synchronizace PD
Moderátoři: šulda, Moderátoři
-
- Přispěvovatel
synchronizace PD
Zdarec, dneska jsem dělal rozvody a na teplym motoru mam v kanále 4 hodnotu: kolísá 0,5 az 1,1. Má někdo vyzkoušený, jakou hodnotu je nejlepší na tomhle PD nastavit (AVB 74kW)? Slyšel jsem že je nejlepší -0,5, co myslíte? A kterym směrem mam točit vačkou abych se dostával do mínusovejch hodnot?? Díky za rady
synchronizace
Aby si se dostal do minusu musíš potočit doleva ,a jestli je nejlepší -0,5 na tvém autě nevím .
ale já u svého mám -0,5 a mého auta mně přijde že je to lepší jak výkon , akcelerace aj spotřeba a jak mám přesně 0,0 aj více třepe motorem .
ale já u svého mám -0,5 a mého auta mně přijde že je to lepší jak výkon , akcelerace aj spotřeba a jak mám přesně 0,0 aj více třepe motorem .
Passat B7 2.0TDI 103 CFFB, Highline
-
- Přispěvovatel
-
- Přispěvovatel
synchronizace
Jo je to hodně citlivé ale da se to nastavit aj přesně je se z tím musíš pohrát , povol a jen trochu tukny.
Motor musíš mít minimálně 80 a vše elektro spotřebiče klima světla ,rádio atd. , vypnuté .
Motor musíš mít minimálně 80 a vše elektro spotřebiče klima světla ,rádio atd. , vypnuté .
Passat B7 2.0TDI 103 CFFB, Highline
-
- Sběrač informací
cca pred 2000 km som menil rozvody na motore ATD 74kw rozvody a nastavil som ich na 0.0 síce mi to trvalo asi hodinu ale podarilo sa, zrovna včera som to kontroloval či sa to nezmenilo ale stále pekne držia na 0,0 sem tam preblikne do -0,5 ale to si myslím že je normálne. Motor ide super žiadnu zmenu nebadám aj keď pôvodnú hodnotu som si nepozrel tak neviem. Moj laický pohlad je taký že keď ideš do mínusu tak je motor hlučnejší ale o to živší, proste vačší predvstrek a ak ideš do plusu tak je tichší ale tupší, ale možno sa mýlim neviem...
vw group