Prijela ke me narychlo skoda octavia 2 rv 2006 tdi s originalnim taznym zarizenim.Ma to jednotku hella. Nejdrive to vsechno zacalo tim ze jim blbla leva blikna na privesu (koupily uplne novy pred 14 dny prives).
Predtim jim sla spatne blikna,ted uz na zasuvce nenamerim vubec nic.Ma to 13polovou zasuvku (nemeckou) s redukci.Redukci jsem promeroval a je OK.
Zkousel jsem rozdelat zasuvku na aute a neni tam vubec nic spatnyho. Dival jsem se na pojistky v motorovym prostoru vlevo nad blatnikem - OK
dival jsem se na pojistky v palubce na levo u ridice - ok.
Nevite kam se napojuji v originale pojistky na jednotku taznyho?V kufru vzadu v blatniku je jednotka,ale pojistky u toho nejsou a kabelaz vede dopredu od jednotky taznyho.
Nemate nekdo zkusenost s touto zavadou?Majitel stim potrebuje jet odpoledne 200km.
octavia 2 nejde zasuvka taznyho
Moderátoři: šulda, Moderátoři
octavia 2 nejde zasuvka taznyho
vw passat b5,5 1,9tdi 96kw
Vw Golf III 1.9TDi 66kw,verze sociál se švihadlama
Vw Passat 1,9TDi PD 85kw
peugeot 405 1.8td
renault thalia 1,2 16V 2009
Vw Golf III 1.9TDi 66kw,verze sociál se švihadlama
Vw Passat 1,9TDi PD 85kw
peugeot 405 1.8td
renault thalia 1,2 16V 2009
Pojistky jsou tuším 50,51 52 nebo něco kolem toho.A ještě jedna malá ale číslo nevím.Na zasuvce jako samotné naměříš jen živé plus do vozíku a kostru.Nic víc.Musí být vozík připojený.Do jednotky vedou 3 od těch velkých pojistek,jeden od malé, Jeden od bsg na brzdové světla a dva cany.
OIII 1.4 TSI 240 000km
FI HTP LPG 340 000km
FI HTP LPG 340 000km