Padá do nouzáku - Octavia TDi 81 kW - LOG
Moderátoři: šulda, Moderátoři
- martinsidlo
- Aktivista
Ale za chvilku se to zadělá,utěsní a je to paráda. Větší nános se snadněji vypráší. Kdysi od " Humla " to taky hned nebylo ono,po 200km domů a 500km po městě paráda a dodnes.
Simson Enduro S 51(70 ccm) ex
Lada 1200 S(1500 ccm) 74 ex
Seat Cordoba Sdi AEY 98 ex
OI Combi TDi ASV 1xxPs,2xxNm,790tis.km brzdy 312 x 280 chlazené
Lada 1200 S(1500 ccm) 74 ex
Seat Cordoba Sdi AEY 98 ex
OI Combi TDi ASV 1xxPs,2xxNm,790tis.km brzdy 312 x 280 chlazené
Zdravím,mám podobný problém,akorát s tím že mi nepadá do nouzáku(zatím),auto začne škubat a když má zatáhnout turbo tak to nejdřív hodně zaškube a pak zatáhne,o plynulé volné jízdě nemůže být ani řeč,to bych se v autě umlátil.Dneska jsem udělal zkušební jízdu tak,že jsem odpojil hadičku k podtlaku ovládání turba,auto krásně jelo naprosto bez cukání a bylo nádherně tichý,jen netáhlo do 1900 ot. a na 3tis napsalo nedostatečný tlak turba,nevím jestli to dělá baňka nebo se přidírá turbo,čím větší teplo je tím je to horší.Chlapi myslíte že by stačilo udělat tu baňku nebo budu muset do turba.
- martinsidlo
- Aktivista
není to ucpané,v naftě problém neni,říkám jak odpojim podtlak tak to jede uplně bezvadně,jen nejde do 1900 ot.,protože jsou lopatky uplně natočený a v asi v 2800 ot.napíše závadu nízký tlak v turbu.Hledám jestli mi někdo poradí co všechno je ještě před baňkou,co všechno řídí podtlak. Auto nemám dlouho a zbírám informace.Díkpassion píše:Vzduch necuká. Cuká nafta, slabý prietok. Máš to niekde upchaté.