Hlava 1.9 TDI PD Germany anebo Poland
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Hlava 1.9 TDI PD Germany anebo Poland
Zdravím ve volný den.Pánové, liší se hlava na 1.9 TDI PD Germany oproti Poland?Myslim tim vymackani ala vstřiky apod.Z principu asi každý napíše ano, z Polska nikdy nic nevydrželo..Ale co na to praxe?Nebo je to zcela fuk..
Ma cenu menit gumičky vstriků preventivne, když zatím není problém?Mam najeto 266tis.Nafta do oleje nejde a starty na skrtnuti.Nebo se do toho radsi "nesrat"?
Naposledy upravil(a) uiqjirka dne 17 lis 2015, 17:33, celkem upraveno 1 x.
-
- Přispěvovatel
Pani potreboval by som poradit, riesim jeden passat sem tam sa stane ze rano nenastartuje...Toci toci ale ani neodpali az po dlhsej dobe...Vypada ze pada nafta....Zacali sme to vymenov dielov od najlacnejsich po tie najdrahsie, ked chyba aj tak pretrvavala rozhodli sme sa vybrat vstreky ze to budu gumicky,lebo majitel tvrdil ze ma pocit ako keby mu pribudal aj olej...Vybrali sme teda vstreky aj ked hodnoty podla diagnostiky boli dobre aj 13,18,23...Dali sme trysky na kontrolu a vysledok je ze vsetky trysky su zle, ze davaju mali tlak... Chcem sa opytat, ci to moze byt tym ze ich preplavuje? 
Lebo auta ma normalny chod na volnobeh, netrha, len raz za tyyden sa stane ze nechce nastartovat

Lebo auta ma normalny chod na volnobeh, netrha, len raz za tyyden sa stane ze nechce nastartovat