Passat TDI PD 85kw AJM...pribyvani oleje

Jakékoliv dotazy týkající se problémů, údržby vozů koncernu VW. Týká se jen VW/Audi/Škoda/Seat

Moderátoři: šulda, Moderátoři

Odpovědět
Funstorm
Přispěvovatel
Odpovědi: 0

Passat TDI PD 85kw AJM...pribyvani oleje

Příspěvek od Funstorm »

zdravim, tak jsem poridil nedavno passata, mel oleje hodne nad horni rysku, ted jsem nechal vymenit rozvody a olej, zatim je na horni rysce a pozoruju jestli pribyva...chtel sem se teda zeptat kudy se muze nafta dostat do oleje ? narocnost opravy a atd...diky moc
VW Passat TDI PD 96kW+Chip+EGR OFF+N18 OFF
Bugs.Bunny
Aktivista

Re: Passat TDI PD 85kw AJM...pribyvani oleje

Příspěvek od Bugs.Bunny »

Funstorm píše:zdravim, tak jsem poridil nedavno passata, mel oleje hodne nad horni rysku, ted jsem nechal vymenit rozvody a olej, zatim je na horni rysce a pozoruju jestli pribyva...chtel sem se teda zeptat kudy se muze nafta dostat do oleje ? narocnost opravy a atd...diky moc
Předpokládám, že je to PD. Vadné gumičky na vstřikovačích nebo tandem. čerpadlo.
autoelektrika
Přispěvovatel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od autoelektrika »

Kámoš měl to samé.Měl prasklou hlavu...... (offtopic)
origoš
Aktivista
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od origoš »

Vadné gumičky na vstřikovačích nebo tandem. čerpadlo.
A to je průšvih, protože se olej ředí naftou.
Benzín patří do letlampy a taky do resistinu

www.mosaznevyrobky.cz
12skvarka
Aktivista

Příspěvek od 12skvarka »

mě se jednou stalo ze jsem při vyměně vstřikovaču nedal nove gumičky a motor se naplnil naftou tolik ze se zastavil..........naštěstí se nic nestalo a po vymene gumiček jezdi do dnes (noteeth)

pozitivní bylo to že motor byl krasně umytej zevnitř 8)
Klokan
Sběrač informací

Příspěvek od Klokan »

Funstorm píše:zdravim, tak jsem poridil nedavno passata, mel oleje hodne nad horni rysku, ted jsem nechal vymenit rozvody a olej, zatim je na horni rysce a pozoruju jestli pribyva...chtel sem se teda zeptat kudy se muze nafta dostat do oleje ? narocnost opravy a atd...diky moc
Taky je mozne, ze ho puvodni majitel proste jen prelil - u PD se to stava casto. Pozoruj a uvidis, netreba se hned desit.
Funstorm
Přispěvovatel

Příspěvek od Funstorm »

prave ze se docela desim, no budu pozorovat, jinak kdyby to melo prasklou hlavu tak by to tak "nejelo" protoze to auto jede fakt dobre, kdyz uz tak snad to budou jen O krouzky protoze asi to tandemovy cerpadlo taky neco stoji :roll:
Funstorm
Přispěvovatel

Příspěvek od Funstorm »

jeste dotaz...jelikoz si myslim ze to pomalinku pribyva tak kde se daji nejlevneji sehnat O-krouzky pod vstrikovace a za kolik ? diky moc
romanx
Přispěvovatel

Příspěvek od romanx »

Funstorm píše:jeste dotaz...jelikoz si myslim ze to pomalinku pribyva tak kde se daji nejlevneji sehnat O-krouzky pod vstrikovace a za kolik ? diky moc
Kdybys sháněl tandemový tak mi ho nedávno někdo nabízel za 3000 nový.....já ho pak sehnal jetý za 1000. Jinak na vrakovišti na Kladně za jetý chtěli 2500 a níž se nechtěli nechat ukecat....
Projdi si sekci prodám/koupím někdy kolem konce května a půlkou června měl bys to tam najít...
VW Passat 3C2 2.0TDI
RomanP
Přispěvovatel

Příspěvek od RomanP »

Chtel jsem se zeptat, kamosovi take trochu pribyva olej , ale divny je ze nekdy auto obcas stati vykon a zacne kourit cerne ? Na diagnostice jen zavada, 18263/ P1855 datovy BUS pohonu - kontrola stavu softveru ,bud nekde preruseny data BUS nebo nejaka jednotka vadna. Promerim vsechny jeste rid. jednotky v aute.
honzas1
Přispěvovatel

Příspěvek od honzas1 »

černě? no mohlo by být špatné těsnění pod tamdemem tudy se může dostat olej do nafty
polo 1.4tdi AMF
patrik.kloucek
Aktivista

Příspěvek od patrik.kloucek »

pokud ti to porad pribiva tak mas problem....olej se ti redi naftou takze nic dobryho.Na vine jsou bud spatny gumicky,tandem cerpadlo a nebo vyviklany vstrikovace o nejakou tu desetinku.Je to znamka ze ma motor jiz par km v kozichu.....
V kazdym pripade neotalej a zacni to resit...
Odpovědět

Zpět na „Údržba/problémy VW group (DIESEL)“