Roztrhl se mi rozvoďák
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Roztrhl se mi rozvoďák
Si takhle v pondělí chci ject na Slovinsko, nastartuju a rup a chípnul motor... Tak jsem to podruhé natočil tak to dělalo hroznej rachot... No nechal jsem si to odtáhnout a mechanik mi volal, že to je rozrhnutej řemen..¨
Měl najeto 40tis. km...
Dá se to reklamovat u servisu, kde ty rozvody dělali + po nich chtít popřípadě náhrady škody za to, co to všechno popř. způsobilo?? Naštěstí se to nepotkalo, ale stejně nepotěsí...
BTW. tohle byl poslední hřebíček do rakve Audi. Definitivně jsem se rozhodl, že jen co se to dá do cajku, tak ji střelím.. Za necelej rok mě stála přes 70tis. a to je fakt neúnosný.. Další bude asi Okta....
Měl najeto 40tis. km...
Dá se to reklamovat u servisu, kde ty rozvody dělali + po nich chtít popřípadě náhrady škody za to, co to všechno popř. způsobilo?? Naštěstí se to nepotkalo, ale stejně nepotěsí...
BTW. tohle byl poslední hřebíček do rakve Audi. Definitivně jsem se rozhodl, že jen co se to dá do cajku, tak ji střelím.. Za necelej rok mě stála přes 70tis. a to je fakt neúnosný.. Další bude asi Okta....
A6 Avant Quattro 2,5TDi 132kW Tiptronic (2000)
No s tou reklamací nevím...
40.000 km je téměř polovina doporučené životnosti, takže si nejsem tak úplně jist, zda máš šanci uspět. Navíc na práci je záruka jen 6 měsíců. Přestože na materiál jsou dva roky, mohou to posoudit tak, že to bylo způsobeno chybou mechanika, na což Ti šestiměsíční záruka jistě již uběhla, a stejně nic nenaděláš.
Oni si dají dobrý pozor, aby nemuseli nic hradit, to můžeš být bez obav...............
40.000 km je téměř polovina doporučené životnosti, takže si nejsem tak úplně jist, zda máš šanci uspět. Navíc na práci je záruka jen 6 měsíců. Přestože na materiál jsou dva roky, mohou to posoudit tak, že to bylo způsobeno chybou mechanika, na což Ti šestiměsíční záruka jistě již uběhla, a stejně nic nenaděláš.
Oni si dají dobrý pozor, aby nemuseli nic hradit, to můžeš být bez obav...............
Mégane Grandtour II 1,5dCi 78kW (*2008)
Scénic III 1,4TCe 96kW (*2012)
Master IV 2,3dCi 132kW (*2020)
Osobne si myslim že máš chybu niekde inde ako v remeni pretože ten remeň sa len tak lahko neroztrhne niečo mu muselo pomoct niečo čo ide s tuha alebo či ti ten remeň nejde nejako šikmo alebo také niečo neviem nechcem moc do toho kecať ale mal by sa n ato pozriet niekto kto tomu fakt rozumie lebo v servise vedia velke prd.
wintrej píše:Osobne si myslim že máš chybu niekde inde ako v remeni pretože ten remeň sa len tak lahko neroztrhne niečo mu muselo pomoct niečo čo ide s tuha alebo či ti ten remeň nejde nejako šikmo alebo také niečo neviem nechcem moc do toho kecať ale mal by sa n ato pozriet niekto kto tomu fakt rozumie lebo v servise vedia velke prd.
Co třeba wasser pumpe ??? (častý jev).
Mégane Grandtour II 1,5dCi 78kW (*2008)
nepovedal by som... mne 2x z nicoho nic roztrhlo remen na cerpadlo asi po 500km a potom hned asi po 1000km rozvodak a vsetko bolo nove,vymenene. Nikto samozrejme nevie preco...wintrej píše:Osobne si myslim že máš chybu niekde inde ako v remeni pretože ten remeň sa len tak lahko neroztrhne niečo mu muselo pomoct niečo čo ide s tuha alebo či ti ten remeň nejde nejako šikmo alebo také niečo neviem nechcem moc do toho kecať ale mal by sa n ato pozriet niekto kto tomu fakt rozumie lebo v servise vedia velke prd.
PREDAJ A SERVIS AUTOMATICKÝCH PREVODOVIEK všetkých výrobcov,opravy RJ prevodoviek,PREDAJ A REPAS VZDUCHOVÝCH VANKÚŠOV AUDI,VW,MERCEDES,mobil 00421 908777779 Ľubo,VW Passat 1,9PD 4x4 190k/380Nm,A6 3,0tdi quattro 350k/760Nm chip a úpravy BH MOTOR
Tak mi už zjistili čím to bylo... Napínák nebyl měněnej (i když na faktuře je), povolil se, vyosil a řemen se svlíknul... No a pak ho něco, už si nepamatuju co, rozšvihalo na hadry.. A s ním i řemen u klimy... No jsem zvědavej, v pondělí mi to sepíše a hned budu volat tam, kde to dělali... Jsem moc zvědavej co na to řeknou (kladky jsou prej taky neměněný i když na faktuře jsou... někdo tu udělal pěknej ojeb...) Grrrr!
A6 Avant Quattro 2,5TDi 132kW Tiptronic (2000)
-
- Aktivista