Jericho a jeho genialita

zcela mimo automobilovou tématiku

Moderátoři: šulda, Moderátoři

Odpovědět
pepe276
Aktivista
Odpovědi: 0

Příspěvek od pepe276 »

Domecek píše:proč by ho mazal, lidi se můžou bavit o čem chtějí, od toho jsou různá fora a rubriky, jestli jsi tady z toho v depresi tak sem nekoukej a choď jinam, hlavně si nehraj na nějakýho moralistu.
V depresi z toho rozhodně nejsem, o to se neboj, ty chytrej moralisto :D Jen mi to tu přijde jako naprostá snůška ubohostí svědčících o duševní "velikosti" autorů spousty dementních příspěvků plných osobních útoků. Freud by se tu zaradoval, nad některými zamindrákovanými jedinci a jejich ubohými výblitky, svědčícími o jejich duševním stavu a závratnému IQ houpacího koně (LOL)
Peugeot Boxer 2.5TDi THX 79kW 1998
Peugeot 106 1.0 CDZ 37kW 1998
Citroen Jumpy 1.9TD 68 kW 1997
Citroen Berlingo 1.9D 51 kW 2000
Libor Hanzal
Přispěvovatel

Příspěvek od Libor Hanzal »

Jericho dokáže rozběhnout každý čtyřdobý motor pouze na dvě doby.
Forest
Aktivista

Příspěvek od Forest »

Jericho nepotřebuje momentový klíč - jeho ruka jím totiž je!
TDI - everyday's racing performance with frugal running costs - do not let the challenge pass you by (hm)

Jestliže máš pravdu o 24 hodin dříve než jiní, jsi přesně oněch 24 hodin považován za blázna. (Antoine de Rivarol)
fekálek
Aktivista

Příspěvek od fekálek »

pepe276 píše:
Domecek píše:proč by ho mazal, lidi se můžou bavit o čem chtějí, od toho jsou různá fora a rubriky, jestli jsi tady z toho v depresi tak sem nekoukej a choď jinam, hlavně si nehraj na nějakýho moralistu.
V depresi z toho rozhodně nejsem, o to se neboj, ty chytrej moralisto :D Jen mi to tu přijde jako naprostá snůška ubohostí svědčících o duševní "velikosti" autorů spousty dementních příspěvků plných osobních útoků. Freud by se tu zaradoval, nad některými zamindrákovanými jedinci a jejich ubohými výblitky, svědčícími o jejich duševním stavu a závratnému IQ houpacího koně (LOL)
Teď jde o to kdo to iq houpacího koně má? Myslím, že tu všichni jsou protože nemůžou dále snášet ty bludy co zde jericho píše, chceš se přidat k němu do klubu??? (LOL)
jericho-3
Aktivista

Příspěvek od jericho-3 »

:D Je nejlepší, když mluví o IQ ti, kteří stáli ve frontě na konci, když se rozdávalo a na ně nezbylo. Oni maji vyvinuté IQ, ale oveček, tak si dát nad hlavu nějakou vlajku , mávat a křičet Ať žije kdoví co, co jim předtím v Rudém právu vysvětlili jak se věcí mají a kdo je nepřítel....Pamatuji ty rudé mozky, jak mávaly při revoluci a zahazovaly hromadně rudé knížky nebo vyprávěly, jak v roce 1968 byly s těmi na tribunách kamarádi..Bylo to neskutečně trapné, přesně jako dnes, kdy je zase vytahují a klaní se caru Putinovi....co kdyby zase z toho něco káplo....Jo čecháček se pozná, jen co otevře ..zobák.
nepropadat panice...
pepe276
Aktivista

Příspěvek od pepe276 »

fekálek píše:
pepe276 píše:
Teď jde o to kdo to iq houpacího koně má? Myslím, že tu všichni jsou protože nemůžou dále snášet ty bludy co zde jericho píše, chceš se přidat k němu do klubu??? (LOL)
Potrefená husa... (LOL) Nechápu, proč mají někteří pořád tak nutkavou potřebu někoho někam škatulkovat, kádrovat a odhalovat skryté nepřátele a agenty imperialismu? Asi podle rudého hesla: Kdo nejde s námi, jde proti nám! Smutné...
Peugeot Boxer 2.5TDi THX 79kW 1998
Peugeot 106 1.0 CDZ 37kW 1998
Citroen Jumpy 1.9TD 68 kW 1997
Citroen Berlingo 1.9D 51 kW 2000
Libor Hanzal
Přispěvovatel

Prvotní články.
číslo 1. -Jericho má vždycky pravdu.
číslo 2. - Pokud ji nemá, platí číslo 1.
Forest
Aktivista

Příspěvek od Forest »

Jericho tvoří dějiny ... a to i zpětně!
TDI - everyday's racing performance with frugal running costs - do not let the challenge pass you by (hm)

Jestliže máš pravdu o 24 hodin dříve než jiní, jsi přesně oněch 24 hodin považován za blázna. (Antoine de Rivarol)
jericho-3
Aktivista

Příspěvek od jericho-3 »

Libor Hanzal píše:Prvotní články.
číslo 1. -Jericho má vždycky pravdu.
číslo 2. - Pokud ji nemá, platí číslo 1.
Libore Hanzale, je vidět, že jsi byl v armádě, ale možná bys měl dokázat, že tvoje pravda je ta pravá.
Zatím jsi mne jen odkázal na tvé pravdy, např. na tu, že někde CIA ovládá počasí nad celým světem a nedávno na jižní čechy poslali kroupy...No, je to věcí duševního vkusu...
nepropadat panice...
fekálek
Aktivista

Příspěvek od fekálek »

A ty jsi tady jako dokázal co? Snad jedině že tvoje ruka je momentovým klíčem. (crazy)
jericho-3
Aktivista

Příspěvek od jericho-3 »

Ale já nemusím nic dokazovat..A taky komu? Já nemám komplexy a nechci se činit lepším..Jsem smířen se svým osudem , vybral jsem si ho sám, průsery jsem si udělal sám, taky jsem si je vyžral, tak co.Samozřejmě člověk je kolikrát ukřivděn, když průser zaviní někdo jiný, ale to časem vyšumí..Já sice , kdo mne jednou podvede, s ním končím a už pro mne neexistuje, a mám věc vyřešenou.
Ale ty pořád fňukáš, furt ti někdo ubližuje, když tvoje bláboly nejsou povrzeny, nadáváš, skuhráš, jak jsi na tom špatně , co chudáci děti/nemají hlad?/atd. atd. Já chápu, že jsi nedoceněn, s tvojí IQ jsi jistě v Menze, jen se trochu divím, když jsi takový inteligentní borec s velkým přehledem, že nepřejdeš jinam. Dnes se honí pracovníci od kopáče po ředitele a oni nejsou, jistě by po tobě skočili a dali ti dvojnásobný plat. Nevím, proč se zahazuješ někde v montérkách v dílně a posloucháš nějaké šéfy s takovou bednou, co máš na krku..Ty nech na nás, na ty hloupější, které to baví, a nevadí jim montérky nosit. Každý strůjce svého štěstí...To by jsi si měl zapamatovat..Mě kapitalismus pomohl ke svobodě, tobě je svoboda ukradená, když ti dají levný žvanec, tak jsi klidně ve cvingru..Ale to je tvoje věc, jen neposuzuj ostatní podle tvého levého mustru..Naštěstí je v republice mnoho pozitivů a menšina negativů, kteří jen otravují život...
nepropadat panice...
Libor Hanzal
Přispěvovatel

Takové to bylo klidné fórum než nastal 16. červen 2009. kdy se zaregistroval kazatel, a s ním přišel zákon.
jericho-3
Aktivista

Příspěvek od jericho-3 »

Jo, klidné v jakém směru? Mimo mísu nikdo moc nepoužíval, když jsem odpověděl, už to jelo. Ale chápu, že když sem házel "sračky" troll podle tvého rudého gusta byl jsi spokojen. Ale víš co je nejhorší, jak ploší vy leváci jste. Nejste schopni vlastnimi slovy argumentovat podle základních faktů minulosti..A co mne nejvíc zaráží, že jste schopni naskočit na jakoukoliv kravinu-nesmysl, co internet umožňuje. Jaký je rozdíl od těch, co díky internetu se zradikalizují a stanou se teroristy? Základ je stejný...povrchní uvažování bez základních znalostí...Bohužel...
nepropadat panice...
Libor Hanzal
Přispěvovatel

Politické výlevy prosím v tématu vedle. Tady je třeba toto:
Jericho poradil Chucku Norirsovi jak naučit šmirglpapír být drsný.
TDI tech
Aktivista

Příspěvek od TDI tech »

Soudruzi. Myslete politicky ! (LOL)
Odpovědět

Zpět na „Diskuze - MIMO mísu“