Passat TDI PD 85kw AJM...pribyvani oleje
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Passat TDI PD 85kw AJM...pribyvani oleje
zdravim, tak jsem poridil nedavno passata, mel oleje hodne nad horni rysku, ted jsem nechal vymenit rozvody a olej, zatim je na horni rysce a pozoruju jestli pribyva...chtel sem se teda zeptat kudy se muze nafta dostat do oleje ? narocnost opravy a atd...diky moc
VW Passat TDI PD 96kW+Chip+EGR OFF+N18 OFF
- Bugs.Bunny
- Aktivista
Re: Passat TDI PD 85kw AJM...pribyvani oleje
Předpokládám, že je to PD. Vadné gumičky na vstřikovačích nebo tandem. čerpadlo.Funstorm píše:zdravim, tak jsem poridil nedavno passata, mel oleje hodne nad horni rysku, ted jsem nechal vymenit rozvody a olej, zatim je na horni rysce a pozoruju jestli pribyva...chtel sem se teda zeptat kudy se muze nafta dostat do oleje ? narocnost opravy a atd...diky moc
- autoelektrika
- Přispěvovatel
- Kontaktovat uživatele:
Taky je mozne, ze ho puvodni majitel proste jen prelil - u PD se to stava casto. Pozoruj a uvidis, netreba se hned desit.Funstorm píše:zdravim, tak jsem poridil nedavno passata, mel oleje hodne nad horni rysku, ted jsem nechal vymenit rozvody a olej, zatim je na horni rysce a pozoruju jestli pribyva...chtel sem se teda zeptat kudy se muze nafta dostat do oleje ? narocnost opravy a atd...diky moc
Kdybys sháněl tandemový tak mi ho nedávno někdo nabízel za 3000 nový.....já ho pak sehnal jetý za 1000. Jinak na vrakovišti na Kladně za jetý chtěli 2500 a níž se nechtěli nechat ukecat....Funstorm píše:jeste dotaz...jelikoz si myslim ze to pomalinku pribyva tak kde se daji nejlevneji sehnat O-krouzky pod vstrikovace a za kolik ? diky moc
Projdi si sekci prodám/koupím někdy kolem konce května a půlkou června měl bys to tam najít...
VW Passat 3C2 2.0TDI
Chtel jsem se zeptat, kamosovi take trochu pribyva olej , ale divny je ze nekdy auto obcas stati vykon a zacne kourit cerne ? Na diagnostice jen zavada, 18263/ P1855 datovy BUS pohonu - kontrola stavu softveru ,bud nekde preruseny data BUS nebo nejaka jednotka vadna. Promerim vsechny jeste rid. jednotky v aute.
- patrik.kloucek
- Aktivista
Funstorm píše:zdravim, tak jsem poridil nedavno passata, mel oleje hodne nad horni rysku, ted jsem nechal vymenit rozvody a olej, zatim je na horni rysce a pozoruju jestli pribyva...chtel sem se teda zeptat kudy se muze nafta dostat do oleje ? narocnost opravy a atd...diky moc
pokud ti to porad pribiva tak mas problem....olej se ti redi naftou takze nic dobryho.Na vine jsou bud spatny gumicky,tandem cerpadlo a nebo vyviklany vstrikovace o nejakou tu desetinku.Je to znamka ze ma motor jiz par km v kozichu.....
V kazdym pripade neotalej a zacni to resit...