Tomu se rika "uplest z hovna bic!"
... ale ted vazne:
Zcela objektivne zadam zdejsi osazenstvo o zamysleni a zvazeni zjevneho "kontrastu"
mezi timto:
... a timto:
dimec píše:
- plno problemu na HW
- padajici hadice z turba na sani (prijel tak ze turbo salo vzduch pod autem),
- rozvody o zub a spatne nastavene
- chinsky pal.filtr
- padajici predvstrik
- zadrhavaci regulace turba
- pokazde sla regulace jinak ( v bance krupalo, zrejme v urcite poloze nejde volne, asi krive navarena packa
dimec píše:z hovna bic neupletes
Nasledne o prostudovani
tohoto tematu, zvlaste pak
reakce Brana a reakci "osadniku tabora Dimce".
Ja verim, ze si zcela a naprosto objektivne zdejsi osazenstvo uvedomi, ze "neco neni v poradku" a ze prezentovane vysledky (
nemluvim o dosazenych maximalniho hodnotach ale prubehu) nejsou v praxi jak se jevi na papire/foru nebo je neco zamlcovano - napriklad upravy a opravy, ktere nebyly zmineny. Paklize k necemu takovemu doslo, bylo by vhodne to doplnit.
... a protoze nas ve skole vzdy ucili, ze kazda prezentace je efektivnejsi, je-li vykladana tematika podlozena grafickymi vystupy, dovolim si (byt vulgarni formou, nicmene s fakticky objektivni podstatou pro "nechapave") nazorne vyjadrit vyse diskutovane:
PS: 1) nemusite mi pripominat, ze Dieselpower ma take Motocom ... ono se totiz vse odviji od toho, jak kdo dane nastroje pouziva, nikoli to, ze je vlastni
2) dlouho jsem cekal na "hmatatelny" dukaz, ktery by mi pomohl lidem vyse diskutovane prokazat (chapej podlozit to dukazy od "protistrany")
3) toto neni pokus o flame, toto je pouhe konstatovani a podnet k zamysleni pro ty, kteri spi a nebo "maji v ocich jeste ospalky" - prezentuji to v duchu "chytremu napovez, hloupeho kopni"
4) zadam v reakcich o fakta, argumenty a bez urazek a invektiv za coz predem dekuji