Jak "ucpat" EGR ventil? Ucpáno :)
Moderátoři: šulda, Moderátoři
- Vecernicek
- Přispěvovatel
EGR sem zkoušel zaslepit ale bylo to spíš horší než lepší mam AGR 66 po zaslepení se to určitě bude dýl zahřívat když byl zapojeny tak byly sací paraohy horke že se na ně nedalo šahnout když byl zaslepený byly studené a to se musí projevit, Sání sem čistil tak že sem ho vymontoval zaslepil plechovýma krytkama všechny vstupy dovnitř nasypal jemný štěrk zalil trochou odmaš'továku parkrat protřepat vymyt vyfoukat a je to jak nové i bez pískování a není od toho člověk jak prase když se to š'tourá kartáčkama a podobně. Čus
- Vecernicek
- Přispěvovatel
zaslepení egr
Ahoj, mám mTDi bez EGR, vše zaslepené a není to úplně ono. Při brždění motorem mám turbo roztočené, tlakuje mi motor a teplota oleje leze ke 120 stupňům. Tak uvažuji, že EGR udělám nějak manuálně elektromageticky jako to mají T4 1,9TD.
Transporter
Re: zaslepení egr
daj si napisat soft profikovi a nemas problem. A huml s tym chladicom ma 100 percentnu pravdu. Ale volil by som rovno ten zo 130 ps motora a mas aj rezervuYellowAss píše:Ahoj, mám mTDi bez EGR, vše zaslepené a není to úplně ono. Při brždění motorem mám turbo roztočené, tlakuje mi motor a teplota oleje leze ke 120 stupňům. Tak uvažuji, že EGR udělám nějak manuálně elektromageticky jako to mají T4 1,9TD.
MAHA 4x4 LPS 3000
AUDI RS4 2,7 biturbo
SQ7
jedno prekvapko čoskoro
AUDI RS4 2,7 biturbo
SQ7
jedno prekvapko čoskoro
teplota
dík za radu, poohlédnu se po lepším chladiči oleje pod filtr. Uvažoval jsem i o externím chladiči vzduch/olej pod auto, ale nenapadlo mě, kam ho hadicema napojit. Mám ho napojit na přípojku k turbu od filtru? Na motor tdi A4 (AGR) asi neexistuje příruba olejového fitru pro externí olejový filtr něco jako měly benzínový G1GTI i s termostatem. Ta mi pasovala na AHU, ale na AGR o ničem nevím. Tím, že chladič vody je od motoru 4m, nemám tak rychlou odezvu na chlazení. Dalším chladícím problémem bude, že k vnt1749VA mám malý a špatně umístěný intercooler vzadu v autě v podběhu.
Transporter