<OFFTOPIC>
zero1724 píše:Zajimalo by mě, na jaké téma jsi psal svou diplomovou práci Ing. všehomíro

oháníš se tady vysokýma školama, zajímalo by mě kolik si jich dostudovat, mám však ten pocit, že jsi student pouze za monitorem pc, od kterého píšeš rozumy, který nikoho už dlouhou dobu nezajimaj.
A me by zajimalo, jak to souvisi s tematem...ale budiz
Nic netajim, bylo to na tema tvorba internetovych stranek - zadny editor, ale kodovani HTML, PHP, Flash, Java, Photoshop + zacleneni pojednani o vyuziti marketingovych nastroju.
Ano, jsem student, protoze jenom hlupak a ignorant se prestane vzdelavat po ukonceni skolskych let. A mimochodem, po stredni jsem stravil dalsich 8 let na studiich, tedy konkretne dve skoly, z nichz na jednu jsem se prihlasil po triletem odstupu (chtel jsem se dale vzdelavat - neslo mi o titul, nybrz informace a navstevovat pouze prednasky nebylo postacujici) jsem jednu z prerusil a nedokoncil. Nicmene, mam za sebou vice, nezli 70 uspesne slozenych zkousek (nekdy jsem to pocital, ale nevim, zda 73 nebo 76), tedy nic takoveho jako neustale opakovani prvaku a uznavani si jiz slozenych zkousek z minulych let s celkovym skore 4 uspesne slozene zkousky
Pokud bys odmital uverit, v ramci ono studia jsem se zucastnil
vysokoskolske olympiady, kde jsem byl o bod druhy (96 ze 100 moznych), nasledne jsem byl vyhlasen
Top studentem UHK a z rukou primatora jsem jako jeden z peti prevzal oceneni.
... ale stale mi unika pointa a souvztaznost s timto tematem. Jsi tak blby nebo jen tupe navedeny?
Vici píše:Do ziveho

Opet jsi nezklamal ty trole, do ziveho bych ti doporucoval: v zrcadle se profackovat. Nemas tam neco k tematu? K tomu, jak tebou vnimany "polobuh" klame lidi tim, ze zjevne extremne vyhlazuje grafy a tak budi v lidech subjektivni dojem dokonaleho vyladeni?![/i]
</OFFTOPIC>
... a nyni tematu:
matesfox píše:Nehádejte se

Nikdo se nehada - ja argumentuji a cekam na protiagumenty ... treba se pletu a je to cele uplne jinak ale prozatim se to tak vubec, ani v nejmensim nejevi
Vzhledem k tomu, ze se mi ozvalo hned nekolik "zvedavcu" s prosbou o dovysvetleni, (nechteji se "uspinit" v ramci pripadne hadky) a vysledkem onoho dovysvetleni bylo zdeseni a udiv, tak sdilim verejne:
Hlavne, bylo by vhodne uvest jeden zasadni fakt: toto mereni bylo na 6. prevodovy stupen, dle zdroje na maximalni rychlost 290km/h, takze bylo dostatek casu na zmereni (chapej sber dat). Jinymi slovy: cim delsi cas mereni, tim vice dat, coz ma dopad i na opticky vystup.
Zde posilam pro prime porovnani GIF, aby bylo videt zretelne rozdily. Zaclenil jsem pouze prvni tri stupne vyhlazeni, posledni, "nejvyzehlenejsi" jsem nezarazoval abych nematl protoze je v jinem rozliseni (jine maximalni hodnoty na osach, skaly) a me se s tim nechtelo piplat.
Paklize chce nekdo videt jak vypada opravdu doladene auto a zjevne bez stop extremniho vyhlazeni pak staci mrknout:
Pripadne v
mem tematu, na motoru ve velmi spatne kondici.
... mam duvod se domnivat, ze nyni jsem to odprezentoval tak, ze i blbec s nedokoncenou zakladkou je schopen vnimat rozdil mezi tim, kdy dojde k umelemu hezkem vyhlazeni a nebo je-li graf prezentovan bez a nebo jen s minimalnim stupnem vyhlazeni.