Octavia 1 AGR

Toto fórum slouží ke zveřejnění výkonových grafů Vašich vozů.

Moderátoři: šulda, JasteR, Moderátoři

Forest
Aktivista
Odpovědi: 0

Příspěvek od Forest »

zero1724 píše:Vždycky mě pobaví, když sem něco forest dá a ještě to posune na tu formu vysokoškolské prezentace, která však nemá publikum, je to zábavné, když si o sobě někdo myslí, že je Ing. všehomíra, (perfektní řidič, závodník, ladič, superman, kterého porazí jen kryplonit...)
Je videt, ze jsi nikdy ani na vysokoskolskou prednasku nezavital (doporucuji, mozna to nevis, ale je to verejne). Navic, to, ze nemam publikum soudis dle ceho? Dle subjektivniho dojmu predpokladam, nebo vestis z koule? ;)

Ja osobne se domnivam, ze nejsem jediny, koho jiz davno udivovaly krivky v Dimcovych grafech. Ostatne, kdyz se opet uchylim k surovym faktum, staci se kouknout na delku trvani tohoto topicu a pocet zhlednuti ... verim, ze se shodneme, ze atraktivita grafu temer nulova, takze cim to asi tak muze byt, ze?
Obrázek

A kdyz uz jsme zabredli do toho offtopicu - kdo nebo co je kryplonit?(crazy)

... a neco k tematu bys tam nemel?
Obrázek
TDI - everyday's racing performance with frugal running costs - do not let the challenge pass you by (hm)

Jestliže máš pravdu o 24 hodin dříve než jiní, jsi přesně oněch 24 hodin považován za blázna. (Antoine de Rivarol)
zero1724
Aktivista

Příspěvek od zero1724 »

Forest píše:
zero1724 píše:Vždycky mě pobaví, když sem něco forest dá a ještě to posune na tu formu vysokoškolské prezentace, která však nemá publikum, je to zábavné, když si o sobě někdo myslí, že je Ing. všehomíra, (perfektní řidič, závodník, ladič, superman, kterého porazí jen kryplonit...)
Je videt, ze jsi nikdy ani na vysokoskolskou prednasku nezavital (doporucuji, mozna to nevis, ale je to verejne). Navic, to, ze nemam publikum soudis dle ceho? Dle subjektivniho dojmu predpokladam, nebo vestis z koule? ;)

Ja osobne se domnivam, ze nejsem jediny, koho jiz davno udivovaly krivky v Dimcovych grafech. Ostatne, kdyz se opet uchylim k surovym faktum, staci se kouknout na delku trvani tohoto topicu a pocet zhlednuti ... verim, ze se shodneme, ze atraktivita grafu temer nulova, takze cim to asi tak muze byt, ze?
Obrázek

A kdyz uz jsme zabredli do toho offtopicu - kdo nebo co je kryplonit?(crazy)

... a neco k tematu bys tam nemel?
Obrázek
Zajimalo by mě, na jaké téma jsi psal svou diplomovou práci Ing. všehomíro :-D oháníš se tady vysokýma školama, zajímalo by mě kolik si jich dostudovat, mám však ten pocit, že jsi student pouze za monitorem pc, od kterého píšeš rozumy, který nikoho už dlouhou dobu nezajimaj.
Mercedes Benz S124 250d (1989) EX
Škoda Fabia 1.9 tdi (2002)
Škoda Superb 2.0 TDI (2012)
Vici
Aktivista

Příspěvek od Vici »

Do ziveho (LOL)
Forest
Aktivista

Příspěvek od Forest »

<OFFTOPIC>
zero1724 píše:Zajimalo by mě, na jaké téma jsi psal svou diplomovou práci Ing. všehomíro :-D oháníš se tady vysokýma školama, zajímalo by mě kolik si jich dostudovat, mám však ten pocit, že jsi student pouze za monitorem pc, od kterého píšeš rozumy, který nikoho už dlouhou dobu nezajimaj.
A me by zajimalo, jak to souvisi s tematem...ale budiz
Obrázek

Nic netajim, bylo to na tema tvorba internetovych stranek - zadny editor, ale kodovani HTML, PHP, Flash, Java, Photoshop + zacleneni pojednani o vyuziti marketingovych nastroju.

Ano, jsem student, protoze jenom hlupak a ignorant se prestane vzdelavat po ukonceni skolskych let. A mimochodem, po stredni jsem stravil dalsich 8 let na studiich, tedy konkretne dve skoly, z nichz na jednu jsem se prihlasil po triletem odstupu (chtel jsem se dale vzdelavat - neslo mi o titul, nybrz informace a navstevovat pouze prednasky nebylo postacujici) jsem jednu z prerusil a nedokoncil. Nicmene, mam za sebou vice, nezli 70 uspesne slozenych zkousek (nekdy jsem to pocital, ale nevim, zda 73 nebo 76), tedy nic takoveho jako neustale opakovani prvaku a uznavani si jiz slozenych zkousek z minulych let s celkovym skore 4 uspesne slozene zkousky ;)

Pokud bys odmital uverit, v ramci ono studia jsem se zucastnil vysokoskolske olympiady, kde jsem byl o bod druhy (96 ze 100 moznych), nasledne jsem byl vyhlasen Top studentem UHK a z rukou primatora jsem jako jeden z peti prevzal oceneni.

... ale stale mi unika pointa a souvztaznost s timto tematem. Jsi tak blby nebo jen tupe navedeny?
Obrázek
Vici píše:Do ziveho (LOL)
Opet jsi nezklamal ty trole, do ziveho bych ti doporucoval: v zrcadle se profackovat. Nemas tam neco k tematu? K tomu, jak tebou vnimany "polobuh" klame lidi tim, ze zjevne extremne vyhlazuje grafy a tak budi v lidech subjektivni dojem dokonaleho vyladeni?![/i]
</OFFTOPIC>

... a nyni tematu:
matesfox píše:Nehádejte se :)
Nikdo se nehada - ja argumentuji a cekam na protiagumenty ... treba se pletu a je to cele uplne jinak ale prozatim se to tak vubec, ani v nejmensim nejevi :roll:

Vzhledem k tomu, ze se mi ozvalo hned nekolik "zvedavcu" s prosbou o dovysvetleni, (nechteji se "uspinit" v ramci pripadne hadky) a vysledkem onoho dovysvetleni bylo zdeseni a udiv, tak sdilim verejne:

Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek

Hlavne, bylo by vhodne uvest jeden zasadni fakt: toto mereni bylo na 6. prevodovy stupen, dle zdroje na maximalni rychlost 290km/h, takze bylo dostatek casu na zmereni (chapej sber dat). Jinymi slovy: cim delsi cas mereni, tim vice dat, coz ma dopad i na opticky vystup.

Zde posilam pro prime porovnani GIF, aby bylo videt zretelne rozdily. Zaclenil jsem pouze prvni tri stupne vyhlazeni, posledni, "nejvyzehlenejsi" jsem nezarazoval abych nematl protoze je v jinem rozliseni (jine maximalni hodnoty na osach, skaly) a me se s tim nechtelo piplat.

Obrázek

Paklize chce nekdo videt jak vypada opravdu doladene auto a zjevne bez stop extremniho vyhlazeni pak staci mrknout:
Obrázek

Pripadne v mem tematu, na motoru ve velmi spatne kondici.

... mam duvod se domnivat, ze nyni jsem to odprezentoval tak, ze i blbec s nedokoncenou zakladkou je schopen vnimat rozdil mezi tim, kdy dojde k umelemu hezkem vyhlazeni a nebo je-li graf prezentovan bez a nebo jen s minimalnim stupnem vyhlazeni.
TDI - everyday's racing performance with frugal running costs - do not let the challenge pass you by (hm)

Jestliže máš pravdu o 24 hodin dříve než jiní, jsi přesně oněch 24 hodin považován za blázna. (Antoine de Rivarol)
TDIfun
Aktivista
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od TDIfun »

Tak ted jsem si sedl na prdel jak jsi me dostal. Zajel jsem na dilnu tu hruzu predelat a ejhle mame 2Nm navic a vykon nam jde jeste vic do otacek.
Obrázek
Obrázek
Obrázek
A na tvou radu zacnu merit takto.

(noteeth) (noteeth) (noteeth) ze si nedas pokoj. Zase jsi se ukazal jako blb.
340HP 1.9TDI ASZ
238HP 1.9TDI ASZ
255HP 1.9TDI AVF
250HP 1.9TDI AGR
251HP 1.9TDI AGR
M = ( Pnorm[kW] * 9.549 ) / n[min-1]
http://www.youtube.com/watch?v=N9hi4nNhAvg
TDIfun
Aktivista
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od TDIfun »

Kazdopadne jsem moc rad, ze te moje grafy udivuji. Ale nepocitej s tim ze s tebou zacnu kamaradit. ;) ;) ;)
340HP 1.9TDI ASZ
238HP 1.9TDI ASZ
255HP 1.9TDI AVF
250HP 1.9TDI AGR
251HP 1.9TDI AGR
M = ( Pnorm[kW] * 9.549 ) / n[min-1]
http://www.youtube.com/watch?v=N9hi4nNhAvg
matesfox
Přispěvovatel

Příspěvek od matesfox »

ten graf jsem tu nedal za účelem hadky a podobně,ale za účelem rady,chci vědět co mám ještě zlepšit..
zero1724
Aktivista

Příspěvek od zero1724 »

matesfox píše:ten graf jsem tu nedal za účelem hadky a podobně,ale za účelem rady,chci vědět co mám ještě zlepšit..
Bylo ti to řečeno, dát di do richtiku hardware a jet znovu ladit :-)
Hw musí být 100%
matesfox
Přispěvovatel

Příspěvek od matesfox »

no právě že nikdo nenapsal že mám jet znova ladit...to co fun našel že bylo špatně se spravilo..
zero1724
Aktivista

Příspěvek od zero1724 »

nechcu tady Foresta citovat, abych nezasíral topic obrázky typu .gif, Forest se naučil novou metodu vkládání, zřejmě na škole, kterou už víc jak 12 let studuje, nu nic moc k chlubení, asi při té olympiádě podváděl (LOL), navíc mi nebylo odpovězeno, když už se chlubíš, ač nemáš čím, jakých titulů jsi za 12 let studia dosáhnul, protože za nějakých 7-8 let studia, dosáhne běžný student vysoké školy titulu Ph.D., abych ti zavřel hubu o validitě tvých 70 zkoušek, tak ti opáčím, že po uběhnutí pěti maximálně deseti let od absolvování zkoušky (dle typu studia), ztrácí úspěšné absolvování zkoušky, při nedostudování oboru, tzv. validitu. Takže to, že 12 let studuješ vysokou školu, je spíše k pláči a vedení školy už ti dávno mělo sdělit, že by ses na to měl vysrat :D, protože od r. 2004 už na tebe všichni stejně zapomněli :D řeči typu: "každý, kdo se po absolvování školy dále nevzdělává, je pro mě ignorant a hlupák," je jen tvá omluva/výmluva vlastního hlupáctví a ignoranství.

P.S. moc jsem se těšil, až to sem napíšeš :D
zero1724
Aktivista

Příspěvek od zero1724 »

matesfox píše:no právě že nikdo nenapsal že mám jet znova ladit...to co fun našel že bylo špatně se spravilo..
řeknu ti to asi takhle, pokud budeš chtít velké koně, musíš mít povětšinou díly ve špičkové kvalitě, velmi dobře zajetý motor, vše 100% seřízené a funkční a většinou ty nejlepší koně získáš z nových a kvalitních dílů HW.
matesfox
Přispěvovatel

Příspěvek od matesfox »

zero1724 píše:
matesfox píše:no právě že nikdo nenapsal že mám jet znova ladit...to co fun našel že bylo špatně se spravilo..
řeknu ti to asi takhle, pokud budeš chtít velké koně, musíš mít povětšinou díly ve špičkové kvalitě, velmi dobře zajetý motor, vše 100% seřízené a funkční a většinou ty nejlepší koně získáš z nových a kvalitních dílů HW.
to je mi jasné,nejde spíš o ani o koně už teď je to docela brutalní,ale spíš o to jak to tomu motoru ulehčit a dát mu to nejlepší co je..výkon by fun zvedl o okolik na tomto turbu o deset koní,max 15a to podle mě v 1500kg autě nepoznám,a aspoň turbo nejede na doraz...co mi bylo vytknuto to bylo opraveno,proto se ptám dál..
Forest
Aktivista

Příspěvek od Forest »

TDIfun píše:A na tvou radu zacnu merit takto.
Merit? Staci, abys prezentoval to, co jsi odmeril (s predpokladem, ze nebudes podvadet). Mimochodem, jakou sirku vyhlazeni jsi pouzil v tistene podobe (osobne bych tipoval 1000+)?
<OFFTOPIC>
TDIfun píše:Kazdopadne jsem moc rad, ze te moje grafy udivuji. Ale nepocitej s tim ze s tebou zacnu kamaradit. ;) ;) ;)
No, ten udiv neni v tom smeru, jak ho asi vnimas ty ... no a co se kamaradstvi tyce, neni moc tech, kteri by ode me dostali druhou sanci. Ty s ni nepocitej ;)
zero1724 píše:nechcu tady Foresta citovat, abych nezasíral topic obrázky typu .gif, Forest se naučil novou metodu vkládání, zřejmě na škole, kterou už víc jak 12 let studuje, nu nic moc k chlubení, asi při té olympiádě podváděl (LOL), navíc mi nebylo odpovězeno, když už se chlubíš, ač nemáš čím, jakých titulů jsi za 12 let studia dosáhnul, protože za nějakých 7-8 let studia, dosáhne běžný student vysoké školy titulu Ph.D., abych ti zavřel hubu o validitě tvých 70 zkoušek, tak ti opáčím, že po uběhnutí pěti maximálně deseti let od absolvování zkoušky (dle typu studia), ztrácí úspěšné absolvování zkoušky, při nedostudování oboru, tzv. validitu. Takže to, že 12 let studuješ vysokou školu, je spíše k pláči a vedení školy už ti dávno mělo sdělit, že by ses na to měl vysrat :D, protože od r. 2004 už na tebe všichni stejně zapomněli :D řeči typu: "každý, kdo se po absolvování školy dále nevzdělává, je pro mě ignorant a hlupák," je jen tvá omluva/výmluva vlastního hlupáctví a ignoranství.

P.S. moc jsem se těšil, až to sem napíšeš :D
Problem dnesni mladeze je, ze sice je nejak schopna cist text, ale ctou pouze slova, nespojuji si je, resp. nevnimaji jejich souhrnny vyznam. Nicmene, vetsinou je to jenom lenost, zadna dyslexie a dysgrafie (mimochodem zakladni predpoklada studia) - no a ty ses toho zarnym prikladem.

Znovu, pomalu a klidne i nekolikrat si precti co a jak jsem napsal, pripada mi, ze jsi negramotny, neschopny vnimat cteny text. Paklize bys nevedel, zeptej se nejakeho bezneho cloveka, on ti to polopaticky vysvetli.

A jeste jedna rada na zaver: nauc se pouzivat tlacitko Obrázek abys tu nespamoval.

Pokud by ses chtel naucit vkladat obrazek, staci najet na tlacitko "Img" (vis, od slova image, coz je cesky obrazek) a nahore se v menu tlacitek se ti ukaze jak se to pouziva. Dale tu mas na foru navod a ti "zkusenejsi" zapoji mozek a hledi na zdrojovy kod citovane zpravy. Samozrejme, ze vse najdes na Googlu (dokonce i dost odpovedi na sve otazky) ...jinymi slovy NEBOJ SE VZDELAVAT, STUDOVAT ;)

Zel, hlupaka tveho kalibru to nenapadne. Soude dle tvych prispevku se obavam, ze jsi jen nejake nezdarile ditko, ktere vyuziva forum k troleni.

Mimochodem, za tvoji pridrzlou zminku o zavirani huby bez za otcem a vyzadej si, aby ti dal 25 na holou.

Do te doby, nezli svuj (mnou vyse citovany) prispevek neupravis tak, aby bylo zcela a zretelne jasne, ze sis moje komentare peclive precetl, zamyslel se nad nimi a pochopil je, tak te budu ignorovat protoze na takove nedospele deti (troly) nemam cas.
</OFFTOPIC>

@matesfox: Paklize bylo vse opraveno a napraveno, neni duvod se branit dalsimu navyseni. O ulehcovani netreba mluvit, vez, ze vice poskodis motor, kdyz ho zastudena v serii seslapnes, nezli kdyz mu das plne zahratemu "za usi". A pokud se domnivas, ze GTB1756V ma dodavat 205 koni, pak vez, ze nikoliv. Toto by se dalo imho dosahnout na prehistoricke GT2052V, pripadne novodovejsi GTB1752VK. Ale jestli chces motor setrit, tak ho zakonzervuj a vubec ho nepouzivej (crazy)

Gardner
Přispěvovatel

Příspěvek od Gardner »

Ono seznam soucastek ti tezko bude nekdo jmenovat, mas to auto osazeny slusnym HW a znas ho nejlip tak musis to trochu koumat kde mohou byt slaba mista a co by se mohlo vylepsit.

Hlavne to chce HODNE cist jiny posty, jina fora a zajimat se o problematiku, pritom narazis na ruzna resini a vylepseni, ktere pak muzes aplikovat u sebe. Naprikad prace s interkolerem je velice pestra s mnoha ruznymi vysledky.

Ja si takhle stavim auto uz mnoho let, naposled jsem se dal do vyvoje voniho interkoleru, mnoho lidi to zavrhuje ackoliv nove skodovky to maji v serii, ale hlavne me to zajima a bavi.

A o tom to je. ;)
A3 ASV 178kW GTD1752VRK
&#10084; CR 250 2001 43kW
Forest
Aktivista

Příspěvek od Forest »

@Gardner: Jenze Skodovky maji vodni intercooler z jineho duvodu nezli ho ty planujes (predpokladam). Je to prosta honba za lepsimi emisemi, ktera ma s maximalizaci vykonu pramalo spolecneho. Navic, Skodovka ma moznost sdilet vodni okruh s tim motorovym (coz dela), zatimco ty s nejvetsi pravdepodobnosti ne (chce to slozitou elektroniku), takze pokud chces nejake seriozni kone a aby se ti to nehralo, tak pocitej s objemem chladici kapaliny k vodnimu intercooleru 30l a vice a hlavne, rychlou vymenu.

Odpovědět

Zpět na „Výsledky Vašeho měření - Grafy“