Problém se spotřebou na volnoběh-Passat AJM 85kw TDi PD

Jakékoliv dotazy týkající se problémů, údržby vozů koncernu VW. Týká se jen VW/Audi/Škoda/Seat

Moderátoři: šulda, Moderátoři

Odpovědět
dejw96
Přispěvovatel
Odpovědi: 0

Problém se spotřebou na volnoběh-Passat AJM 85kw TDi PD

Příspěvek od dejw96 »

Zdravím, mám takový menší dotaz.Mám pášulu PDčko a mám menší problém s ukazatelem spotřeby-Polodot. Vždy,když stojím,nebo nastartuju, ukáže mi palubní počítač na volnoběh 6,5-někdy 5 litrů okamžité spotřeby, ale když jedu a vyhodím kvalt, tak spotřeba nejdříve padne na 1,5 potom 1,3 , 0,9 až na 0,5 litrů, někdy 0,7, ale jakmile zastavím, tak se spotřeba zvedne na min. 6 litrů spotřeby. Nevíte někdo náhodou,čím by to mohlo bejt?? Předem díky. :D
Šeba
Přispěvovatel

Příspěvek od Šeba »

s vyřazeným kvaltem to je normální, nejlépe nevyřazovat, pak je spotřeba 0 :-D Jinak při stojícím autě jsem dosáhnul aj 40L..
dejw96
Přispěvovatel

Příspěvek od dejw96 »

Jo to já už taky, ale bylo 35,6 a byla to průměrná spotřeba, jenže ta okamžitá ukazuje těch 6,5, jen mi vrtá hlavou, že každý auto, co znám, tak ukazuje pči volnoběhu když stojí těch 0,8 přibližně a ne 6,5 :D
stanomx
Přispěvovatel

Příspěvek od stanomx »

ukazuje to 6,5L za hodinu? ak hej, tak by som pozrel do vagu ci to je aj vo volnobeznej davke pravda ak ano potom to asi bude chyba vo vstrekoch
dejw96
Přispěvovatel

Příspěvek od dejw96 »

Dobře dobře, zkusím to, mě to taky překvapuje, já mám to auto necelej rok a tuhle spotřebu na volnoběh jsem zjistil až předevčírem :D Jinak díky (noteeth)
Odpovědět

Zpět na „Údržba/problémy VW group (DIESEL)“