Mekci pedal Octavia I
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Mekci pedal Octavia I
AHOJ,resim dalsi problem.Je to mekci pedal u Octavia I 1.9 tdi 81 kW ASV.V cem problem.Pri jakekoliv rychlosti kdyz slapnu na brzdu,pedal zabira cca v pulce,neni to primo propad pedalu,ale takove ze clovek citi ze na neco slape,ale skutecne to zacne reagovat az v pulce.Pripominam ze mi nefunguje ABS,jelikoz sviti a nekde budu muset vymenit cidlo.
- miroteplicky
- Přispěvovatel
Ted jsem to zkousel - znovu brzdit a pedal reaguje skoro az dole,ale brzdi hrozne na me pomalu.A le ten pedal jakoby jde mackat normalne,zadnej propad... ok,vyzkousim.A jeste jedna vec,dnes jsem byl na Vagu a jelikoz mi sviti to ABS tak mi to kamos napichnul a bylo tam ze je vadna pumpa na ABS :/ pojistky jsem vsechny prosel a ocistil,nastrikal kontaktolem,.. napada vas jeste neco?
Vymen najprv brzdovku,to je najlahsie a najlacnejsie riesenie.pokial sa pedal neprepada netesnost tam nie je.ked tam je brzdovka 9 rokov tak ta uz ma v sebe viac nazrazanej vody ako kvapaliny,to znamena ze pri brzdeni akonahle brzdovka dosiahne bod varu,tak voda v nej sa odpari a zacnu sa tvorit bublinky.takze to urcite vymen.dalej to moze robit aj samotny ventil v abs kocke ak ti vyhadzuje chybu.