel sankce proti soudum nezavisleho soudu cizi suverejni zeme... to snad ani neni mozne... :-)

Zaorálek: ČR by podporila prípadné sankcie voči sudcom Nadije Savčenkovej

Šéf českej diplomacie Zaorálek zdôraznil, že súdny proces so Savčenkovou, ktorej podľa ruského súdu hrozí 23 rokov za mrežami, je “vyfabrikovaný prípad”

Česká republika je pripravená podporiť návrh, aby Európska únia rozšírila zoznam sankcií v podobe zmrazenia víz a účtov voči Rusku aj na osoby, ktoré sú priamo zapojené do súdneho procesu s väznenou ukrajinskou pilotkou a poslankyňou Nadijou Savčenkovou.

http://www.hlavnespravy.sk/zaoralek-cr- ... vej/755899
fekálek
Aktivista

Příspěvek od fekálek »

GeneHawkins píše:To říká ten pravej... No, spíš levej...

Jak tak koukám ty se pořád do někoho sereš, aby jsi to neodsral ;)
GeneHawkins
Přispěvovatel

fekálek píše:
Na takovýhle mamlasy jsme tady čekali...
fekálek
Aktivista

Příspěvek od fekálek »

GeneHawkins píše:
fekálek píše:

Na mě nečekej, sleduju už delší dobu co tu meleš tak ti to jen oplácím, argumenty žádný, jen sračky
jericho-3
Aktivista

Příspěvek od jericho-3 »

Domecek píše:nemel tady hovna a běž raději sloužit lidu a měnit zase na nějaký shnilý felicii trubičku, to bude záslužnější moulo
Já na rozdíl od tebe spoluobčanům pomáhám a je mi jedno s čím jezdí. Jenom takový nabubřenci se snem jezdit s BMW za mega se nad tím mohou povyšovat...Ty jsi nikdy lidu nesloužil, ty jsi jako zbrojnoš sloužil rudé straně se všemi jejími svinstvy. Já je dobře pamatuji tyhle zbrojnoše, v hlavě vymeteno, brigadýrku špinavou a propocenou na kokrde a cigarety Mars v hubě..Když jsem se jednoho pitomce ptal, soudruhu co to máte za oznáček na uniformě na prsou/vyznamenání od strany/ na které pouti jste to koupil? Dostal jsem obuchem a předvolání zaplatit pokutu...Ale jelikož jsem věděl, že to byl vyučený automechanik/nebo opravář zemědělských strojů/a kvůli tomu, že byl levý jako šavle šel na zbrojnoše, bylo mi ho spíš líto..Dělat vola uprostřed společnosti lidí, kteří ví, co ten dotyčný je zač, není sranda..
:)
nepropadat panice...
GeneHawkins
Přispěvovatel

fekálek píše:
GeneHawkins píše:
fekálek píše:Jak tak koukám ty se pořád do někoho sereš, aby jsi to neodsral ;)
Na mě nečekej, sleduju už delší dobu co tu meleš tak ti to jen oplácím, argumenty žádný, jen sračky
To byla ironie, ty chudinko...
frantacech
Aktivista

Obrázek

Porošenko odvolal Sakašviliho… :-)))

http://rusvesna.su/news/1457971766

Zaorálek, Savčenková a spol – aneb 29 užitečných idiotů ve hře „Západ vs. Rusko“

http://aeronet.cz/news/zaoralek-savcenk ... -vs-rusko/
Domecek
Aktivista

Příspěvek od Domecek »

[quote="jericho-3"][quote="Domecek"]nemel tady hovna a běž raději sloužit lidu a měnit zase na nějaký shnilý felicii trubičku, to bude záslužnější moulo[/quote]
Já na rozdíl od tebe spoluobčanům pomáhám a je mi jedno s čím jezdí. Jenom takový nabubřenci se snem jezdit s BMW za mega se nad tím mohou povyšovat...Ty jsi nikdy lidu nesloužil, ty jsi jako zbrojnoš sloužil rudé straně se všemi jejími svinstvy. Já je dobře pamatuji tyhle zbrojnoše, v hlavě vymeteno, brigadýrku špinavou a propocenou na kokrde a cigarety Mars v hubě..Když jsem se jednoho pitomce ptal, soudruhu co to máte za oznáček na uniformě na prsou/vyznamenání od strany/ na které pouti jste to koupil? Dostal jsem obuchem a předvolání zaplatit pokutu...Ale jelikož jsem věděl, že to byl vyučený automechanik/nebo opravář zemědělských strojů/a kvůli tomu, že byl levý jako šavle šel na zbrojnoše, bylo mi ho spíš líto..Dělat vola uprostřed společnosti lidí, kteří ví, co ten dotyčný je zač, není sranda..
:)[/quote]

Fakt už to nehul ty demente, už jsem ti říkal snad 100x že jsem byl u sboru po roce 89, tak co to furt meleš o nějaký rudý??? Vetší hňup by se hledal blbě (LOL)
Odpovědět

Zpět na „Diskuze - MIMO mísu“